ETA Master robotický vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ETA Master robotický vysavač
Ahoj, jaké máte zkušenosti s tímto robotickým vysavačem ETA Master?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Vermun ahoj za mě luxus, máme od července a jsem maximálně spokojená. Koupily si i dvě švagrové 😁 Já můžu jenom doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tajnaorient děkuji moc. Používáš i mopovani? Nemá problém najít stanici když se vrací zpátky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermun používám v přízemí, jelikož to i prý mopovani vysává tak to mám celé najednou. Nikdy nebyl problém s hledáním nabíjecí stanice. Vždycky zadám místnosti jak chci postupně vytřít a už jede😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tajnaorient díky, už ho mám doma. Zatím jsem zkusila zkušebně chodbu a i když předtím dítě pozametalo, tak toho posbíral dost na tichý výkon až moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermun super,dá se vše nastavit tichý režim, takže super, určitě doporučuji stáhnou apku a pak už to půjde jedná báseň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, appku mám. Ale dnes mi uvízl, ale neporadila jsem si pak jak to udělat aby pokračoval v započatém úklidu. Nevíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermun taky se mi stalo, že jsem ho omylem vypla
tak jsem musela úklid nastavit znovu
jinak když ho zastavím během úklidu, třeba na doplnění vody pak dám pokračovat a jede dál v úklidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě důležité si mapy uložit
já to poprvé neudělala a musela jsem mapovat znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tajnaorient jj, to mám. Já ho mám na Vánoce jako dárek, tak jsem ho zkoušela na tajnacku bez dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermun jo tak super
jinak pro mě to byla čínská vesnice než jsem to naučila, teď už je to paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit