Pláštěnka na Quinny Buzz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
351
11.3.11 09:42

pláštěnka na quinny buzz

Mamušky, které máte Buzze, jaká na to sedí universální pláštěnka (značka a typ). Ta origoš mi zabere strašně místa, je prostě na prd. :roll: Díky za typy! Koukala jsem, že Emitex jich vyrábí hodně, ale netuším, který z těch typů by na Buzze seděl. :think: :think: Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
11.3.11 10:21

Pláštěnka na buzz je ještě úplně v pohodě, to třeba na PP je to horší. :mrgreen: Já jsem měla i emitexovou, ale je to hrůza nezapneš jí, a strašlivě plandá, spíše ani nedrží. Já jsem byla s tou buzzí strašně spokojená, krásně sedí a miminu nevadí. Vždyˇž se dá skložit na super placičku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
11.3.11 13:11
lilida píše:
Mamušky, které máte Buzze, jaká na to sedí universální pláštěnka (značka a typ). Ta origoš mi zabere strašně místa, je prostě na prd. :roll: Díky za typy! Koukala jsem, že Emitex jich vyrábí hodně, ale netuším, který z těch typů by na Buzze seděl. :think: :think: Díky! :mavam:

Ahoj Lilido,
já mám taky jenom tu origoš a taky mě štve, že je hrozně velká :zed: - přemýšlím, že si koupím takovou tu kapsičku na pláštěnku, co šijou maminky na mmb a prostě jí tam nějak nacpu :mrgreen: . Zatím to dělám tak, že když se mi zdá, že by mohlo sněžit, nebo pršet, tak jí holt dám dolů, ale pak už se tam nic nevejde :nevim: . No, ale upřímně…spíš jí nevozím a když nás na procházce chytne déšť, nebo sníh, tak to holt nějak domů doběhnu :wink:. S univerzální pláštěnkou nemám žádnou zkušenost. řídím se heslem, že když si pláštěnku nevezmu, tak bude prostě hezky :dance: (ale už jsem takhle hodněkrát zmokla :mrgreen: ). Tak se měj a ať nám všem co nejmíň prší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí