Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, scháním kočárek kombinovaný trojkolka v černé barvě .Líbí se mi coletto austin 3 ,ale v černé ho nemají kamarádka má zelinkavý a prý by zelený už nechtěla ,ale je njhezčí z Austinu nebo kočárek ABC DESIGN RODEO - ODSTÍN CARBON ,ale také není čistě černý nemáte nějaký tip chci u trojkolky všechny tři kola stejně velká je to prý u trojkolek důležité děkuji za tipy ![]()
Ahoj, já bych nechtěla černý, jako vypadá asi pěkně, ale v létě se rozpálí
Na zelený můžou lézt mušky..
Taky se přimlouvám za světlý kočárek, aspoň teda hluboký. Ty miminka jsou v černé korbě v létě totálně upečený
a korbu mít staženou musíš, protože by na ně svítilo.
Všechny tři kola stejný má Patron Fenix, mám ho doma.
Černý kočárek se v létě rozpálí naprosto stejně jako modrý nebo červený, osobní zkušenost, takže bych do černé klidně šla. ![]()
Coletto Austin jsem měla béžový, ale to bylo už v roce 2008, takže barvy jsou určitě už jiné. Za sebe doporučuji kočárky Gesslein, dělají i trojkolky a dokonce i černé, namátkou třeba tady: http://www.ffi-kocarky.cz/index.php?…
Mušky mi létaly nejvíc na oranžového Zappa a světle zelený Mutsy.
http://www.malvik.cz/…-Strata-2011
Já ho měla, je super ![]()
Velká nafukovací kola, otočná sedačka, bezvadně polohovací bouda - nemá chybu ![]()
tenhle máme taky a je to nejlepší kočárek co snad může bejt,vyměnila jsem jich dost ale tenhle je u mě jednička! ![]()
Holky, poraďte. Termín porodu mám v půlce dubna. Jaký shánět kočárek - bude dítko v ( v zimě ve fusaku) - prosinci/lednu/ únoru ještě v hluboké a shánět s velkou hlubokou korbou, nebo už bude ve sporťáku?
Jak jste to měly vy?
@Anonymní píše:
Holky, poraďte. Termín porodu mám v půlce dubna. Jaký shánět kočárek - bude dítko v ( v zimě ve fusaku) - prosinci/lednu/ únoru ještě v hluboké a shánět s velkou hlubokou korbou, nebo už bude ve sporťáku?Jak jste to měly vy?
Ahoj, já měla první dítě květnové a na podzim už šel do sporťáku. Druhé dítě říjnové a to vydrželo v hluboké cca půl roku, pak taky sporťák.
@Anonymní píše:
Holky, poraďte. Termín porodu mám v půlce dubna. Jaký shánět kočárek - bude dítko v ( v zimě ve fusaku) - prosinci/lednu/ únoru ještě v hluboké a shánět s velkou hlubokou korbou, nebo už bude ve sporťáku?Jak jste to měly vy?
Mam deti brezen, duben, kveten a vsechny byly v hlubokem kocaru do jara. Zalezi, jak velke dite bude a jak velkou budes mit korbu. Vetsinou ale do cca 8 mesicu jdou deti do sportaku ![]()
@Anonymní píše:
Já rodila na začátku dubna, do října jsem vozila v podstatě jen v hluboký, pak jsem střídala měsíc se sporťákem dle počasí a od listopadu už jen ve sporťáku, protože se mi nevešel do hluboký s fusakem a popravdě ani si to nedokážu představit, že je teď v 8měsících v hluboký, chce vidět a leží jen když spí, naštěstí v sedmi měsících začal sedět, takže je klid a vidí, ale když musel být naležato, tak řval a dopadlo to vždy tak, že šel do nosítka. Takže já si nedokážu představit, že by byl v korbě dýl než 7měsíců. Korbu jsem měla dlouhou 73cm. Jestli by si chtěla vozit i přes zimu, tak by sis měla pořídit korbu doopravdy dlouhou 80cm a výš, ale samozřejmě záleží na tom jak bude mimčo dlouhé.
@Anonymní píše:
s velkou pravděpodobností ti příští zimu do hlubokého nevejde
@Anonymní píše:
Kup si kočárek jaký se ti líbí, vždyť je to jedno kdy dítě prendas do sportáku, jestli na podzim, nebo v zimě.. Každý sporťák jde dat do lehu, má nánožník, dítě v něm bude mít pohodlí stejně jako v hlubokém.