Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych pořídit dceři golfový kočárek(bude ji příští týden rok). Vybírám mezi Caretero Spacer, Milly Mally Venus 2011 a Chicco Multiway. Který z těchto tří golfek by byl nejlepší? Děkuji ![]()
Chico multi mám a pohoda, ale asi zíleží kolik s tím najezdíš, já ho mám v autě jezdím s ním jen na přejíždění ve městě, když někam jedu. Na trvalé ježdění, bych ho asi taky nebrala. Dobrý jsou třeba Piere Gardin, nebo jak se tjo píše
moc se mi líbili i Chipolino, ale neměla jsem ůho možnost vidět nikde na vlastní oči, takže z toho sešlo.
tumpach píše:
chicco nechci nikdy,špatná zkušenost
Můžu se zeptat jaká?
Já právě uvažuji o multiway…kvůli těm větším kolům, potřebuji golfky vhodné i do terénu…jestli se vůbec nějaké takové vyrábějí…sporťák mi tu doma zabírá moc místa, jinak bych neměnila ![]()
Tak stříška je dost chatrná a tenká, nejde překlápět do předu proti slunci, teď by v tom dítku byla zima, nánožník je docela velkej, ale drží jen na suchých zipech. Kola jsou sice velká,ale tvrdá a třeba na konstkách to dost drncá, ložná plocha je dost krátká, hlavně ta poslední část pod nožičkama. Výhoda je super lehké skládání.
Omlouvám se zakladatelce, že se ptám v její diskuzi, ale nemáte tedy nějaký tip na golfáče vhodné alespoň trošku do terénu? Díky moc!
Petorka, neomlouvej se
do terénu asi golfky nebudou, jedině sporťak
Já jsem i v terénu moc spokojená s golfáčem TFK Buggster s Air ![]()
Margaretta píše:
Já jsem i v terénu moc spokojená s golfáčem TFK Buggster s Air
Tak to bych si nedovedla představit jezdit s ním po našich vesnických cestách necestách a to nemluvím o lesních cestách, kam chodíme dost často…
navíc s trojkolkou nejsem kámoška
ale díky za tip.
Holky, potrebuji radu. Uz tyden se procitam recenzemi a studuji vsechno mozne a porad nevim. Potrebuji pro syna golfovy kocarek, zacina chodit, takze je dosti narocne vlacet syna a jeste sportak. Rada bych, aby byl snadno ovladatelny, polohovatelny a byl snadny na udrzbu. Nechci za nej utratit majlant, ale zase chci aby neco vydrzel, moje predstava byla cca do 1500,–?!
![]()
@Bessinka tak to máš hodně malý rozpočet. já mám x-lander XS, lehký, skladný, dobře se polohuje, ale nový stál 3000. navíc je jako každý klasický golfáč do hrkací
To je dost malo penez, za takovy rozpocet se neda delat moc vyber
Ja jsem spokojena s Quinny zapp ale ten neni poloovaci ( nepotrebuji polohovat) ale maji i polohovaci variantu zapp xtra. Je to jeden z nejlehcich golfek.