Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, zaujal ma tento sportak.Mate ho niekto? Ste s nim spokojne, alebo naopak, radsej sa mu vyhnut? Dakujem ![]()
To by mne taky zajimalo.MAji ho na strankach vyrobce, ale do CR nedovazi. Anebo jsi ho nekde u nas nasla???
@farska nazivo som ho nevidela, recnezie so mtiez ziadne nenasla, tak som napokon objednala iny…snad sa ti niekto ozve ![]()
Sporťák Espiro Meyo mám asi 14 dní, ale jsem velice spokojená, tichej, skladnej, odpružená kolečka, spojená rukojeť, na sporťák celkem velkej košík, v ceně nánožník i pláštěnka. Za mně super ![]()
Máme Espiro Meyo rok a půl a jsou to bezvadné golfáče… hledali jsme v Dětském ráji v Praze golfky, které půjdou na nesedící 7 měsíční dítě, půjdou dát co nejvíc do lehu, dlouhé, aby byly dlouho fajn i na spaní, se spojenou rukojetí a spíše nižší cenou… Tyhle nás dostaly, zamilovali jsme si je. Jsou velmi elegantní, skvěle odpružené, po namazání pružení téměř lehce houpou, kočárek zvládá v pohodě i lehčí terén, jezdí opravdu lehce, mají přijatelně velký košík, dobře vysokou nepolohovací spojenou rukojeť. Pláštěnka je funkční, nánožník po úpravě upevnění také. Za tu cenu opravdu ![]()