Et/Ket leden 24

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
30.12.23 09:49

@Michaelaorly blbost, 10.den je jasno. Chodim sem uz roky, vidim co maj holky na testech. Ja mela carky nekdy od 4. dne, kdyz ne, nevyslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 10:20

@Michaelaorly joo 11. den z ranni moči to mas uz na tuty. Nektery centra maji v papirech testovat 12. den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 10:57

@Michaelaorly vice mene podobny jako ty, budu pichat prolutex, nebudu mit lanzeto, mam jeste napsanej Prednison. Nikdy jsem nemela zadny priznaky, spatne mi zacalo byt az kolem 8.-9. tydne, v klidu. :)

Jinak jak pises, 5. denni embryo se uhnizdi 24-48 hodin po vlozeni. Pak uz tvori hcg. 4. den jsem mela vecer uz viditelnou carku, ne ducha na honeni. 5. den uz nebylo o cem. Poprve jsem byla na krvi 12. den po Ket a hcg bylo pres 1000 jednotek, test to rozpozna od 10jednotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 15:33

@Michaelaorly a co mas za testy? Neni tam vubec nic? To me moc mrzi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 17:35

@Michaelaorly a vis nazev? Nejvic barviva maj mama testy a testy slunicko, oba prodavaji v tete. A cim “zlutejsi”, tim lip.

Ja zazila 7 neuspechu, takze vim, jaky to je…. Tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 18:03

@Michaelaorly a kolik mas testu? Tak zkus ted jeste jeden, jestli nejsi tak napita. Digital je zbytecnej, jako nic s nim nezkazis, ale jsou to vyhozeny penize, to mas lepsi jestli mas nekde tu Tetu koupit ten mama test nebo Slunicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 18:08

Nasla jsem svuj test starsi, 9. den po ketu. Co ctu, tak ikdyz ma nekdo carku dyl, ten 8. den max byva. Rano zkus urcite, jestli uz nebudes zkouset ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 18:09

@bluciste vite, kdy budete mit vysetreny embrya? :) kdy mas dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.12.23 18:19

@DandátkoP cauky, MS jsem dostala minuly patek, takze budu cekat na tu dalsi, ta by teoreticky mela byt 14.1… co se tyce embrijek, 3-4 tydny by to melo trvat a odeslane byly 17.12. uvidime kdy to bude vzhledem k tomu, ze jsou svatky.. hlavne aby aspon jedno bylo, bojim bojim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 18:21

@bluciste to mas nejaky kratky cykly hodne ne? :)

Jooo, ja verim, ze vydrzi! Musi! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.12.23 18:26

@DandátkoP dr mi dala na tento mesic zpet antikoncepci, s tou mam cykly 28 dnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 20:56

@Michaelaorly a odkud jsi? My taky prevazeli embrya, nejdrive z Prahy do Liberce a pak hodne rychle zas z liberce do prahy, ale jinam, nez byla prvni klinika.

Nepovedeny transfery jsou u nas to nejmensi, co se nam za celou tu dobu stalo…ale na to clovek myslet nesmi, sebrali jsme vsechny sily a jedeme dal a verime.

Zitra rano dej vedet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.12.23 21:06

@Michaelaorly diky za nadeji, jsem z toho vynervovana :zed: uvidime, ted asi laborky moc nefunguji pres svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
30.12.23 21:26

@Michaelaorly nam dite zemrelo v kvetnu, syn se narodil v 33. tydnu, cely tehotenstvi naprosto v poradku, byl zdravy, po par dnes se mu dostala nejak infekce do strev. Mame doma jeste ale dvouletacku, jinak bychom silu uz asi nemeli…

Moc me mrzi, co mate za sebou. A kolik ti je, jestli se muzu zeptat? Tlaci vas cas, ze kdyz je u vas vse ok, ze jedete pres ivf? Klidne neodpovidej..

Car casto rika, ze je to jistota, me to rikali od 26 let, ze budu tehotna hned a nakonec to trvalo 3 roky, nikdo nevi proc, vysetreni ok, embry ukazkovy, takze temhle pohadkam uz neverim.

Vidis, do Liberce nechodte, je tam naprosto tragicka laborator… zas jestli u vas neni zadny problem, tak by to takovej problem byt nemusel. Ale ve srovnani s prazskejma klinikama tam rozdil je, i v lekarich a celkově v pristupu. Nam podelali cely jedno ivf…

Tyjo a kdyz si mela cin 3 na cipku, mohla si stimulovat na ivf v pohode? Ja se priznam, ze mam za sebou 4 stimulace a mam z toho strasnej respekt a strach, ze vsech tech leku….ale ta touha je vetsi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
30.12.23 21:41

@Michaelaorly bohuzel se to ke konci po.. zbyly na genetiku jen 3 :,( a to jeste byly v blastocyste az 6. den.. takze se vazne moc bojim :-(
@DandátkoP moc mě vaše ztráta mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.