Espumisan - čím nahradit

1932
10.8.21 08:41

Espumisan čím nahradit

Ahoj děvčata včera jsem byla v lékárně pro Espumisan a lékárnice mi říkala že mají dlouhodobý výpadek. Nabízela mi BioGaiu, ale ta mi u prvního miminka nepomáhala. Máte nějaký tip čím nahradit? Mám týdenní miminko. Díky všem za tipy 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
10.8.21 08:43

Ahoj, Espumisan můžeš nahradit čímkoli na bázi simethiconu, např. Simethicon Baby nebo Balonix med. Jsou i další, ale některé mají taky výpadek. My používáme Balonix, ale ten je až od 1 měsíce věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.8.21 08:53

No biogaia jsou snad probiotika ne?! :think: to je neco uplne jineho…taky dceri nepomohly…my jsme pouzivali fenyklovy kapky Baby Calm, ty pomahaly nejvic, s espumisanem jsme je stridaly no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.8.21 09:09

Řeším to samé, espumisan nelze už ani nikde objednat…mám rodit každou chvílí…biogaia mám též ale jsou to probiotika a užívá se 5 kapek denně…espumisan 5 kapek před každým kojením…no chystám se zrovna do lékárny tak dám vědět co mi dají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
10.8.21 10:03

Mame simethicon baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.8.21 10:37
@Melodie91 píše:
No biogaia jsou snad probiotika ne?! :think: to je neco uplne jineho…taky dceri nepomohly…my jsme pouzivali fenyklovy kapky Baby Calm, ty pomahaly nejvic, s espumisanem jsme je stridaly no

Baby calm je super, ale taky az od mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.8.21 12:32

Řešili jsme to samé před 3tydny. Pořídili jsme Biogaiu a Simethicon baby od dr. Max. Už nikdy Simethicon.
Bylo to mnohem horší a po příchodu do jiné lékárny, si lekarnice klepala na čelo, jak do toho mohou dát olivový olej a koenzym q, který nedokáže tak malé miminko strávit. A ani neměli uvedené množství těchto látek. Ihned jsme vysadili a dáváme jen Biogaiu, ta nám začala účinkovat opravdu až po 14dnech jak jsme byli informováni. A dnes prdi malý jako starý chlap a občas si říkám, že snad ho to prdeni i bavi a chce prdet i když nemusí a nemá co 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
12.8.21 11:48

Ještě Sab Simplex je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
12.8.21 13:20
@Ba-stet píše:
Baby calm je super, ale taky az od mesice.

Biogaia je myslim taky az od mesice a v lekarne nam rekli, ze to muze od narozeni :nevim:, myslim, ze fenyklovy caj se muze od narozeni, asi bych zavolala pediatrovi, at to posveti, ale dala bych i ted s jeho souhlasem. Sab simplex jsme meli take, ale ve vysledku pomohlo jedine davat na brisko a take koupel v kybliku shantala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí