Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, zakládám toto téma abychom spolu mohly sdílet nadchazejici embryotransfery. Já procházím prvním cyklem IVF, včera mám za sebou OPU a budu doufat, že přes genetiku projdou zdravá embrya a v druhé půlce ledna KET. Pojďme se těšit a podporovat společně ![]()
Ahoj, taky mě čeká KET v novém roce, nejspíš koncem ledna. Opu s genetikou mám za sebou od září, držím palce ať ji máš co! nejrychleji a co nejvíc zdravých embryí 🍀
Taky nás čeká leden. Už mám doma léky, MS ma prijit hned na zacatku, tak v pulce ledna snad jdem na to.
Jak jsou na tom embrya dnes?
@DandátkoP informace budu mit zase zitra- rikaji 1. 3. A 5. Den
@DandátkoP diky moc, jsem taky zvědavá.. akorat se obávám, že se mi rozjíždí slabší OHSS ![]()
@bluciste kup si protifar a jez hodne bilkovin k tomu. Na et nejdes, tak to je v klidu. A hodne pij. ![]()
@DandátkoP díky za rady, bílkoviny i pití jsem navýšila tak snad bude brzy lépe, máš s tím také zkušenost? Pokud ano jak dlouho bolesti trvaly? A za jak dlouho prisla MS? Dekuju ![]()
@bluciste bohuzel nemám, ale u jednoho ivf mi ten protifar a bíkoviny doporucovali prave hned, aby se tomu predeslo a zadnej nabeh ani nebyl.
Ale v ty skupine listopadovy, kde jsi taky, tak tam nekdo mel, tak zkus jeste tam.
Tak jak jsem slíbila píšu dnešní výsledky - tedy odebráno 19 vajíček, oplodněno 18, první den ve vývoji 15, dnes, 3. den ve vývoji pokračuje 14 ks s tím, že je známkují jako ve škole (1-5) a v tuto chvíli má 12 ks jedničku, 1 ks trojku a 1 ks čtyřku ![]()
@Michaelaorly
jeee, uz tyden, to uz bude na testu carka ted.
preju moc stesti!
@Michaelaorly 10. den uz zadny duchy lovit nebudes, to muzes bejt v klidu. Duchy lovis 4.-5. den, od 7.-8. dne je jasno. 10. den uz byvaj skoro dalnice. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.