Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
líbí se mi kočárek Coletto austin 3 nebo Bexa AX3 poraďte ??? děkuji ![]()
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinGabi.design: ta poloha jako ve vajíčku by třeba naší malé hodně vadila, bude jí rok a pořád trpí na prdíky a jakoli „skřípnutí“ bříška je horor. Zakladatelko pardon ![]()
ahoj holky, taky jsem do něj zamilovaná. Gabi kde ho budete kupovat? u nás nebo v polsku? U nás je skoro všude cena bez autosedačky.
Ahojky,
Austinka mám. Je to nááádherný a super kočárek. Já za sebe doporučuju. Malá bude mít 9 měsíců a pořád se mi vleze do korbičky i s fusakem (a to je celkem cvalík), i když teď už je to tip ťop. Naklápěcí sedačka nám nevadí, máme už odzkoušeno a malá pohodlně spí i tam. Akorát teda mohl být ten sporťáček krapet širší, ale co už. V terénu taky prošel, jezdí se s ním super. A kupovala jsem z druhé ruky, ale i tak byl moooc hezký a zachovalý.
![]()
Já ho viděla asi před dvěma roky tady u nás u jedné paní a zamilovala jsem se. A na druhé dítko jsem si ho vyprosila a udělala jsem dobře. Je fakt perfektní a hlavně neokoukaný
Mám oranžový i když jsem původně chtěla pistáciový, ten je
![]()
ahoj holky taky máme coletka a jsme s ním maximálně spokojeni
máme pistáciovou barvičku
a ta náklápěcí zádová opěrka není zase tak hrozná
zatím jsem na něm nenašla chybu až tedy na jednu, má trochu širší šířku mezi zadními koly a proto mám občas problém projet do některých dveří ale zatím jsme si vždycky poradili ![]()
je opravdu krásná ta barvička
ta fotka se sportakem je trochu s kreslená ale jinak ten sportak má uplne stejnou barvicku jako korbička na předchozí fotce ![]()
gabi.design píše:petullle píše:Petulle ten je krásnej!
a tady jeUž se nemůžu dočkat, až s ním taky budu drandit.