Lze opravit brzda u Espiro Magic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
31.1.12 19:13

lze opravit brzda u espiro magic?

prosím o radu,
mám kočárek espiro magic 4 se spojenou rukojetí a rozbila se mi brzda. S kočárkem se nedá jezdit, neboť je stále zabržděný, ta brzda nedrží „nahoře“. Znáte nějaký fígl jak to opravit? nebo existují nějaké opravny kočárků? Je už po záruce.
děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1505
31.1.12 21:11

mě se takhle občas taky zatrhl, tak jsem kopla do brzdy i do odbrždění a většinou to pomohlo :D ale to asi nebude ten problém, že joo??! na tohle asi nějaký zručný chlapík, nebo by to měli opravit i v prodejně, kde jste ho koupila. my máme magic 3 … bydlím v táboře a tady ho normálně na prodejně servisák opraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
31.1.12 21:15

přítel teď koukal na kočárek a říkal, že by zkusil promazat lanka a nějak je poštelovat (utáhnout nebo povolit???) nevím :-) ale zkuste nějakého zručného chlapíka, on už určo bude vědět!
nebo možná opravna kol???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
1.2.12 07:32
klara123 píše:
mě se takhle občas taky zatrhl, tak jsem kopla do brzdy i do odbrždění a většinou to pomohlo :D
jo, to jsem ze začátku také dělala, ale teď už to právě vůbec nefunguje, ta brzda zůstala už nadobro dole.Kočárek jsem koupila už použitý a byl koupen v Polsku, takže servis v prodejně asi nepůjde. leda by mi ho vzali, i když jsem ho tam nekupovala.
ale děkuji za rady, zkusím se tady v okolí pozeptat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
22.6.12 01:13

Mám stejný problém - občas mi po odbrždění kolečka tak zvláštně rachtají a musím tu šedou odbržďovací páčku znovu sešlápnout, jinak nevydrží a vrátí se zpátky do polohy „zabržděno“. Zvlášť při vystupování z MDH je to teda „příjemný“ :roll: Dělá to čím dál častěji. Nevíte někdo co s tím? Kdesi tady jsem čtela něco o utahnutí toho lanka, ale moc jsem to nepochopila. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
22.6.12 08:38

Ahoj, taky mi to dělalo. Táta nám to něčím zastříkl, asi nějakým olejem??? A brzdička taky trochu blbla-hlavně když se mi do ní podařilo kopnout, vždy na přechodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí