Golfky Nuna Pepp - koupit či ne?

Máte zkušenost s Nuna Pepp?

Přidejte zkušenost s Nuna Pepp
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2862
12.2.12 18:57

Nik už jsme si tě přidala do přátel, klidně si ho přečti ;)
Jinak já jsme přímo na večírku zatím nebyla, jen v noci v kině, vyřizovat různé věci a každý týden mám zumbu, po kojení mi přibude ještě aerobic, takže taky se odreaguju :)

Libzo neprovokuješ, já jsme ráda, že jsi to měla takové v pohodě, ptz to co jsme si zažila já, nepřeji nikomu! Tééda 3 děti jo? Tak to klobouk dolů :pankac:

Holky tak jsem jukla na tu Nunu 2012 a mě nejvíce zaujala ta červená :palec: , jen mě zklamalo to polohování nohou, téééda žádná výhra, fakt nechápu, za co chtějí o litr víc :nevim: Koukejte http://www.malvik.cz/…ve-hole-2012 je tam jen vystrkovací taková kostička a já myslela, že se to zvedne stejně jako u jiných kočárků, třeba jako u mého sporťáku a jakoby to prodlouží tu spací plochu, ale ono to jen nechá skrčené nožky níž nebo výš.......tak už mě to ani nesere, že jsme si nepočkala .) Stejně wineberry tam není a to byla láska na první pohled :srdce:

Prďolka mi už spinká.....co s načatým večerem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.2.12 18:58

mám objednanou malinovou, ale ted tápu - je pravda, že Lilly oblékám hooodně do růžové, tak aby nebyla už přehnaná. už ted si ze mě dělají prdel, že je celá růžová…aby pak nevypadla jek papoušek, když jí dám náhodou nějakou jinou barvu. jakub mě také nechá dělat, co chci a nekecá mi do ničeho, jen ted měl asi potřebu říct svůj názor, no já si ho vyslechla, připravila nás o večeři a udělala si vše po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.2.12 19:03

to polohování nožiček moc nedomysleli, stejně tak, jako udělat golfáče bez madla… já vím, co s načatým večerem. jsem závislá na emiminu!!! přítel odletěl pracovně do USA, po 7mi letech jsme bez sebe a rovnou na 10dní!!! jediné, co mě ukonejší,že přiveze spoooustu hadříku Lulině. takže tady budu nerušeně bloumat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
12.2.12 19:11

To ne no :( A madlo to mě fakt sralo a moc…ale pak mi jedna kamarádka poslala ten odkaz a zachránila mi život :D A jsme ráda, že i vám to pomůže :)

A co dělá přítel, zda se můžu zeptat, to musí být super takhle cestovat ne? Psala jsi, že letíte i na Floridu ne? JJ hadříky, to je mazec…taky jich máme mnoho a bohužel vždy zjistím, že některé kousky už má malé a neměla je ani jednou na sobě :( Ale nejvíce se těším na léto, to ji budu módit o 106 :pankac:

Neboj 10 dní uteče jako voda :hug: Já jsem zvyklá, ten můj jezdí pracovně jen po republice, ale třeba 2 měsíce je doma jen víkendy, to je teprve humus, jak jsme pracovala, tak mi to nepřišlo, ale teď jak jsme doma, tak je to na pytel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
12.2.12 19:33

jakub podniká ve stavebnictví, koupili tam nějaké nemovitosti, tak něco v bance tam řeší.
také bohužel zjištuji, že už jí něco není, každý hadřík, který vyřezuji opláču. taky už se těším na léto - sukýnky, šatičky :lol: , já ji čančám i teď, ale je fakt, že někdy ji nechám v pyžamku, navlíknu ji jen do kombinézy a frčím, když vím, že ji nikdě svlíkat nebudu.

já jsem doma od začátku těhotenství, byla jsem na rizikovém, ale protože jsem věděla, že se do práce vracet nechci, tak jsem začala podnikat, neumím si představit, že bych po třech letech, po rodičáku,někomu mohla konkurovat. s vykojeným mozkem bych už manažerku dělat asi nemohla, a chci být sama svým pánem a né makat i o víkendu a 12tky. takhle, když chci jít do práce, tak jdu, když chci být doma, tak jsem a hrajeme si s malou, a ted budeme cvičit vojtovku…ach jo.

takže mi z rodičáku zatím nehrabe, být jen doma a ňuňu tutu, to asi taky ne…a Lula zatím pořád jen spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.2.12 21:07

Já když jsem zjistila, že čekáme holčičku, asi zešílela. Ovládlo mě červeno-růžové šílenství a já zkoupila šatky a tuničky snad z půlky republiky. Teď, když to hážu nenošené do krabice, si říkám, jak jsem byla blbá :think: Taky se už těším na léto, až ty krásné hadříky budem moct nosit po venku, takhle si ji nastrojím jen podoma :jazyk: Nebo až jí narostou vlásky, a budem dělat culíčky.

Jinak jsem se prvně taky tloukla do hlavy, že jsem nepočkala na 2012, že jsem zbrkle koupila 2011, ale už mě to tak neštve. To polohování nožek jsem myslela, že bude jak píše Bedrun :think:

To madlo od té paní je fakt výhra :palec:

Co s načatým večerem? Já jdu chrnět, protože malá se naučila ve dvě vstávat a do čtyř ráno si chce hrát :zed: Já mám pro změnu manžu týden doma, taky pracuje ve stavebnictví, ale jako řidič a teď přes ty mrazy nemá co dělat, tak má nařízené volno. On si to vynahradí v létě :? Já být tebou, stáhnu si nějakej filmek, udělám si mňamku na zakousnutí a zalezu k PC…nebo bych brouzdala na emiminu :mrgreen: Ááánebo zavolej nějaké bezdětné kamarádce, ať dovalí na večerní kávu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.2.12 21:09

A s tou barvou máš pravdu Bedrun :palec: Já jsem se zamilovala do té naší wineberry barvičky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.2.12 21:15

Holky, jdu na kutě, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
12.2.12 21:17

Jo a 3 děti bych moooc chtěla, jenže se uvidí, co peníze a tak. Začnem na jaře stavět, hypo na 30 let… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
13.2.12 16:12

Holky, tak mě ta růžová zas tak nepohltila, já koupím, co mi prostě padne do oka, kolikrát je to i v klučučích barvách,a le jak je to pecka, tak kupuju ;) Ono se to pak zkombinuje ne :D

Já pracovala jen do 2.měsíce a taky jsme byla doma…a je to dobře, ptz se mi stávalo, že jsem omdlela v obchodě nebo vyběhal a zvracela žluč, to byl humus :poblion:

Holky já včera nakonec háčkovala :D Háčkuju něco přes měsíc a moc mě to baví, mám už za sebou 2 jarní čepičky, jednu zimní ušatku, 2 zimní homelesky, obal na mobil a teď dělám malé takovou čepičku včeličku :D

Jinak na filmy teď není moc času a jak já se vždy ráda koukala :( No ale nedávno jsme si čas udělala a jukla na Malý kousek nebe…doporučuji, já bulela jak malá :palec:

Jak vám jinak spí prcci? Teda Libzo ta tvoje princezna si vybrala dobrou hodinu na hru :lol:

Mě chodí spát mezi 7 a 8 a pak se vzbudí 2 x na kojení, třeba včera spala od 18,45 - 1 - 5,30 - 7,30..... do půl 7 je vždy nadobro vzhůru......přes den spinká pravidelně od 10-13 a pak od 15-17.......ale dneska tu někdo vrtal, tak je už od 16 vzhůru :cert:

No ta noc se musí ještě dopilovat…kde jsou ty časy, kdy mi spala v noci i 10 hod. v kuse a pak dala ještě 4 :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.2.12 16:50

Holky, děkuji za přidání do přátel - vůbec jsem netušila, že tu něco takového je. Teď jsem si tedy upravila i profil, snad hlavně tedy zabezpečila (jo, kdybyste věděly, jak dlouho mi trvalo založit si profil na fb :-D Tak snad jsem zatím nezapomněla, co všechno jsem chtěla napsat… :-)
Takže: my máme chlapečka a tak já to s těma barvičkama mám docela omezený :nevim: Proto tedy nevím, jestli tu lékořici nebo už z nové kolekce tu šedivou… Já vám tak ZÁVIDÍM, že se můžete rozšoupnout s růžovkama! A celkově s oblečkama… Je to tak děsně nefér vůči klukům. Než člověk narazí na nějaký hezký hadřík. Děs. Navíc bych Natulku ráda oblékala i do veselých barviček a to je pak husarský kousek něco najít :? Bedru, tys teď viděla něco hezkého na kluky?
Tin - taky přeji hezkou dovču! V USA se s oblečkama vyřádíš :potlesk:
Jo a já na Harfě ještě nebyla. „Naše“ teritorium jsou Arkády a Chodov. Tedy - ještě loni na podzim by mě ani nenapadlo, že to takto napíšu. Ale člověk musí uznat, že v OC: za a) v poho zaparkuje a hlavně za b) je přebalovací místnost, kde si i v klidu nakojí… Proč něco takového nemůže být standardem ve většině restaurací?
Týbrďo, Bedru, ty háčkuješ??? No to klobouk dolu! :-)
Jinak náš režim: před osmou vykoupat, napapat, poňuchňat a cca 20:30 spinkat. Kojení plusmínus ve 4h, pak různě. Denní režim ještě vypilovaný nemáme, protože vstáváme okolo 11h :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.2.12 17:03

Jaj, Lib! Tak to se máš! Hned bych šmejdila po obchodech s nábytkem, pročítala katalogy o bydlení… :andel:

Bedru - jsem si přečetla, o čem ten film je a nevím nevím… Teď, když jsou ty hormony celý splašený… ?! :roll: Dneska jsem brečela i při filmu „Mystic pizza“ (a to podotýkám, že jsem viděla jen kousek), natož takový téma (a to jsem v těhu ještě stihla Melancholii a Kuži, kterou nosím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
13.2.12 17:05

Nik takže takový technický typ jo? :lol: :lol:

Hele já jsme teď normálně asi za debila, ale teď nevím, zda máš kluka či holku, protože nahoře píšeš: my máme chlapečka.....pak píšeš Natulku a v metříku máš Natýsek…to není Natálka? :nevim:
Na kluky je náhodou pěkné oblečení v Tescu, určo se tam dá vybrat a ceny taky super, navíc tam jsou pořád výprodeje......já miluju oblečení Next, George, Marks Spencer, Mothercare.....ale tohle u nás nekoupíš, tak objednávám z netu…to jsou takové jiné kousky :)

Já nejsem z Práglu, ale z Karviné, což je malé město a tak tu nemáme nic moc, ale jezdím do Ostravy…

To spinkání se vám pak ustálí, prcek má teprve 2 měsíce, to mi malá spala skoro celé dny…pak to teprve začne, tak po tom 3. měsíci… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
13.2.12 17:09

Ty filmíky neznám......k čemu bys je přirovnala? Nebo jaké filmy (známé) máš ráda? Mě se jen tak něco nelíbí…Ten film Malý kousek nebe je i komediální, ale pak je to takové smutné no :(

Ale ještě smutnější a to šíleně je: Je to i můj život. To jsem řvala celý film :(

Dobré filmy, takové ze života, nebo dramata, co se mohou stát, jsou filmy: Jezero smrti a nebo Poslední dům na levo........to je maras!!!!! Ale tyhle filmy mě baví nejvíce, krom dobrých komedií :D Miluji Adama Sandlera :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.2.12 17:13

Čau holky…no Natálka jde spát kolem té půl 9, v osm večer si dá kaši, pak to zapije a jde chrnět. Teď se začala v noci budit, kolem té 4, že si chvíli sama povídá, já ji nakojím a nechám ji, ať si hraje, buď usne nebo uspím já :jazyk: Pak spíme jak kdy tak cca do osmi - devíti :potlesk: no pak si dá půlhodinku kolem jedenácté a pak kolem druhé šupe tak na 3 hodinky do kočárku ven ( v každým počasí ). No a pak do večerního spaní buď si dá půlhoďku nebo ne, jak se jí chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí