Dilema s kočárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
9.3.11 11:19

Dilema

Ahojky všem. Rozhoduji se mezi těmito kočárky : Moon ocean S3,Moon ping a Britax b-smart3. Můžete mi prosím napísat jestli máte s těmito kočárky nějaké zkušenosti. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
11.3.11 10:33

Prosím,prosím,to se opravdu nikdo nenajde,kdo byl nějaké informace o těchto kočárcích :-( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.3.11 09:00

ahoj,
myslím, že jsou to docela neobvyklé kočárky, resp. nejsou moc frekventované. zatím jsem sand nenarazila na nikoho, kdo by měl moon ping. moon S3 jsem měla kdysi ve výběru já (jsou to ale 4 roky), a pravda ne S ale T, ten byl s klasickým polohováním, S má naklápěcí sedák, což jsem nechtěla. dítě vlastně nikdy neleží na placku, ten úhel sedáku je pevný.. některým dětem to vyloženě vyhovuje a jiné to nesnesou. a dopředu to nikdy nevíš (můj starší tuhle polohu miloval, a mladší vypadá, že by se uječel, ..)

takže před těmi 4 lety jsem kočár měla v ruce, S3 i T3, s nafukovacími koly. i můj muž. a tehdy vypadl z výběru. nekvalitní potah, konstrukce rozviklaná i v obchodě, celkově působil dojmem, že nepřežije první pulrok.

ping neznám vůbec, jen pozor na kola, jsou plastová a drcají, jako golfky.

britax je určitě kvalitnější značka. kola, i když nejsou nafukovací, budou z lepšího materiálu.
tady jsem našla diskuzi o rozdílech vigour/bsmart
nicméně, mám pocit, že sedák je taky naklápěcí, a neviděla jsem k němu nikde korbičku.. , ale většinou je v setu. jen jsem jí neviděla naživo, ani na obrázkách..
bez adaptéru cvakneš roemer autosedačku, což je super, je hodně dobrá (bezpečná), jedna z nejlepších, spolu s maxi cosi cabriofix (se základnami do auta..)
třeba babystar je prodává, většinou má i vystavené na prodejně. http://www.babystar.cz/index.php?…
je to spolehlivý obchod (jsou výhradní dovozce ABC Desg, cybex, peg perego, takže jen tak nezmizí.. :))

sumasumárum, z těch tří bych já vybrala britax. ale raději bych se ještě poohlédla po kočárkách obecně, třeba i nějaký další splňuje tvoje požadavky..
(mezi které asi patří otočný sedák a tři kola, předpokládám..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.3.11 10:03

Ahojky. Děkuji za Tvé zkušenosti. Ještě jsem se zapomněla zmínit,že potřebuji sporťák,takže hl.korbu bych vůbec nevyužila. Zase na druhou stranu,ty frekventované kočárky má každý a taky je na ně hodně reklamací např. Casualplay,Jané,Mutsy. Britax se mi líbí,ale zkoušela jsem do něj dceru posadit a ta sedačka je celkem malá a to nejsme žádní obři. A požadavky mám takové: tříkolový-přední zdvojené a hlavně se mi musí vejít do výtahu tzn.,že rozpětí mezi zadními koly může být max.64cm.,zase tolik toho nechci. Takže kdyby Tě napadl nějaký,který by mi mohl vyhovovat,budu jedině ráda za info :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí