Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proalanis píše:
Já teda žádnej kočár nekupovala přes net, tak vlasně ani nevím co a jak pak s reklamací. Jsem asi blbá.
alanis píše:
Já teda žádnej kočár nekupovala přes net, tak vlasně ani nevím co a jak pak s reklamací. Jsem asi blbá.
Přemýšlíme stejně
jestli se něco má po… tak se to po…Myslíš, že do toho mám jít?
alanis píše:
Přemýšlíme stejnějestli se něco má po… tak se to po…Myslíš, že do toho mám jít?
Já bych případnou poruchu na kočárku řešila s paní od které kočárek koupíte. Dostanete na to záruční list a doklad o zaplacení?
jj,přesně tak doklad o koupi mám aspoň u té korbičky jo a u kočárku snad taky bude ![]()
Holky já z toho mám hrůzu, protože většinou vše co koupím ja na prd ať je to oblečení nebo něco do baráku atd. mám smůlu a pak jen reklamace a otravuji se s tím. Jenže co pak pošlu jí do Sokolova kočár? A není to nějaky divny, že je tak levná? Psala jsem jí email, tak jak se ozve dám vědět.
Příspěvek upraven 27.09.11 v 19:45
No to bys musela jí ho poslat, ale tak to stejně i do obchodu, jestli ho nemáš někde kousek…
Ahojky,tak já jsem si nakonec sjednala slevu u nás v obchodě.Nakonec ho mám za 11000,– s taškou a nánožníkem.Sice to není tak levné jako u Vanyy,ale mám servis a případné reklamace jistotou
Mám hnedle problém!!!!Nebo mám vysoké nároky na kočárek???
Už po týdnu mi začal tak jakoby poskřípávat v plastech jak je nápis Slalom
Není to žádná hrůza,ale je to!!!A vadí mi to!!!Teď nevím,jestli ho mám reklamovat nebo se na to vykašlat s tím,že to bude dělat každej kočík používáním???
Dappp píše:
Já bych případnou poruchu na kočárku řešila s paní od které kočárek koupíte. Dostanete na to záruční list a doklad o zaplacení?
Ke kočárku se dostane faktura, paní zaručuje, že přes ní půjde reklamace. Jelikož je kočárek zakoupen v Německu, myslím, že v EU je záruka na spotřební zboží 1 rok.
Já jsem to riskla, tak uvidím, jak budu spokojená. Jestli jsem udělala dobře nebo ne se uvidí až začnu kočárek používat.
Michaluska píše:
Ahojky,tak já jsem si nakonec sjednala slevu u nás v obchodě.Nakonec ho mám za 11000,– s taškou a nánožníkem.Sice to není tak levné jako u Vanyy,ale mám servis a případné reklamace jistotouMám hnedle problém!!!!Nebo mám vysoké nároky na kočárek???
![]()
![]()
![]()
![]()
Není to žádná hrůza,ale je to!!!A vadí mi to!!!Teď nevím,jestli ho mám reklamovat nebo se na to vykašlat s tím,že to bude dělat každej kočík používáním???
když ti to vadí, tak to s reklamací zkus - zkušenost nemám, neporadím
Michaluska píše:
Ahojky,tak já jsem si nakonec sjednala slevu u nás v obchodě.Nakonec ho mám za 11000,– s taškou a nánožníkem.Sice to není tak levné jako u Vanyy,ale mám servis a případné reklamace jistotouMám hnedle problém!!!!Nebo mám vysoké nároky na kočárek???
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to teď řeším já, taky mi skřípe, když s ním jakoby zahoupu ze strany na stranu… Ale začalo mi to dělat až po jízdě v docela náročném terénu a kočárek vezl manžel, který se o něj neustále opírá - takže dávám vinu jemu…
Ale taky docela zvažuji, že ho pošlu na reklamaci, protože to by dělat neměl. Akorát ten jejich měsíc na vyřízení mě drtí.
No a v tvém případě bych to určitě řešila, protože jestli to dělá teď nový, tak to bude ještě horší. A zase tak levný ten kočárek není, aby si se musela smířit s nějakým otravným zvukem… ![]()
alanis píše:
Holky já z toho mám hrůzu, protože většinou vše co koupím ja na prd ať je to oblečení nebo něco do baráku atd. mám smůlu a pak jen reklamace a otravuji se s tím. Jenže co pak pošlu jí do Sokolova kočár? A není to nějaky divny, že je tak levná? Psala jsem jí email, tak jak se ozve dám vědět.Příspěvek upraven 27.09.11 v 19:45
Přesně tak mi taky skřípe.Ono je to slyšet i na nerovném terénu jako je starej chodník!!!Kostky ve městě
Je to skřípání vyloženě v plastech!!!!Trochu víc mi takhle skřípala tři roky stará S4 a to byl jeden z důvodů,proč jsem šla do nového kočárku
Byla jsem na prodejně a říkala jsem to majitelce obchodu.Ona měla Jané Slalom taky a neskřípal jí.Dokonce to prý slyší prvně!!!
Prý to mám zkusit ještě nějak prošplíchnout a pak kdyžtak reklamace.Zkusila by to popohnat ať to netrvá dlouho.Já mám ale obavy,že se vymluví na špatné zacházení a je to
Přitom kočárek fakt šetřím!!!!Taky se bojím,že když ho někam pošlu,tak mi ho dodřou
Teď ho mám necelé dva týdny…ach jo…se mi to nechce řešit,ale taky nechci aby mi tak drahej kočík po týdnu skřípal ![]()