Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Implast Canu Eco Line?
Přidejte zkušenost s Implast Canu Eco ...To vse co tady se o nich psalo je minulost.. Ja nemela zadny problem s to odvozil 2 Deti. Ja bych se neobavala,novejsi kocary maji atestaci. Snad uz by sii nic takovyho na krk nevzali. Ja mam starsi a stejne jsem spokojena. Bolder 3 kupovany v roce 2010 Po 1 Diteti
Ahoji holky
,mam objednany Imlast Ecoline uz kolekci 2012,tak snad budu spokojena,objednala jsem ho celkem na slepo nebo u nas nikde neni k videni,ale
je moc pekny na strankach a fotkach,budu doufat ze me nezklame.
Holky pisou spatne ale i dobre recenze a pak clovek nevi,ale to je
u vsech kocarku ![]()
Já taky koukám, taky máme Implast Bolder a krom předních koleček které by už potřebovali po třech dětech asi vyměnit
max. spokojenost. Četla jsem tu zprávu ČOI a testovali posuv korbičky při nárazu. Při normálním provozu se žádná korbička ani nehne a narážet s miminkem jsme fakt nikde nezkoušeli.
Čtykolová verze je velmi stabilní, není šance ho převrátit. K tříkolkám mám nedůvěru všeobecně. Kamarádka má trojkoku Jané a převrací se furt.
Ahoji
tak nakonec mame koupeny ABC kocarek, nebo po nekolik dni mi pani z prodejny napsala,ze nase barva neni a vubec nevedela kdy bude,kdyz to byla novinka 2012 a cekat jsme nemohli a nakonec jsem rada za ABC je krasny. Tak hlavne, ze slouzi a jsi spokojena ![]()
Ahojky, taky přemýšlím nad ABC.Mám vybranej ABC Design Viper 4S.Jen mám dotaz, jestli není hluboká verze moc malá? Když tam dáš v zimě dítě ve fusaku?
Ahoj
tak my měli Implast Bolder, ale ne SD, ten první a byla jsem moc spokojená. Měli jsme trojkolku a manipulace s ní byla skvělá, přímo výborná a nepřevrátil se mi nikdy. Nešetřila jsem ho, naložený byl pořádně mockrát. Ani nám nesjela nikdy korbička. Jediný co bych trochu vytkla, je sportovní vezre, zdá se mi malá, to zase třeba X-lander má vymakaný, ale u Ecoline se mi zdá už upravená dle obrázků, takže popravdě bych do něj šla klidně zase a ráda.
Je to jeden z mála kočárku co krásně pružil a houpal, jinak to bylo šílený, zrovna i ten zmiňovaný X-lander (hluboká korba) je hrozně tvrdý, kamarádky holčička v něm hrozně plakala po terénu. Ale sporotvní verze je zase na 1*, takže je to prostě značka od značky a každému co vyhovuje ![]()
Jezdíme už rok Implastem Canu Ecoline a super perfektně odpružený kočárek, kde se hrabe X-lander. Dosud žádný problém (nemluvím o píchnuté duši, ale to člověk neovlivní). Samozdřejmě bych vytkla pár drobností, hodilo by se nějaké odvětrávací okénko ve stříšce u sportovní sedačky u hluboké je ale mě by se spíše hodila u sportovní. A košík už neunese to co dřív. A taky nemohu sehnat vhodnou vložku do kočárku aby mi sedla.
Můžete mi poradit která známá značka kočárku se nejlépe hodí do implastu cani ecoline?
@KikiC píše:
Jezdíme už rok Implastem Canu Ecoline a super perfektně odpružený kočárek, kde se hrabe X-lander. Dosud žádný problém (nemluvím o píchnuté duši, ale to člověk neovlivní). Samozdřejmě bych vytkla pár drobností, hodilo by se nějaké odvětrávací okénko ve stříšce u sportovní sedačky u hluboké je ale mě by se spíše hodila u sportovní. A košík už neunese to co dřív. A taky nemohu sehnat vhodnou vložku do kočárku aby mi sedla.
Můžete mi poradit která známá značka kočárku se nejlépe hodí do implastu cani ecoline?
Tak my jsme kupovali na pinkie.cz - a jsme spokojení! My už budeme kočárek prodávat..pokud bude mít někdo zájem o info. Písněte do soukromky.
Děkuji tak já mám jednu další negativní věc stříška u sporťáku je hrozně malinká (nizoučká) a 1,5 letá dcera by se mi tam v zimě absolutně nevlezla. Takže jsme museli tento kočárek prodat. A mám jané, a zrovna jsem si objednala pinkie podložku do kočárku tak jsem na ni zvědavá
Holky je canu sporták velký uvnitř? chci ted koupit bazarový, jen na doježdění. ale malá má 13kg v 14m a je jí fakt kus.. takže bych ráda aby se mi tam vlezla..:)děkuji
Sám osobě je sporťák prostorný ale má malou bodičku, já jsem kvůli ní celý komplet prodala a koupila si jané…Malá měla v12 měsících boudičku asi 15cm nad hlavičkou, a to byl srpen. V zimě by se mi tam s čepicí nevlezla.
Jojo s tou stříškou je to fakt. Mám taky canu, tmavě modrý se světlou a dvouletý syn ho má teď tak tak. Jinak jsem s kočárkem maximálně spokojená.
Ahoj moc Vás prosím o radu moc se mi líbí kočárky Implast canu ecoline, al nemohu ho najít v kamenném obchodě. Prosím poraďte jestli ho někde mohu vidět naživo
děkuji
Děkuju jsem z prahy a bud hledám fialovo růžový nebo ten modro zelený ![]()
Dá se někde koupit náhradní košík pod kočár aby seděl k tomuto kočáru? Ten náš už je nějaký děravý.