Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
27.9.11 17:53
No jak s reklamací to fakt netuším :nevim: ale paní z MMB je opravdu solidní na všechny moje otázky mi odpověděla,tak si říkám kdyby byl problém s kočárkem tak bych se sní snad i domluvila.U nás je to těžko,my jsme ze Severní Moravy,takže i kdyby bylo něco špatně taky bych s kočárem do Prahy nejela a nejbližší obchod kde prodávají a servisují kočárky Jané je myslím Olomouc i to je pro nás víc jak 80km,tak se budu modlit aby kočárek vydržel,ale jinak kdyby se něco pos… tak manžel je šikovnej a mám supr kámoše který servisuje kola tak třeba by si s tím poradil.Já jsem šla po ceně,ono fakt 8000 a 12 000,je docela dost velkej rozdíl.Až mi dojde kočárek tak ti napíšu,počítám že asi začátkem příštího týdne
alanis píše:
Já teda žádnej kočár nekupovala přes net, tak vlasně ani nevím co a jak pak s reklamací. Jsem asi blbá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.9.11 17:55
Kočárek přes net jsme taky nikdy nekupovala,ale doufám že se nic nepo..... :lol:
alanis píše:
Já teda žádnej kočár nekupovala přes net, tak vlasně ani nevím co a jak pak s reklamací. Jsem asi blbá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.11 18:17

Přemýšlíme stejně :mrgreen: jestli se něco má po… tak se to po…Myslíš, že do toho mám jít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.9.11 18:32
no já jsem to riskla,korbičku od paní mám doma 3 týdny,vzala jsem jí taky v akci a vyšla dobře na 1790kč a když jsem koukala na MMB tak maminky prodávají použité kolikrát hodně přes 2500kč takže já neváhala ani minutu.No a s kočárkem jsem původně chtěla ještě počkat,chtěla jsem ho objednat až na konci listopadu,ale jak jsem paní psala tak ona mi odepisovala že mají na skladě těch kočárků 20ks a že to je limit.edice za tuto cenu.Tak jsem to prostě riskla,no jestli jsem udělala dobře to ti teďka neřeknu,mimčo se má narodit kolem 10.12.
alanis píše:
Přemýšlíme stejně :mrgreen: jestli se něco má po… tak se to po…Myslíš, že do toho mám jít?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.9.11 19:32

Já bych případnou poruchu na kočárku řešila s paní od které kočárek koupíte. Dostanete na to záruční list a doklad o zaplacení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.9.11 19:35

jj,přesně tak doklad o koupi mám aspoň u té korbičky jo a u kočárku snad taky bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.11 19:44

Holky já z toho mám hrůzu, protože většinou vše co koupím ja na prd ať je to oblečení nebo něco do baráku atd. mám smůlu a pak jen reklamace a otravuji se s tím. Jenže co pak pošlu jí do Sokolova kočár? A není to nějaky divny, že je tak levná? Psala jsem jí email, tak jak se ozve dám vědět.

Příspěvek upraven 27.09.11 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.9.11 19:44

Tak si myslím, že se nemáte čeho bát… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.9.11 19:46

No to bys musela jí ho poslat, ale tak to stejně i do obchodu, jestli ho nemáš někde kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
27.9.11 20:29

Ahojky,tak já jsem si nakonec sjednala slevu u nás v obchodě.Nakonec ho mám za 11000,– s taškou a nánožníkem.Sice to není tak levné jako u Vanyy,ale mám servis a případné reklamace jistotou :) Mám hnedle problém!!!!Nebo mám vysoké nároky na kočárek??? :lol: :lol: :lol: Už po týdnu mi začal tak jakoby poskřípávat v plastech jak je nápis Slalom :cert: :cert: :cert: Není to žádná hrůza,ale je to!!!A vadí mi to!!!Teď nevím,jestli ho mám reklamovat nebo se na to vykašlat s tím,že to bude dělat každej kočík používáním???

• Citovat
  • Upravit
3389
27.9.11 20:33
Dappp píše:
Já bych případnou poruchu na kočárku řešila s paní od které kočárek koupíte. Dostanete na to záruční list a doklad o zaplacení?

Ke kočárku se dostane faktura, paní zaručuje, že přes ní půjde reklamace. Jelikož je kočárek zakoupen v Německu, myslím, že v EU je záruka na spotřební zboží 1 rok.

Já jsem to riskla, tak uvidím, jak budu spokojená. Jestli jsem udělala dobře nebo ne se uvidí až začnu kočárek používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.9.11 21:48
Michaluska píše:
Ahojky,tak já jsem si nakonec sjednala slevu u nás v obchodě.Nakonec ho mám za 11000,– s taškou a nánožníkem.Sice to není tak levné jako u Vanyy,ale mám servis a případné reklamace jistotou :) Mám hnedle problém!!!!Nebo mám vysoké nároky na kočárek??? :lol: :lol: :lol: Už po týdnu mi začal tak jakoby poskřípávat v plastech jak je nápis Slalom :cert: :cert: :cert: Není to žádná hrůza,ale je to!!!A vadí mi to!!!Teď nevím,jestli ho mám reklamovat nebo se na to vykašlat s tím,že to bude dělat každej kočík používáním???

když ti to vadí, tak to s reklamací zkus - zkušenost nemám, neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.9.11 07:09
Michaluska píše:

Tak to teď řeším já, taky mi skřípe, když s ním jakoby zahoupu ze strany na stranu… Ale začalo mi to dělat až po jízdě v docela náročném terénu a kočárek vezl manžel, který se o něj neustále opírá - takže dávám vinu jemu… :lol: Ale taky docela zvažuji, že ho pošlu na reklamaci, protože to by dělat neměl. Akorát ten jejich měsíc na vyřízení mě drtí. :pocitac: No a v tvém případě bych to určitě řešila, protože jestli to dělá teď nový, tak to bude ještě horší. A zase tak levný ten kočárek není, aby si se musela smířit s nějakým otravným zvukem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.9.11 07:26
No já musím zaklepat,nějaké reklamace jsem řešila,ale naštěstí nikdy né přes net,pouze v obchodech,ano máš pravdu je to risk,ale já to fakt riskla :palec: ,paní ty kočárky kupuje v německu proto jsou tak levné,kdybych bydlela u německých hranic a né na druhém konci, tak bych si i do toho německa zajela,takže víc neporadím,ale je tu opravdu hodně maminek co mají Jané,tak se určitě některá najde a poradí jak a co popř.opravit
alanis píše:
Holky já z toho mám hrůzu, protože většinou vše co koupím ja na prd ať je to oblečení nebo něco do baráku atd. mám smůlu a pak jen reklamace a otravuji se s tím. Jenže co pak pošlu jí do Sokolova kočár? A není to nějaky divny, že je tak levná? Psala jsem jí email, tak jak se ozve dám vědět.Příspěvek upraven 27.09.11 v 19:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
28.9.11 08:21

Přesně tak mi taky skřípe.Ono je to slyšet i na nerovném terénu jako je starej chodník!!!Kostky ve městě :cert: Je to skřípání vyloženě v plastech!!!!Trochu víc mi takhle skřípala tři roky stará S4 a to byl jeden z důvodů,proč jsem šla do nového kočárku :lol: Byla jsem na prodejně a říkala jsem to majitelce obchodu.Ona měla Jané Slalom taky a neskřípal jí.Dokonce to prý slyší prvně!!! :think: Prý to mám zkusit ještě nějak prošplíchnout a pak kdyžtak reklamace.Zkusila by to popohnat ať to netrvá dlouho.Já mám ale obavy,že se vymluví na špatné zacházení a je to :cry: Přitom kočárek fakt šetřím!!!!Taky se bojím,že když ho někam pošlu,tak mi ho dodřou :lol: Teď ho mám necelé dva týdny…ach jo…se mi to nechce řešit,ale taky nechci aby mi tak drahej kočík po týdnu skřípal :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4