Golfky Euro Cart Lira

1315
10.2.12 15:33

Euro Cart Lira

Ahojky,
chceme pořídit golfky Euro Cart Lira, ale zatím jsem nikde nenarazila na to, zda mají výškově nastavitelou rukojeť? Jsme s přítelem oba dost vysocí - já 173, on 195 cm… U nás ve městě tento kočárek nikde není k okouknutí, dnes jsme objížděli krámky a nic.. Můžete mi někdo prosím poradit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
10.2.12 15:48

Ne nemají a je to teda dost nízko i na mě - mám 168 cm.

• Citovat
  • Upravit
1315
10.2.12 15:59
PetkaK píše:

Díky.. a mohla bych tě poprosit - v jaké výšce od země je rukojeť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.2.12 16:02
Janik82 píše:
PetkaK píše:
Díky.. a mohla bych tě poprosit - v jaké výšce od země je rukojeť?

cca 92-99cm

Můj muž má necelých 180cm a vozit golfáče je pro něj jak říká za trest, nevyhovují mu na výšku právě. Takže pokud jste oba vysocí, asi bych si to rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
1315
10.2.12 16:10

Tak díky moc za radu, poohlídnem se po něčem jiném.. ale fakt mě to teda mrzí, jsem se do těch golfek zamilovala :( No aspoň že víme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
10.2.12 19:46

Ja prave taky shanela takovyto typ golfek (ty klasicke se mi nelibi), ale fakt jsou nizke. Ja mam 171cm, manzel 193cm a blbe se mi vozili- manzelovi ani nemluve :-( Dalsi se mi libili golfky Espiro Magic 4, ty nakonec i mame. Taky to tedy neni idealne vysoke, ale vozi obcas i manzel ;-) Vypadaji podobne a ta troska centimetru pomohla, maji i spojenou rukojet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
10.2.12 20:49
martiiik píše:
Ja prave taky shanela takovyto typ golfek (ty klasicke se mi nelibi), ale fakt jsou nizke. Ja mam 171cm, manzel 193cm a blbe se mi vozili- manzelovi ani nemluve :-( Dalsi se mi libili golfky Espiro Magic 4, ty nakonec i mame. Taky to tedy neni idealne vysoke, ale vozi obcas i manzel ;-) Vypadaji podobne a ta troska centimetru pomohla, maji i spojenou rukojet ;-)

Taky jsem na ně dneska na netu koukala jako na dalšího kandidáta, protože jsou hodně podobné Liře a někde jsem i vyčetla, že mají rukojeť vyšší.. My zajedem ještě do většího města a okouknem to.. Pak mám ještě ve výběru Nunu, ale ta mi přijde úzká a malej je cvalík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.2.12 10:11

Urcite je lepsi to vyzkouset ;-) Libila se mi i ta nuna, ale v dobe kdy jsme golfky kupovali nemela nuna jeste operku na nozicky (nova uz sice ma, ale stejne mi prijde takova na nic, alespon podle fotek-ale treba na zivo muze byt v poho ;-) Vim ze nuna mela i stavitelnou rukojet, ale jen o kousek…uz si ale nepamatuju, jak je uzka. Podle fotky mi vas maly neprijde jako cvalik-treba nas ma 9,6 kg a 74 cm, brzo bude mit 9 mesicu a do toho Espira se krasne vejde (zrovna nedavno jsem zkousela jak se mu tam bude sedet-doted jsme meli jen na dovo a obcas do obchodaku a vzdy v leze) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DendaKl
23.2.12 08:41

ahoj,chtěla bych si golfáče koupit malýmu je 7 měsíců,bude se tam vejít i s fusakem? Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4