Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
chceme pořídit golfky Euro Cart Lira, ale zatím jsem nikde nenarazila na to, zda mají výškově nastavitelou rukojeť? Jsme s přítelem oba dost vysocí - já 173, on 195 cm… U nás ve městě tento kočárek nikde není k okouknutí, dnes jsme objížděli krámky a nic.. Můžete mi někdo prosím poradit? ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraPetkaK píše:
Ne nemají a je to teda dost nízko i na mě - mám 168 cm.
Díky.. a mohla bych tě poprosit - v jaké výšce od země je rukojeť?
Janik82 píše:PetkaK píše:Díky.. a mohla bych tě poprosit - v jaké výšce od země je rukojeť?
Ne nemají a je to teda dost nízko i na mě - mám 168 cm.
cca 92-99cm
Můj muž má necelých 180cm a vozit golfáče je pro něj jak říká za trest, nevyhovují mu na výšku právě. Takže pokud jste oba vysocí, asi bych si to rozmyslela.
Tak díky moc za radu, poohlídnem se po něčem jiném.. ale fakt mě to teda mrzí, jsem se do těch golfek zamilovala
No aspoň že víme..
Ja prave taky shanela takovyto typ golfek (ty klasicke se mi nelibi), ale fakt jsou nizke. Ja mam 171cm, manzel 193cm a blbe se mi vozili- manzelovi ani nemluve
Dalsi se mi libili golfky Espiro Magic 4, ty nakonec i mame. Taky to tedy neni idealne vysoke, ale vozi obcas i manzel
Vypadaji podobne a ta troska centimetru pomohla, maji i spojenou rukojet ![]()
martiiik píše:
Ja prave taky shanela takovyto typ golfek (ty klasicke se mi nelibi), ale fakt jsou nizke. Ja mam 171cm, manzel 193cm a blbe se mi vozili- manzelovi ani nemluveDalsi se mi libili golfky Espiro Magic 4, ty nakonec i mame. Taky to tedy neni idealne vysoke, ale vozi obcas i manzel
Vypadaji podobne a ta troska centimetru pomohla, maji i spojenou rukojet
Taky jsem na ně dneska na netu koukala jako na dalšího kandidáta, protože jsou hodně podobné Liře a někde jsem i vyčetla, že mají rukojeť vyšší.. My zajedem ještě do většího města a okouknem to.. Pak mám ještě ve výběru Nunu, ale ta mi přijde úzká a malej je cvalík ![]()
Urcite je lepsi to vyzkouset
Libila se mi i ta nuna, ale v dobe kdy jsme golfky kupovali nemela nuna jeste operku na nozicky (nova uz sice ma, ale stejne mi prijde takova na nic, alespon podle fotek-ale treba na zivo muze byt v poho
Vim ze nuna mela i stavitelnou rukojet, ale jen o kousek…uz si ale nepamatuju, jak je uzka. Podle fotky mi vas maly neprijde jako cvalik-treba nas ma 9,6 kg a 74 cm, brzo bude mit 9 mesicu a do toho Espira se krasne vejde (zrovna nedavno jsem zkousela jak se mu tam bude sedet-doted jsme meli jen na dovo a obcas do obchodaku a vzdy v leze) ![]()
ahoj,chtěla bych si golfáče koupit malýmu je 7 měsíců,bude se tam vejít i s fusakem? Díky