Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím o radu,
mám kočárek espiro magic 4 se spojenou rukojetí a rozbila se mi brzda. S kočárkem se nedá jezdit, neboť je stále zabržděný, ta brzda nedrží „nahoře“. Znáte nějaký fígl jak to opravit? nebo existují nějaké opravny kočárků? Je už po záruce.
děkuji za rady
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro Magicmě se takhle občas taky zatrhl, tak jsem kopla do brzdy i do odbrždění a většinou to pomohlo
ale to asi nebude ten problém, že joo??! na tohle asi nějaký zručný chlapík, nebo by to měli opravit i v prodejně, kde jste ho koupila. my máme magic 3 … bydlím v táboře a tady ho normálně na prodejně servisák opraví.
přítel teď koukal na kočárek a říkal, že by zkusil promazat lanka a nějak je poštelovat (utáhnout nebo povolit???) nevím
ale zkuste nějakého zručného chlapíka, on už určo bude vědět!
nebo možná opravna kol???
klara123 píše:
mě se takhle občas taky zatrhl, tak jsem kopla do brzdy i do odbrždění a většinou to pomohlo
jo, to jsem ze začátku také dělala, ale teď už to právě vůbec nefunguje, ta brzda zůstala už nadobro dole.Kočárek jsem koupila už použitý a byl koupen v Polsku, takže servis v prodejně asi nepůjde. leda by mi ho vzali, i když jsem ho tam nekupovala.
ale děkuji za rady, zkusím se tady v okolí pozeptat
Mám stejný problém - občas mi po odbrždění kolečka tak zvláštně rachtají a musím tu šedou odbržďovací páčku znovu sešlápnout, jinak nevydrží a vrátí se zpátky do polohy „zabržděno“. Zvlášť při vystupování z MDH je to teda „příjemný“
Dělá to čím dál častěji. Nevíte někdo co s tím? Kdesi tady jsem čtela něco o utahnutí toho lanka, ale moc jsem to nepochopila. Díky.
Ahoj, taky mi to dělalo. Táta nám to něčím zastříkl, asi nějakým olejem??? A brzdička taky trochu blbla-hlavně když se mi do ní podařilo kopnout, vždy na přechodu ![]()