Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kupuji kočárek podlouhém hledání a splňuje úplně vše je : KOČÁREK IMPLAST CANU – BARVA OLYMPIC
konečně jsem vybrala ![]()
Máte zkušenost s Implast Canu Eco Line?
Přidejte zkušenost s Implast Canu Eco ...Tak málo? Já ho viděla s autosedačkou min. za 14.500kč. Jinak desingově velice pěkný, ale některé kočárky od Implastu jsou nebezpečné!
Vím který myslíš a ten už závádný není.Levnější než 12500 jsem neviděla,jedině bez sedačky.
A neviděla jsi nedávno ve zprávách (nebo černých ovcích, teď nevím
) reportáž o kočárcích Implast?? Jsou prý vadné a nekvalitní. Při zastavení z nch spadává korba a sportovní sedačka má nějaká nebezpečná místa, kde může dojít ke zranění dítěte.
Taky se mi moc líbil, když jsem vybírala kočár, ale jsem ráda, že jsem ho nakonec nekoupila… ![]()
KPKristy píše:
A neviděla jsi nedávno ve zprávách (nebo černých ovcích, teď nevím) reportáž o kočárcích Implast?? Jsou prý vadné a nekvalitní. Při zastavení z nch spadává korba a sportovní sedačka má nějaká nebezpečná místa, kde může dojít ke zranění dítěte.Taky se mi moc líbil, když jsem vybírala kočár, ale jsem ráda, že jsem ho nakonec nekoupila…
týkalo se to kočárku Bolder, což je jiný typ. Nechci se zastávat Implastu…
u nás Canu jezdí mraky, korbičky mají jiné upevnění, už by se to stát nemělo…navíc bych řekla, že si dají pozor ![]()
ale nejsem odborník
Taky nejsem odborník, ale asi bych do té značky nešla. Bála bych se, že se to může stát.
Ale tím nechci někomu něco podsouvat, jen že jsem slyšela ty zvěsti…
A navíc je takový výběr kočárků, že se dá vybrat jiný stejně krásný a nejspíš kvalitnější ![]()
nemáš na to odkaz?
docela by mě to zajímalo… myslím, že se tam mihl obrázek Canu, ale zpráva ČOI se týkala pouze Bolderu a to ještě konkrétního typu nebo série.
Já jsem odvozila starší dceru do 1roka v 3kombinaci Implast (tehdy Volant) - nikdy se nestalo, že by korbička byla byť jen trochu povolená.
Teď jsem měla jiný kočárek, protože se mi designově líbil víc (těch kritérii bylo mnoho - váha, skladnost atd), ale na Implast nemůžu říct křivé slovo - ale každý si jistě udělá svůj názor.
Psalo se taky o Quinny, Maclarenu a maminky si je kupují dál… určitě musí být takových věcí, na které se nepřišlo, to bychom si opravdu nemohli koupit nic…
netvrdím, že Implast neudělal chybu, ale jejich kočárky nejsou špatné… pokud si je někdo vybere, je to jejich volba a určitě zvážili pro a proti.
gabi.design píše:
Tak jsem to už našla a omlouvám se.Je to fakt ten Bolder SD a ne Canu, našla jsem to na stránkách ČOI:http://www.coi.cz/…kocarek.html, ale zmátlo mě to, že na Primě ukazovali právě ten modrozelený Canu a ten to prý není. Mě bylo divné, že ho na tom veletrhu nabízeli, tak teď už je mi to jasné, protože tenhle je v pořádku.
Gabi já si právě pamatuju, že v té reportáži použili těch obrázků několik a Canu tam byl taky - kamarádka ho má (a mnoho dalších známých) a byli z toho chudáci naštvaní a samozřejmě se báli, ale i kdyby chtěli vyměnit prodejem, ty kočárky byly prakticky neprodejné… vím, že ona konkrétně volala do Malvíka myslím a ujistili ji, že to byl opravdu jen ten jeden typ a ostatní mají již jiné konstrukce…;-)
to by je snad nenechali vystavovat na veletrhu i když kdo ví, dnes je všechno možné…
zakladatelce přeju, aby byla s kočárkem spokojená ona i prcek ![]()
Musím se vložit do diskuze a pomoci při rozhodování
Máme Canu a jsme moc spokojení. V televizi nebylo mluveno o tomto typu kočárku. Zjišťovala jsem si od přímých dodavatelů informace. Canu kočárek má zcela jiné upevnění. Je to nová kolekce a je bezpečný. Možná mínus, které bych uvedla, je, že jsme již asi 3× píchli kolečko, ale bude to spíše výběrem terénu - kočárek nešetříme a jezdíme dlouhé vycházky téměř každý den. ![]()
Ahoj,
velmi zvažuji koupi tohoto kočárku, ale za boha nemůžu sehnat žádnou prodejnu (Praha a okolí) kde bych si ho mohla osahat
a pak jsem také nikde na netu nenarazila na žádné náhradní díly (např. duše..). Poradí mi někdo ![]()
Moc díky
Mám abc design viper3s a rozkviklala se mi korba tak jsem ho dala reklamovat a pujcili mi prave implast bolder,rekla bych ze by se mel jmenovat bordel
.hruza katastrofa malej se mi v nem malem prevratil,kolecka jsou moc pod kocarem,takze treba kdyz jsem jela z patniku tak byl chudak celej hlavickou dole,ja bych si od tohoto vyrobce nic nekoupila,tot muj nazor. přidavam foto,Ty kolečka jsoui nepřimeřene pod kočarem,je to na prd.