Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinPetulle, no ten je fakt nádherný, já asi budu kupovat ten modrý, a pojedu pro něj do polska, mám to za rohem. Je pravda,že je neokoukaný, zatím jsem ho nikde neviděla. Akorát váhám nad kolečky 3 nebo 4. A viděli jste Coletto Mateo? novější model, ale mě se přece jen zda Austin hezčí.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
Já prodávám austin coleto 3 v pistaciové barvě.hl.korba používaná 6 měsícu a sporták 8 měsíců.
Gabi, ten kočárek je nádherný, už bych ho taky chtěla,ale ještě si počkám, jsem v 6 měsíci a jakože jsem pověrčivá,koupíme ho až těsně před porodem a dovezeme domů až přijdu z porodnice.
holky tak budu prodávat toho svýho colletka celou sadu za 3000kč, je to sporták + korbička + autosedačka + taška kdo by jste měl zájem tak se ozvěte, my jsme tedka zjistili že Anetce nevyhovuje to lezeni v korbičce kvuli zádům a protože je nedonošená tak nechci nic riskovat kdyby jste měl někdo zájem ozvěte se ![]()
ahoj Petule, já bych měla o kočárek zájem, ale jsem z vesnice mezi Ostravou a Opavou. Byl by problém kočárek poslat? A jestli bych tě mohla poprosit o fotku autosedačky a výčet toho, jestli má nějaké vady nebo je nějak poškozený. Děkuji moc předem.
gabriela25 píše:
ahoj Petule, já bych měla o kočárek zájem, ale jsem z vesnice mezi Ostravou a Opavou. Byl by problém kočárek poslat? A jestli bych tě mohla poprosit o fotku autosedačky a výčet toho, jestli má nějaké vady nebo je nějak poškozený. Děkuji moc předem.
mě se moc líbil kočárek austin coletto 3 jenže nemá polohování u hluboké korby a to je škoda ![]()
Gabi, teda ten nový Austinek je táááááák nádherný a ty vychytávky hlavně, ty mi na tomhle chyběly, ale co už, jsem spokojená i tak. Škoda, že nebudeme mít dalšího prcka, to už bych si vzala Austínka nového
![]()
to jsem nevěděla a jaké barvy dělají ? a můžete mi poslat kontakt děkuji moc ![]()