Prasklá boudicka na Chicco Multiway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
3.2.12 20:08

prasklá boudicka na chicco multiway

ahoj holky, dnes se mi vtom mrazu podarilo prasknou takovou tu folii jak je ve predu na boudicce, je to praskly docela dost, stalo se to nektere? co stim, chtela bych to nák vymenit, jenze kde tenhle material sehnat? docela me to mrzi protoze golfky mám od uterka a hned je znicim :,(

http://www.zbozi.cz/…iway-astral/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
3.2.12 20:30

zkus zavolat na servis chicca a říct, co se stalo, mohli by ti pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.2.12 20:45

Asi ten servis :think: ,já mám tyto golfky od jara,a co už zažily a vydržely,ani nemluvím,dneska v mrazu jsem je taky měla venku,vlastně celou zimu,bo nesnězí,tak sporťák nepoužívám,ale já mám boudu né narovno,ale oddělanou,abych viděla na malocha,jak tam má fusak,tak skrz nevidím.Jinak možná bych to zkusila reklamovat,jako vadný kus.Jak se ti to stalo????To je divné.

• Citovat
  • Upravit
1769
3.2.12 22:15
dada1511 píše:
Asi ten servis :think: ,já mám tyto golfky od jara,a co už zažily a vydržely,ani nemluvím,dneska v mrazu jsem je taky měla venku,vlastně celou zimu,bo nesnězí,tak sporťák nepoužívám,ale já mám boudu né narovno,ale oddělanou,abych viděla na malocha,jak tam má fusak,tak skrz nevidím.Jinak možná bych to zkusila reklamovat,jako vadný kus.Jak se ti to stalo????To je divné.

to nebude asi vadny kus, mela jsem tu boudu jakoby otevrenou abych na malyho videla a on sedel a ja byla lina se ohybat do kosiku a dala jsem mu deku do kosiku jakoby ze zadu za sedacku a jak jsem to tam davala jsem ohla tu clonu a praskla :? hlavne ze mi moje mamka rikala at v tech mrazech davam bacha aby to neprasklo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí