Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky Holky…Prosim potrebovala bych poradit se zadni brzdou u Jane Slalom 2011…Pokazde kdyz potrebuji zabrzdit ci odbrzdit,bojuji s brzdou..Jde to hrozne tezko.Je to tak u kazdeho Jane nebo se muze jednat o nejakou vadu,ktera muze vest k reklamaci kocarku ci oprave?Byla bych rada za vase reakce…Dekuji…
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
myslím, že vada kočárku to nebude. Spíš je to tak záměrně uděláno, protože u Jané kočárků (min od roku 2006) se naopak bojuje s tím, že zadní brzda se po nějaké době opotřebí a „padá“. U výradního dovozce v Praze to v servise řešili tak, že místo jednoho nýtu dali v záruční době šroub a ten se v případě velkého uvolnění dotahoval.
Takže neboj, ono se to časem opotřebí a půjde to volněji.
Tak snad to casem povoli,i kdyz moc tomu neverim…ale diky holky…
mam sice nomad air roku 2009 a musim rict jde to porad ztuha ,, ale lepsi ztuha nez aby to padalo ci se pri pohybu odbrzdilo atd
0 jinak jak jsi s 2011 spokojena?? posli foto
Tak podle toho, co tu od vás čtu, tak problémy bývaly spíš s těmi z roku 2006, 2007, příp 2008… Teda, že ty brzdy padaly…
anomisisi,
i když mi ta brzda padá (nestihla jsem to dát do servisu v záruce), tak se mi nikdy nestalo, že by se to odbrzdilo (odporuje to fyzice). Spíš se mi to už několikrát v posledním roce zabrzdilo při vystupování z nízkopodlažního busu…
(za blbost se platí)
BRONIK ASI JSEM TO NAPSALA SPATNE,, JA TO NEMYSLELA NIJAK NA NIKOHO BLBE BOZE JEN TO NE !!
anomisisi píše:
BRONIK ASI JSEM TO NAPSALA SPATNE,, JA TO NEMYSLELA NIJAK NA NIKOHO BLBE BOZE JEN TO NE !!
Včera mi došel novej sporťák Jane Slalom Pro 2011 a taky to jde ztuha. Ještě to dost hlasitě cvakne.
Diky za vase reakce…Presne tak hlasite to cvaka pri od a zabrzdovani…Fotecku kdyztak dodam behem vikendu… ![]()
…můžu vás uklidnit, ta brzda jde trochu ztuha, musí se jakoby popojetím odcvaknou
Měla jsem Slaloma a teď Unlimita, brzda je tam stejná ![]()
Nemyslí holky brzdu u Slalomu Pro 2011 u té limitované řady, kde zůstala stejná konstrukce jako u starých modelů - takovou tu tyčku od jednoho kola ke druhému? My máme jen toho motýlka u pravého kola.
a ten mi funguje jako hodinky.
Stejně bych ráda věděla, proč Španělé dál jedou ve staré konstrukci, když ta nová u Slalomu R 2010 je lepší.
Nebo je to jen nějaké specifikum pro české zákaznice? Fakt to nechápu.
http://www.handypraha.cz/…_901_big.jpg
Tohle je presne ten typ co mam…Jen v cerne barve a u toho ta brzda proste nejde od a zabrzdit…Nebo aspon nemuzu prijit na to jak s tou brzdou zachazet…Radeji s ni nebrzdim,prt kdyz specham,tak pak se s ni nemuzu domluvit…A pak mam strach,ze mi kocarek ujede…Uz jsem mela trojkombinaci Tako,ta byla k nicemu,pak jsem si koupila jen sportak od x landeru-s tim jsem se nemohla vlezt do autobusu pac mel velkou roztec zadnich kol a u nas jezdi jen male autobusy jednodverove,tak jsme jej opet prodali a ted jsme si koupili Jane s tim,ze se nam zdal perfektni a ted je tam zase ta brzda…Tak ja uz fakt nevim…Cim kvalitnejsi kocarek,tim se s nim nemuzu zzit…Holky jste moc hodne a moc vam dekuji za vase rady a nazory…
Bianca123 píše:
Nemyslí holky brzdu u Slalomu Pro 2011 u té limitované řady, kde zůstala stejná konstrukce jako u starých modelů - takovou tu tyčku od jednoho kola ke druhému? My máme jen toho motýlka u pravého kola.a ten mi funguje jako hodinky.
Stejně bych ráda věděla, proč Španělé dál jedou ve staré konstrukci, když ta nová u Slalomu R 2010 je lepší.Nebo je to jen nějaké specifikum pro české zákaznice? Fakt to nechápu.
http://www.handypraha.cz/…_901_big.jpg
Ano jde přesně o tu limitovanou edici. Majitelka obchodu mi říkala, že podvozek je ze staré kolekce a barvy z letošní kolekce 2011. Na dětském veletrhu nám vystavovatel potvrdil, že vyrobili pouze limitovanou edici se starým podvozkem pro Česko, pže prý je sedačka prostornější a Češi jako zákazníci to dost upřednostňovali. Jinak pro všechny ostatní státy prý už vyrábí jen nový podvozek z 2010.
Ajanecka píše:
Tohle je presne ten typ co mam…Jen v cerne barve a u toho ta brzda proste nejde od a zabrzdit…Nebo aspon nemuzu prijit na to jak s tou brzdou zachazet…Radeji s ni nebrzdim,prt kdyz specham,tak pak se s ni nemuzu domluvit…A pak mam strach,ze mi kocarek ujede…Uz jsem mela trojkombinaci Tako,ta byla k nicemu,pak jsem si koupila jen sportak od x landeru-s tim jsem se nemohla vlezt do autobusu pac mel velkou roztec zadnich kol a u nas jezdi jen male autobusy jednodverove,tak jsme jej opet prodali a ted jsme si koupili Jane s tim,ze se nam zdal perfektni a ted je tam zase ta brzda…Tak ja uz fakt nevim…Cim kvalitnejsi kocarek,tim se s nim nemuzu zzit…Holky jste moc hodne a moc vam dekuji za vase rady a nazory…
Já mám doma stejný, akorát v té žlutočerné kombinaci. Včera ho manžel dovezl a brzdu jsme „trénovali“.
Jde to trochu ztuha, ale neboj se toho. Akorát nevím, co mi to udělá s botama
Už se těším, až si s ním vyjedu. ![]()