Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Implast Canu Eco Line?
Přidejte zkušenost s Implast Canu Eco ...kkattty a jak si spokojená s viperem 3S? už dlouho o něm uvažuju, ale moc referencí o něm není a v reálu jsem důkladněji viděla jen viper 4S a 3tec. Děkuji
mati píše:
kkattty a jak si spokojená s viperem 3S? už dlouho o něm uvažuju, ale moc referencí o něm není a v reálu jsem důkladněji viděla jen viper 4S a 3tec. Děkuji
jj jsem spokojena moc!! jen co je nedostatek tak korbick anema moc vychytavek,nejde polohovat a striska ma taky jen 2 polohy,ale to je vsechno,jinak jsem spokojena a sportak je super,jo a co je uplne nejlepsi!! ze se paradne ovlada ,mela jsem pujceny ten implat - hruza,pak od kamosky babysmile-4kolecka otocne,lepsi ale viper vede,jeli jsme s nim i po poli kolecka jsem velka parada mohu jen doporucit
![]()
jo a kocarek je super skladny kolecka se daji odcvaknout uplne lehce kdyby se ti nekde nechtel vejit,my skladame do kufru bez problemu.
no já jsem pro něj rozhodnutá na hodně procent a za tu cenu
, jdou na něj všechny dobře hodnocený autosedačky, ten 4S mi taky přišel na ovládání lehoučký a snadný, ale pokud tak půjdu do trojkolky.. jen mám ještě tak jeden, dva měsíce čas na koupi ![]()
jo a sportovní korba jde do úplného lehu? právě jsem někde četla že jde a jinde že je to jen skoro leh?
jde do uplneho lehu
mame maxi cosi a jde na neho,samo ze s adapterama a ty stoji 400kc
Máte prosím Vás někdo tento kočárek Canu 2011 Ecoline, je od firmy Implast. Prosím o nějaké zhodnocení, všude nacházím jen hodnocení kočárku Bolder. Díky moc.
Máte prosím Vás někdo tento kočárek Canu 2011 Ecoline, je od firmy Implast. Prosím o nějaké zhodnocení, všude nacházím jen hodnocení kočárku Bolder. Díky moc.
Veroniko,
ja osobne bych uz od Implastu nekoupila vubec nic. Meli jsme na prvniho syna Boldera a pochybuju, ze existuje silenejsi kocar, takze tomu vyrobci uz neverim. Ted druheho syna vozime v gessleinu a to je limuzina. Mrzi me, ze jsem ho neobjevila u prvniho syna, i pres vysokou cenu bych koupila novy, pro dve deti se to vyplati. Ted jsme koupili starsi a je fakt uzasnej. Spousta vychytavek, kvalitni materiali, super jezdeni. Jede sam i kdyz do nej posadim 4leteho syna, co na 19kg.
No já už právě tento kočár mám. Kupovali jsme jej pro první dítě a mé těhotenství bohužel dopadlo dost tragicky, kočár jsem teda prakticky nezkusila. Od té doby kočár leží na půdě. Teď jsem těhotná, času ještě dost, ale našla jsem spoustu komentářů k tomuto kočárků - pozitivních i negativních, dost mě to zklamalo a řeším, co s ním. Canu má prý úplně jinou konstrukci než Bolder, ty vady, které měl Bolder byli prý odstraněny. Ale to je vyjádření ČOI, testy tento typ kočárku bezproblému prošel. Ráda bych le slyšela názory někoho, kdo ten kočár prakticky využívá - jak hlubokou, tak sportovní korbu. Nejvíc mě asi zajímá právě ta konstrukce, bezpečnost a kolečka. Díky
Ja jen cumim… Jestli bude nekdy dalsi dite,tak jedine Implast Bolder,jsem s nim byla neskutecnespokojena
Ja jen cumim… Jestli bude nekdy dalsi dite,tak jedine Implast Bolder,jsem s nim byla neskutecnespokojena
Díky. Jsem ráda, že aspoň někdo. Máme totiž kočárek doma z prvního těhotenství, které nedopadlo dobře, neměla jsem tedy šanci ho vyzkoušet a neměli jsme ani sílu ho tenkrát vrátit. Vlastně ani zatím sama nevím, co od kočárku očekávat, ale trochu mě ty reakce na něj mrzí a zrazují, protože se mi tenkrát hrozně líbil a bylo mi řečeno, že chyby, které ta předchozí edice měla, byly odstraněny. Tak snad budu taky spokojená.