Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamušky, které máte Buzze, jaká na to sedí universální pláštěnka (značka a typ). Ta origoš mi zabere strašně místa, je prostě na prd.
Díky za typy! Koukala jsem, že Emitex jich vyrábí hodně, ale netuším, který z těch typů by na Buzze seděl.
Díky! ![]()
Pláštěnka na buzz je ještě úplně v pohodě, to třeba na PP je to horší.
Já jsem měla i emitexovou, ale je to hrůza nezapneš jí, a strašlivě plandá, spíše ani nedrží. Já jsem byla s tou buzzí strašně spokojená, krásně sedí a miminu nevadí. Vždyˇž se dá skložit na super placičku. ![]()
lilida píše:
Mamušky, které máte Buzze, jaká na to sedí universální pláštěnka (značka a typ). Ta origoš mi zabere strašně místa, je prostě na prd.Díky za typy! Koukala jsem, že Emitex jich vyrábí hodně, ale netuším, který z těch typů by na Buzze seděl.
![]()
Díky!
Ahoj Lilido,
já mám taky jenom tu origoš a taky mě štve, že je hrozně velká
- přemýšlím, že si koupím takovou tu kapsičku na pláštěnku, co šijou maminky na mmb a prostě jí tam nějak nacpu
. Zatím to dělám tak, že když se mi zdá, že by mohlo sněžit, nebo pršet, tak jí holt dám dolů, ale pak už se tam nic nevejde
. No, ale upřímně…spíš jí nevozím a když nás na procházce chytne déšť, nebo sníh, tak to holt nějak domů doběhnu
. S univerzální pláštěnkou nemám žádnou zkušenost. řídím se heslem, že když si pláštěnku nevezmu, tak bude prostě hezky
(ale už jsem takhle hodněkrát zmokla
). Tak se měj a ať nám všem co nejmíň prší ![]()