Golfový kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
31.1.12 16:34

golfový kočárek

Ahoj, chtěla bych pořídit dceři golfový kočárek(bude ji příští týden rok). Vybírám mezi Caretero Spacer, Milly Mally Venus 2011 a Chicco Multiway. Který z těchto tří golfek by byl nejlepší? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
31.1.12 16:36

chicco nechci nikdy,špatná zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
31.1.12 16:42

Chico multi mám a pohoda, ale asi zíleží kolik s tím najezdíš, já ho mám v autě jezdím s ním jen na přejíždění ve městě, když někam jedu. Na trvalé ježdění, bych ho asi taky nebrala. Dobrý jsou třeba Piere Gardin, nebo jak se tjo píše :mrgreen: moc se mi líbili i Chipolino, ale neměla jsem ůho možnost vidět nikde na vlastní oči, takže z toho sešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
31.1.12 16:58
tumpach píše:
chicco nechci nikdy,špatná zkušenost

Můžu se zeptat jaká?
Já právě uvažuji o multiway…kvůli těm větším kolům, potřebuji golfky vhodné i do terénu…jestli se vůbec nějaké takové vyrábějí…sporťák mi tu doma zabírá moc místa, jinak bych neměnila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
31.1.12 17:07

Tak stříška je dost chatrná a tenká, nejde překlápět do předu proti slunci, teď by v tom dítku byla zima, nánožník je docela velkej, ale drží jen na suchých zipech. Kola jsou sice velká,ale tvrdá a třeba na konstkách to dost drncá, ložná plocha je dost krátká, hlavně ta poslední část pod nožičkama. Výhoda je super lehké skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
31.1.12 17:17

chicco je sunt, je to fakt kostitras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
31.1.12 17:34

Omlouvám se zakladatelce, že se ptám v její diskuzi, ale nemáte tedy nějaký tip na golfáče vhodné alespoň trošku do terénu? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.1.12 17:43

Petorka, neomlouvej se :lol: do terénu asi golfky nebudou, jedině sporťak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.1.12 17:45

no, ale jak čtu, můj výběr se zúžil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.1.12 22:29

Já jsem i v terénu moc spokojená s golfáčem TFK Buggster s Air :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
1.2.12 09:08
Margaretta píše:
Já jsem i v terénu moc spokojená s golfáčem TFK Buggster s Air :palec:

Tak to bych si nedovedla představit jezdit s ním po našich vesnických cestách necestách a to nemluvím o lesních cestách, kam chodíme dost často… :think: navíc s trojkolkou nejsem kámoška :mrgreen: ale díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.3.13 13:50

Holky, potrebuji radu. Uz tyden se procitam recenzemi a studuji vsechno mozne a porad nevim. Potrebuji pro syna golfovy kocarek, zacina chodit, takze je dosti narocne vlacet syna a jeste sportak. Rada bych, aby byl snadno ovladatelny, polohovatelny a byl snadny na udrzbu. Nechci za nej utratit majlant, ale zase chci aby neco vydrzel, moje predstava byla cca do 1500,–?! :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.3.13 14:06

@Bessinka tak to máš hodně malý rozpočet. já mám x-lander XS, lehký, skladný, dobře se polohuje, ale nový stál 3000. navíc je jako každý klasický golfáč do hrkací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.3.13 14:09

To je dost malo penez, za takovy rozpocet se neda delat moc vyber :think: Ja jsem spokojena s Quinny zapp ale ten neni poloovaci ( nepotrebuji polohovat) ale maji i polohovaci variantu zapp xtra. Je to jeden z nejlehcich golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.3.13 14:17

No taky sleduji, ze tu cenu budu muset prehodnotit… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie