Blesky v mikrovlnce.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Blesky v mikrovlnce.
Mame relativne novou mikrovlnku, cca rok, Whirpoolka. Dneska rano zacala metat blesky. Nejdriv pri ohrivani maleho mnozstvi vody (60 ml), coz jsem ale doposavad delala bezne, ted si vymejsli stale vic. Nadobi je podotykam OK, Avent lahvicka napriklad. Mikrovlnka je vcera umyta a myju ji pravidelne.
Nase stara mikrovlnka s podobnymi priznaky odesla, v tom plechovem stitku se vypalila dira – ale byla desne stara, takze jsme to brali za konec zivotnosti. Ted mam ale pocit, ze je neco spatne v nas. V na tom plechovem stitku uz je cerny flek.
Kde se stala chyba, je to na reklamaci?
ten plechovy stitek je malicko odchlipnuty, vybouluje se, je mozne, ze tam nejaky drobek zalitl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Holt budeš muset mikrovlnku vyhodit a zatopit pěkně v kamnech. Stejně to není zdravé (ti tady někdo řekne)
.
No, nezávidím. Já bych bez mikrovlnky pošla ![]()
Třeba se najde odborník a záhadu vysvětlí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
Mame relativne novou mikrovlnku, cca rok, Whirpoolka. Dneska rano zacala metat blesky. Nejdriv pri ohrivani maleho mnozstvi vody (60 ml), coz jsem ale doposavad delala bezne, ted si vymejsli stale vic. Nadobi je podotykam OK, Avent lahvicka napriklad. Mikrovlnka je vcera umyta a myju ji pravidelne.Nase stara mikrovlnka s podobnymi priznaky odesla, v tom plechovem stitku se vypalila dira – ale byla desne stara, takze jsme to brali za konec zivotnosti. Ted mam ale pocit, ze je neco spatne v nas. V na tom plechovem stitku uz je cerny flek.
ten plechovy stitek je malicko odchlipnuty, vybouluje se, je mozne, ze tam nejaky drobek zalitl.
Tím plechovým štítkem myslíš tu destičku uvnitř MT?..jestli ano, tak ta je skutečně propálená od nějaké nečistoty, která ti tam nějak zalítla. Prochází přes ni dovnitř mikrovlny a tak pokud je tam nějaké „jídlo“ nebo i jen mastnota, tak se to přehřeje a pak se může vypálit. Na reklamaci si myslím, že ti to neuznají, musí se to opravdu víc čistit, ale v opravně ti tam dají novou…stojí to pár korun. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janisi píše:Pudloslava píše:Tím plechovým štítkem myslíš tu destičku uvnitř MT?..jestli ano, tak ta je skutečně propálená od nějaké nečistoty, která ti tam nějak zalítla. Prochází přes ni dovnitř mikrovlny a tak pokud je tam nějaké „jídlo“ nebo i jen mastnota, tak se to přehřeje a pak se může vypálit. Na reklamaci si myslím, že ti to neuznají, musí se to opravdu víc čistit, ale v opravně ti tam dají novou…stojí to pár korun.
Mame relativne novou mikrovlnku, cca rok, Whirpoolka. Dneska rano zacala metat blesky. Nejdriv pri ohrivani maleho mnozstvi vody (60 ml), coz jsem ale doposavad delala bezne, ted si vymejsli stale vic. Nadobi je podotykam OK, Avent lahvicka napriklad. Mikrovlnka je vcera umyta a myju ji pravidelne.Nase stara mikrovlnka s podobnymi priznaky odesla, v tom plechovem stitku se vypalila dira – ale byla desne stara, takze jsme to brali za konec zivotnosti. Ted mam ale pocit, ze je neco spatne v nas. V na tom plechovem stitku uz je cerny flek.
tak to jsou docela dobre zpravy, hlavne ze neni na odpis cela mikrovlnka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jo, ale stejně je to divný, tohle by mikrovlnka dělat neměla, pokud tam nedáš něco kovovýho nebo blejskavýho. Jinak v týhle době být bez mikrovlnky je fakt na palici, stačí mi když vypnou proud! Jednou jsem ji taky dávala na reklamku, nevlnila a ten měsíc byl příšernééééj! Pokud ti ale jiskřila i ta mikrovlnka před touhle, tak by to byla asi blbá náhoda kdyby měly stejnou závadu, takže bych si pozvala asi nějakýho elektrikáře nebo se poptala co to je, nebo čim to může být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak aby tu byl zaver - prisel opravar, z velkeho kusu slidy ustrihl nahradni „plisek“ do MW a bylo to. na zaruku. okomentoval to „nemejete mikrovlnku“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele nahodoz tuhle jsem si hejckala, byla dost draha. jenze ona ma crisp talir, na kterym nejde delat s poklopem, takze z toho se nam pravidelne zacakavala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já si bez poklopu nedokážu vůůůbec mikrovlnění představit. Při představě, že bych po každém vyprsknutí musela drhnout mikrovlnku, oželím i crisp
Přeju pevné nervy a už žádné poruchy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit