Jak zapnout myčku Baumatic?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak zapnout myčku?
Ahoj, mám takový blbý dotaz. Koupili jsme si myčku Baumatic BDI680 a nemáme k ní návod. Je to naše první myčka a nevíme jak na ni. Poprvé nám to tu zapínala uklízečka, nasypala do těch patřičných otvorů sůl i oplachovač,někam dala tabletu a pustila to, nádobí se umylo, voda odtekla.Bohužel tedy nemáme možnost se jí zeptat jak to provedla. Pak jsme to zkoušeli sami, máme tablety 3v1, manžel tvrdí, že ta tableta nepatří do té poslední volné přihrádky, která je ve dveřích myčky, ale do košíčku, který se zavěsí do prostoru, k nádobí. Pustila jsem program 3v1, nádobí se umylo, ale voda neodtekla.
Tak teď ten dotaz, nevíte někdo jak to správně zapnout? Kam se dává ta tableta 3v1, do dvířek, nebo do prostoru? A pokud do dvířek, ta dvířka se zavírají, nebo se nechávají otevřená? (Neviděla jsem tam nikde díru, kterou by ta rozpuštěná tableta přes zavřená dvířka k nádobí protékala.) Když se používá tableta 3v1, dá se použít i jiný mycí program, než 3v1?
Dík za každou radu, jsme s manželem dva techničtí antitalenti a bez návodu jsme zcela ztraceni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Návod k použití je tady:
http://www.obchody24.info/…zi/26125.pdf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me jako nejlepsi rada momentalne napada, zasednout i internetu, najit navod a stahnout si ho.
My mame aeg elektrolux, tablety nebo gel se dava do vetsi prihradky na dverich, ale pak uz neni potreba davat sul a lestidlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mám jinou myčku a programy podle teploty (takže nic 3v1), ale tabletu dávám přímo k nádobí. Do žádného košičku. Asi se má dávat někam do dvířek, ale tohle mi poradila moje teta (má s myčkou dlouholeté zkušenosti), že se takhle líp rozpouští a nádobí je líp umyté. Jinak si myslím, že když dáš do dvířek a tu přihrádku zavřeš, tak jak zapneš myčku, přihrádka se otevře a tablete vypadne kam má.
Já používám i gel, ten se taky dává do přihrádky, kterou zavírám.
Návod by se možná dal najít na netu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit