Espresso pro babičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
14.3.11 15:28

Espresso pro babičku

Ahojky,potřebovala bych poradit-sháním dárek pro babičku k 80narozeninám..pije moc ráda kávu,doma turka-v kavárně,kde se schází s babčama pije presso.Poraďte mi prosím typ,který je jednoduchý na obsluhu,nejlépe ne na kapsle-a dělá dobré kafe (aby to umělo latté a ostatní není tak nutné..)no a cena tak do 3000.Díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
91
14.3.11 15:34

my jsme kupovali tchánovcům tenhle, akorát v černé barvě http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…ghi-eco-310/ a jsou velmi spokojení. ani ta hlučnost na kterou si v recenzích stěžují prý není velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.3.11 15:42

Tak já mám Tchibo Cafissimo, takže na kasple, ale z těch na mletou kávu s emi líbí třeba tenhle http://www.eproton.cz/…9/69630.html, je i se zásobníkem na mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.3.11 17:13

ja myslim ze nejlepsi je stejne dolce gusto..segra si koupila presovac za 2000 a je to hrozny na cisteni to si radsi clovek zaleje truka..a ja mam doce gusto a je to super..kapsle se koupi ve sleve a vyjde to dobre i cenove a preso a podobyn kafe maj silnou lahodnou chut..takze za me dolce gusto ikdyz jsi nechtela na kapsla..obsluha je jednoducha a zadny cisteni, jen strcis kapsli a das packu doprava a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
15.3.11 10:57

Souhlasím s AliceP mám doma presovač de longi (cca 5tis) je fajn to jo, ale to čištění, po každém kafíčku vyměnit kafe, ručně našlehat mléko :cert: Tchýně má dražší asi za 9 tis. ten vše dělá sám jen občas vysypat zásobník a vyčistit od kamance nádržku na vodu a kámoška má dolce gusto a dá tam kapsly a je to což si myslím, že by pro babičku bylo ideální :palec: A cenově nejsou drahý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.3.11 18:09

My s manželem presso milujeme, tak jsme si koupili tento http://www.kavovary-obchod.cz/…y-detail.asp?… na zrnkovou kávu i s děláním mléčné pěny a nemůžeme si ho vynachválit, oproti kávovaru kam se sipe semleté kafe je to rozdíl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.3.11 11:38

Mocamoc děkuju za rady,nakonec jsme babi dali Dolce gusto piccolo,je nadšená,kafe i lattéčko jsme ochutnali-a je super..tak mě to navnadilo,že mé dubnové narozeniny pořeším taky dolce gustem..akorát mám dotaz-pořád řečím jestli si koupím taky to piccolo,nebo to větší..máte to větší někdo..? jaké s tím máte zkušenosti-a ty druhy v čem se liší-jen v barvách-nebo mají ještě nějaké speciální funkce..?Jinak teď jsem koukala,že ode dneška mají v kauflandu kapsle do dg za 79.90..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí