Espiro Meyo, sporťák

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
5.1.14 22:53

Espiro Meyo

Maminky, zaujal ma tento sportak.Mate ho niekto? Ste s nim spokojne, alebo naopak, radsej sa mu vyhnut? Dakujem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
15.2.14 22:51

To by mne taky zajimalo.MAji ho na strankach vyrobce, ale do CR nedovazi. Anebo jsi ho nekde u nas nasla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 00:05

Do ČR se dováží. Nabízí ho třeba detskyruzek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
16.2.14 00:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
16.2.14 00:31

Dekuju. :kytka:
A mate nekdo zkusenost, jaky je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.2.14 11:28

@farska nazivo som ho nevidela, recnezie so mtiez ziadne nenasla, tak som napokon objednala iny…snad sa ti niekto ozve :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.14 21:06

Sporťák Espiro Meyo mám asi 14 dní, ale jsem velice spokojená, tichej, skladnej, odpružená kolečka, spojená rukojeť, na sporťák celkem velkej košík, v ceně nánožník i pláštěnka. Za mně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
19.1.15 14:56

Máme Espiro Meyo rok a půl a jsou to bezvadné golfáče… hledali jsme v Dětském ráji v Praze golfky, které půjdou na nesedící 7 měsíční dítě, půjdou dát co nejvíc do lehu, dlouhé, aby byly dlouho fajn i na spaní, se spojenou rukojetí a spíše nižší cenou… Tyhle nás dostaly, zamilovali jsme si je. Jsou velmi elegantní, skvěle odpružené, po namazání pružení téměř lehce houpou, kočárek zvládá v pohodě i lehčí terén, jezdí opravdu lehce, mají přijatelně velký košík, dobře vysokou nepolohovací spojenou rukojeť. Pláštěnka je funkční, nánožník po úpravě upevnění také. Za tu cenu opravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí