Jané Slalom 2011 - zadní brzda

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
19.3.11 23:32

Tak Češi mají zase něco extra? :roll: Asi tu máme větší děcka nebo co. :mrgreen: Já bych svůj otočný nevyměnila ani za nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.11 10:44

Tak to se omlouvám holky :wink: to mi nedošlo… :wink: No já jsem nadšená z té Céčkové konstrukce a brzda je tam úplně jinak řešená, ale tu limitovanou kolekci jsem viděla a hrozně se mi líbila ta hnědá barva. Jinak jako Bianca, na ten otočný nedám dopustit. Ondrovi bude rok a pořád jezdíme pohledem k sobě :wink:
Volali jste do Handy, co oni na to ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.11 12:26
Denny píše:
Tak to se omlouvám holky :wink: to mi nedošlo… :wink: No já jsem nadšená z té Céčkové konstrukce a brzda je tam úplně jinak řešená, ale tu limitovanou kolekci jsem viděla a hrozně se mi líbila ta hnědá barva. Jinak jako Bianca, na ten otočný nedám dopustit. Ondrovi bude rok a pořád jezdíme pohledem k sobě :wink:
Volali jste do Handy, co oni na to ?

Já do Handy volat ani nechci, zase tak mi ta brzda nevadí, jen jsem reagovala na zakladatelku. Jinak otočnou korbičku jsem taky chtěla,i novou céčkovou konstrukci, ale priorita byla pro mě velikost sedačky-malej je cvalda, tak jsem se trochu bála, aby mi tam vlezl s fusakem aspoň dvě zimy. Takže jsem udělala kompromis a zvolila tuto variantu . Snad nebudu litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.11 12:52

Melanko, já si myslím, že příští zima bude už bez fusaku :wink: Nevím, kolik je tvému prckovi, ale Ondrovi je teď v dubnu rok, takže příští zimu je už převážně chodící - takže to vidím na teplé oblečení, botky, deka a nánožník :wink:
Tak jsem to měla i u prvního a to byl narozený 25.12 takže od roka do roka, proto jsme tu velikost už tak neřešila. A hlavně, mám teď doma i Concorda a v tom širokém lůžku mi Ondra i ve fusaku dost sjížděl ke straně :roll: V Reversu sedí pěkně stabilně díky užšímu lůžku a pevným bočnicím… Ale každému vyhovuje něco jiného, nic nehaním, jen píšu zkušenost a to i díky tomu, že jedno děcko jsme už v kočárku odvozila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.3.11 13:08

Melanko,ja myslim,ze se sportackem budes spokojena…Jezdi se s nim paradne…Jak v zime po snehu tak i ted na jare…Urcite budes spokojena…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.11 20:08
Ajanecka píše:
Melanko,ja myslim,ze se sportackem budes spokojena…Jezdi se s nim paradne…Jak v zime po snehu tak i ted na jare…Urcite budes spokojena…:-)

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
20.3.11 20:17
Denny píše:
Melanko, já si myslím, že příští zima bude už bez fusaku :wink: Nevím, kolik je tvému prckovi, ale Ondrovi je teď v dubnu rok, takže příští zimu je už převážně chodící - takže to vidím na teplé oblečení, botky, deka a nánožník :wink:
Tak jsem to měla i u prvního a to byl narozený 25.12 takže od roka do roka, proto jsme tu velikost už tak neřešila. A hlavně, mám teď doma i Concorda a v tom širokém lůžku mi Ondra i ve fusaku dost sjížděl ke straně :roll: V Reversu sedí pěkně stabilně díky užšímu lůžku a pevným bočnicím… Ale každému vyhovuje něco jiného, nic nehaním, jen píšu zkušenost a to i díky tomu, že jedno děcko jsme už v kočárku odvozila :wink:

Danielek je narozený v září, takže v zimě mu bude přes rok a je fakt, že další zimu už bude chodit a fusak asi nevyužiju. Je moje první a tak se ve výběru kočárku trochu plácám, myslím tím, že až praxe ukáže, na co jsem se při výběru měla zaměřit. :think: Ale co… kočárky jsou to moc pěkný a to jsem dlouho vybírala! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.3.11 20:18

Holky a stejně mi to nedá. Nemůžu se nějak zbavit toho pocitu, že Španělům zbylo hodně starých konstrukcí a tak šup s nimi na východ. To lepší si nechaj doma a šířka sedačky je jenom zástěrka. Prostě mi to pořád neštymuje, proč by pro Čechy dělali nějakou vyjímku. Ale to je fuk. Tak jako tak se se Slalomem jezdí super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
22.3.11 20:18

Tahle limit. kolekce byla prezentovaná na veletrhu ve Valencii (jak jsem se dočetla) jako nová kolekce Jané 2011, takže si nemyslím, že by se prodávala jen u nás nebo dokonce byla vyrobená jen pro Čechy. Navíc kdyby o tu širokou sedačku nebyl zájem, tak se nebude prodávat.
Je pravda, že u starších Jané ta brzda hrozně padala, tak jsem zvědavá co u té limit. kolekce, kde to jde fakt strašně ztuha, ale pořád lepší, než rachtající brzda. :-) to vyřešili dobře u 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
26.3.11 23:07
Dappp píše:
Je pravda, že u starších Jané ta brzda hrozně padala, tak jsem zvědavá co u té limit. kolekce, kde to jde fakt strašně ztuha, ale pořád lepší, než rachtající brzda. :-) to vyřešili dobře u 2010.

S rachtající brzdou jsi mi připomněla historku, že manžel si kdysi myslel, že za ním jedu do práce a v duchu se tomu divil… Když se otočil a zjistil, že to nejsem já, ale jiné Jané (v tu dobu jich tu tolik nebývlo)… To bylo v roce 2008 - cca 1/2 roku poté, co jsme kočár koupili…
Já musím říct, že mně už nerachtá - od minulého týdne.
Měla jsme problém s předním kolečkem - prasklo mi „uchyceni“ (?)- (mám Nomada), tak jsem byla v servisu a ta dobrá duse mi to v rámci opravy předělala na šroubky. Takže si pro změnu taky zvykám na brzdu, co jde ztuha… (Takhle ztuha nešla snad ani na začátku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.3.11 14:43

:-D Já měla Jané 2006 a každou chvíli jsem tu brzdu musela nohou nadzvedávat. Kamarádka si tam zase dala silnou gumu, že jí držela brzdu nahoře - na šroubky to je dobrý nápad. Teď mám tu limit. kolekci a zatím musím zaklepat, je klid, snad to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
27.3.11 21:50
Dappp píše: :-D Já měla Jané 2006 a každou chvíli jsem tu brzdu musela nohou nadzvedávat. Kamarádka si tam zase dala silnou gumu, že jí držela brzdu nahoře - na šroubky to je dobrý nápad. Teď mám tu limit. kolekci a zatím musím zaklepat, je klid, snad to vydrží…

Dapp,
oni to (v Handy Praha - oficiální dovozce) věděli -byla to výrobní vada, proto to zdarma předělávali. Já to taky tento týden neplatila a to už mám kočár dávno po záruce. Ostatně oni tam na to maj i nějaký zlepšovák, protože to měl za chvilku hotový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.3.11 08:44

Aha, tak to by mě teda nenapadlo, že to takhle opravují. Tak to předám dál, švagrová s tím také bojuje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
28.3.11 20:45

Předej. Má to jednu podmínku, musí si tam zavolat a domluvit se dopředu.
A pokud to nemá v záruce a nebude mít nic jinýho k tomu, tak nevím, jestli nebude něco platit… Musí se zeptat a domluvit. Já jsem to ani původně nehlásila (zvykla jsem si na to), udělali mi to automaticky při jiný opravě, čekalo to na mne jako překvápko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.3.11 21:01

To slyším poprvé, že někde udělali něco sami od sebe a ještě k tomu zadarmo!!! To se jen tak nevidí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí