Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michaelaorly blbost, 10.den je jasno. Chodim sem uz roky, vidim co maj holky na testech. Ja mela carky nekdy od 4. dne, kdyz ne, nevyslo to.
@Michaelaorly joo 11. den z ranni moči to mas uz na tuty. Nektery centra maji v papirech testovat 12. den. ![]()
@Michaelaorly vice mene podobny jako ty, budu pichat prolutex, nebudu mit lanzeto, mam jeste napsanej Prednison. Nikdy jsem nemela zadny priznaky, spatne mi zacalo byt az kolem 8.-9. tydne, v klidu. ![]()
Jinak jak pises, 5. denni embryo se uhnizdi 24-48 hodin po vlozeni. Pak uz tvori hcg. 4. den jsem mela vecer uz viditelnou carku, ne ducha na honeni. 5. den uz nebylo o cem. Poprve jsem byla na krvi 12. den po Ket a hcg bylo pres 1000 jednotek, test to rozpozna od 10jednotek.
@Michaelaorly a co mas za testy? Neni tam vubec nic? To me moc mrzi. ![]()
@Michaelaorly a vis nazev? Nejvic barviva maj mama testy a testy slunicko, oba prodavaji v tete. A cim “zlutejsi”, tim lip.
Ja zazila 7 neuspechu, takze vim, jaky to je…. Tezky…
@Michaelaorly a kolik mas testu? Tak zkus ted jeste jeden, jestli nejsi tak napita. Digital je zbytecnej, jako nic s nim nezkazis, ale jsou to vyhozeny penize, to mas lepsi jestli mas nekde tu Tetu koupit ten mama test nebo Slunicko.
Nasla jsem svuj test starsi, 9. den po ketu. Co ctu, tak ikdyz ma nekdo carku dyl, ten 8. den max byva. Rano zkus urcite, jestli uz nebudes zkouset ted.
@bluciste vite, kdy budete mit vysetreny embrya?
kdy mas dostat ms?
@DandátkoP cauky, MS jsem dostala minuly patek, takze budu cekat na tu dalsi, ta by teoreticky mela byt 14.1… co se tyce embrijek, 3-4 tydny by to melo trvat a odeslane byly 17.12. uvidime kdy to bude vzhledem k tomu, ze jsou svatky.. hlavne aby aspon jedno bylo, bojim bojim ![]()
@bluciste to mas nejaky kratky cykly hodne ne? ![]()
Jooo, ja verim, ze vydrzi! Musi! ![]()
@DandátkoP dr mi dala na tento mesic zpet antikoncepci, s tou mam cykly 28 dnu ![]()
@Michaelaorly a odkud jsi? My taky prevazeli embrya, nejdrive z Prahy do Liberce a pak hodne rychle zas z liberce do prahy, ale jinam, nez byla prvni klinika.
Nepovedeny transfery jsou u nas to nejmensi, co se nam za celou tu dobu stalo…ale na to clovek myslet nesmi, sebrali jsme vsechny sily a jedeme dal a verime.
Zitra rano dej vedet. ![]()
@Michaelaorly diky za nadeji, jsem z toho vynervovana
uvidime, ted asi laborky moc nefunguji pres svatky
@Michaelaorly nam dite zemrelo v kvetnu, syn se narodil v 33. tydnu, cely tehotenstvi naprosto v poradku, byl zdravy, po par dnes se mu dostala nejak infekce do strev. Mame doma jeste ale dvouletacku, jinak bychom silu uz asi nemeli…
Moc me mrzi, co mate za sebou. A kolik ti je, jestli se muzu zeptat? Tlaci vas cas, ze kdyz je u vas vse ok, ze jedete pres ivf? Klidne neodpovidej..
Car casto rika, ze je to jistota, me to rikali od 26 let, ze budu tehotna hned a nakonec to trvalo 3 roky, nikdo nevi proc, vysetreni ok, embry ukazkovy, takze temhle pohadkam uz neverim.
Vidis, do Liberce nechodte, je tam naprosto tragicka laborator… zas jestli u vas neni zadny problem, tak by to takovej problem byt nemusel. Ale ve srovnani s prazskejma klinikama tam rozdil je, i v lekarich a celkově v pristupu. Nam podelali cely jedno ivf…
Tyjo a kdyz si mela cin 3 na cipku, mohla si stimulovat na ivf v pohode? Ja se priznam, ze mam za sebou 4 stimulace a mam z toho strasnej respekt a strach, ze vsech tech leku….ale ta touha je vetsi no.
@Michaelaorly bohuzel se to ke konci po.. zbyly na genetiku jen 3
a to jeste byly v blastocyste az 6. den.. takze se vazne moc bojim ![]()
@DandátkoP moc mě vaše ztráta mrzí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.