Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMne to taky překvapilo. Předával mi kočárek a říka „Předělal jsem vám i tu zadní brzdu“. Tak jsem jen na to odvětila: „Děkuju, já se sem v záruce nedostala…“ A on na to jen reagoval, že je to v ceně…
Tak jsem jen ještě jednou poděkovala…
Dobrý den, taky se rozhoduju o koupi tohoto kočárku, ale stále se nemohu rozhodnout.Nemáte nějaké foto, chtěla bych ho v černé barvě.
Dobrý den, taky se rozhoduju o koupi tohoto kočárku, ale stále se nemohu rozhodnout.Nemáte nějaké foto, chtěla bych ho v černé barvě.
Dominiček píše:
Je tady celá diskuse a i dost fotek…
https://www.emimino.cz/…ankovani/13/
Ahoj všem,
v dubnu 2011 jsem si koupila nový jane 2011, béžový, ten s konstrukcí ve tvaru C. Musím říct, že jsem velmi zklamaná! Už po první jízdě autobusem jsem měla strašně rachtající zadní kolečko (problém v zadní brzdě - dočasně pomáhalo zabrzdit a popojet zpět, brzda zapadla, cvaklo to a byl pokoj. Teď už nezabírá ani toto.), po pár jízdách venku po městě vypadávající přední brzdu, která mi po použití zůstává zabržděná. No a to nemluvim o tom, že ty nýty už jsou také docela povolené…Plus nacvaknutá autosedačka i korba se houpe, rozuměj má vůli až cca 2 cm, to mi taky docela vadí.
Jedinou skutečnou výhodu tohodle kočárku nacházím v tom, že je tak skladný, skvěle se vleze do 3dvéřového VW Golfa i do naší předsíně v garsonce. Jinak bych jim ho s chutí hodila na hlavu ![]()
Přečetla jsem tolik diskuzí o Jane, jak ho tolik maminek vyzpíválo do nebes. O vadách toho tam tedy moc nebylo…
Takže jdu tedy také volat Handy. Jsem zvědavá, co mi na to řeknou:-) Snad to opraví na počkání a nebudu mesíc bez kočáru.