Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky ![]()
Rozhoduji se, zda koupit golfky Nuna Pepp 2012......děsně se mi líbí, jen nevím co ta kolečka, jak se s ním pojede po horším chodníku??? Děkuji za reakce ![]()
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppjezdím s ní i po lese
na kočičích hlavách rachtají, ale to dělají všechny kočárky s plastovýma kolečkama
Bedru, omlouvám se, že ti sem lezu „bez rady“, ale je to přesně moje dilema, tak budu taky vyčkávat na reakce holek…
Ačkoli nás se tedy golfky ještě přímo netýkají, ale na léto už bych si je dokázala představit ![]()
PS: Jsou fakt nádherný! ![]()
Mam stejne dilema
. Nekdo rika ano nekdo razantne ne. Takze se sem vtirnu a pockam si na rady. ![]()
já je mám taky a jsem naprosto nadšená,mám teda starší nepolohovatelnou verzi,ale i tak super ![]()
jak píše rybka,zvládnou i horší terén,v lese přes kořeny v pohodě,ve městě na kostkách sice trochu rachtají,ale který golfky ne,že?
za mně jednoznačně ano ![]()
nunna je hodne mestskej kocarek. My bydlime ve vilove ctvrti a jsou tu vsechny mozny druhy chodniku a ruznejch nastrah, i poradny kostky - projedu vsude, ty kostky teda nic moc. Nekdy dost rachta, ale uz to ani nevnimam. Jela jsem i kousek po polni ceste, no lahoda to nebyla, ale dalo se.
Takze pokud budes jezdit hodne po meste, je nuna dobra volba, velmi dobre se ovlada jednou rukou, je lehka, snadno ji slozis, detem se v ni hezky sedi.
jediny co bych ji vytkla je nestabilita v poloze lezmo - nemuze byt vzadu taska, brzda jde nekdy hur odbrzdit, kdyz se moc zaklapne a ja s ni treba neumim jezdit po schodech.
A holky, prosím vás, od kdy tak do ní můžu malého dát? Jakmile začne sedět, či až začne sedět sám? Ptám se samozřejmě na tu polohu „v ležmo“, resp. jak moc do lehu Nuna jde.
Weru, vaše mladší holčička se skutečně jmenuje Luna, nabo je to přezdívka? Protože pokud ne, tak jste zvolili opravdu nádherné jméno!
Navíc v kombinaci s Laurou je to parádní! ![]()
Hééééj vy špekulantky
Takže tu teď budem všechny čekat na nějakou odpověď ![]()
No já jsme z města, takže ho koupíme, nikam po lesích či polích nejezdíme a je to super skladné v autě.....já osobně jdu určitě do Nuny 2012, jelikož je polohovatelná až do lehu ![]()
Nik77 moje malá bude mít v létě 10,11,12 měsíců, takže myslím, že to je tak akorát a sedět by měla umět podle mě ![]()
Vy jste o 2 a půl měsíce mladší, takže to nevím, zda letos využiješ, al ekaždé dítko je jiné…já už v 8 měsících chodila za ruce a v 10 suverénně lítala ![]()
2011 jde také do lehu ( pokud chcete kolekci 2012 tak pozor, je tam změna barev - resp. některé barvy co jsou shodné s kolekcí 2011 nebudou dělat s novou úpravou boudičky a polohování nohou, resp. budou se doprodávat barvy jako např. licorice a nová se vyrábět nebude )
Malou jsem tam vozila od cca 9 měsíců ( ukončených ) v poloze v leže, když si sama sedla, což bylo cca po 10 měsíci, ta jsem ji teprve dala do sedící polohy.
Pro mě je to úžasný kočárek a hlavně cenově dostupný.
Jo, nikdy se mi kočár v lehu nepřeklopil, přebalovací tašku na něm nevozím.
A co se týče schodů, nedrncám, je tak úžasně lehký že ho parádně vynesu bez zadýchání i s 12 kilama dcery
rybko přesně, já myslela 2011, že koupím
Chci ten fialový, úplně jsme se zamilovala
My máme ukončených 9 měsíců 27.6., takže nám to krásně výjde
Děkuji za reakci, tak jdu do něj ![]()
Holky kdo chcete tu kolekci 2011, tak si pospěšte!!! Už je stahují a jdou jen 2012…tu fialovou co jsem chtěla měli jen v jednom obchodě a to poslední kus…uffff …navíc v akci i s WP setem za 3990kč a pošta zdarma ![]()
V obchodech mají už jen ty žluté, taky je krásný, ale u nás by byl hned zmazaný…
bedruna7 píše:
Holky kdo chcete tu kolekci 2011, tak si pospěšte!!! Už je stahují a jdou jen 2012…tu fialovou co jsem chtěla měli jen v jednom obchodě a to poslední kus…uffff …navíc v akci i s WP setem za 3990kč a pošta zdarma
V obchodech mají už jen ty žluté, taky je krásný, ale u nás by byl hned zmazaný…
Já si ji pro jistotu koupila už loni, myslím verzi 2011 a zítra s nimi jedem na první výlet do nákupáku
Mám taky tu fialovou verzi…
Já jsme čekala, jestli ho neslevní právě a málem jsem ho ani nestihla.....tak zítr aporeferuj, jak se s ním jezdí
Pokud se ti polohuje až do lehu, tak máš 2011 ![]()
bedruna7 píše:
Já jsme čekala, jestli ho neslevní právě a málem jsem ho ani nestihla.....tak zítr aporeferuj, jak se s ním jezdíPokud se ti polohuje až do lehu, tak máš 2011
Už jsem v tom malou povozila po bytě
Jo jo, je to 2011 jsem blbá, zvlášť při objednávce jsem na to apelovala, aby šly záda do lehu, aby mi neobjednali na prodejnu tu 2010 ![]()
Se těším, jak budem honit parádu, za tímhle kočárkem se skoro kažej otočí ![]()