Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Implast Canu Eco Line?
Přidejte zkušenost s Implast Canu Eco ...Ahojda, mám takový dotaz na uživatele tohoto kočárku. Dneska jsem ho viděla na živo - našla jsem si jetý přes inzerát. Kočárek je úplně super, krásný, jako nový - ale pán mě upozornil na takovou „drobnost“. Prý měli hodně často prasklá kolečka - duše - a že to vyřešilo až to, že je přestali nafukovat, že prý když byla kolečka nafouknutá podle výrobce, byla každou chvilku prasklá a nepomohla ani výměna duší. Měl někdo z Vás taky takové problémy s kolečky? Potřebuji kočárek do terénu, tudíž to, že bych kolečka nenafukovala, jak mi doporučil, nepadá vůbec do úvahy (i když oni prý tak jezdili i po horách). Dají se třeba někde sehnat náhradní?
Ahoj. tak mě se to teda za celou dobu používání, to bylo cca za tři roky nestalo ani jednou! K.
@palma1 Tak nám prasklo hned při dofoukutí před prní jízdou..to jsme pravděpoobně přefoukali a pak ještě jednou, když to prorazil nějaký hřebík. Náhradní jsme normálně koupili přes nějaký cyklo shop přes net. Můžu se ještě zeptat za kolik se kočárek prodává? Já ho příští rok taky dám do prodeje, jen ať vím:)
@alaasek právěže ho mají úplně za hubičku a je netknutý (jen kolečka jsou odrbaná - myslím ten plast, ten je odřený hodně, ale to je jen kosmetická vada) - je v aukci za 1111 Kč (dvojkombinace) nebo kup teď tuším za cca 1500 Kč. Ale co jsem koukala na inzerci, tak se prodávají dráž - ale myslím, že to jsou trojkombinace i s autosedačkou.
My jsme se tedy ale dnes kvůli těm kolečkům rozhodli pro jiný - říkala jsem si, že na jízdu v terénu (po louce, lese a tak) budou lepší kolečka neotáčecí. I když ta cena byla naprosto super a ten kočárek vypadal jinak skvěle. Jenže jsem si pak říkala, aby to ty kolečka přeci jen daly - na chodníku moc často nebudu. ![]()
Má někdo ke kočárku přidělané stupátko? Jde upevnit bez problému?