Golfový kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
3.3.13 14:18

Zkus se podívat na Coneco. Vydržel mi na 2 děti a stal par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.3.13 14:23

Bazarové Peg-Pérego Pliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:24
My máme Peg pérego Pliko P3 a ten je řádně bitelný, jenže to je holt o penězích, myslím, že tak do těch 5tis nekoupíš pořádný golfky, to jsou pěkný kostitřasy.
@Petorka píše:
Můžu se zeptat jaká?
Já právě uvažuji o multiway…kvůli těm větším kolům, potřebuji golfky vhodné i do terénu…jestli se vůbec nějaké takové vyrábějí…sporťák mi tu doma zabírá moc místa, jinak bych neměnila :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:25

Už když koukneš na fotku tak poznáš jesstlil za něco stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
3.3.13 14:26
No to přesně píšu, my ho teď taky kupovali, bydlíme v kopcích takže potřebujeme aby něco vydržel a tento jediny za tyto peníze se mi zdál dobrý.
@kotyk píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
3.3.13 14:51

@Bessinka ja sem fakt s tema klasickyma zappkama moc spokojena, ani nevadi ze nejdou polohovat. Koupila jsem je tady od jedne maminky za 2000kc a uz s nima jezdim od lonskeho leta. Jsou super amala se v nich vyspi i kdyz polohovani nemaji :palec: ale ty xtra jsou treba polohovaci, tak kup nekde pouzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
3.3.13 14:59

@Bessinka tak my koupily od jedny maminky Chicco Sicility (nebo tak nejak).. A neni to tak davno kdy uzivatel Hrnek prodavala golfky Cam asi za 600kc.. My od ni mame ty Chicco a jsme spokojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
3.3.13 15:28

Nepotrebuji golfac na nejake velke jezdeni, prece jen mam jeste sportak, jde mi spis o to, kdyz nekam jedu autem, tak abych sebou netahla velkej kocar a kdyz jdeme na prochazku s tim, ze synator pujde prevazne po svych.
Kamaradka koupila v Tescu golfky za 200,–, ale ty vypadali tak, ze bych mela strach ze se rozpadnou i pod panenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.3.13 15:56

@Bessinka No kdybys chtěla nepolohovací bez stříšky, tak ty se po akcích dají ve velmi dobré kvalitě sehnat do 500. Problém je, že ve chvíli, kdy dáš požadavek na jakékoliv polohování, dost se tím zvýší náročnost na materiál i provedení. A 1500 jako limit na nové už je prostě hodně málo :nevim: Kdybys přidala o pětistovku, už máš třeba nové Chicco Simplicity, Zopa City, Baby design TRIP,,, pokud nechceš bazarové. Musíš ale pořád počítat s tím, že jsou to kočárky odpovídající cenové hladině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.3.13 16:00

@Bessinka Já bych koupila použité, to za 1.500,– koupíš dobré. Super jsou styl zapek. Moon, babypoint a pod. Já si koupila teď babypoint mark 4, po jednom dítěti, jsou fakt jak nové. Perfektně odpružené, skladné, doporučuji prohlédnou tyto vody. Ještě jsem se rozhodovala mezi moonem, ale to byla trojkolka a já chtěla čtyř. Na aukru všechny tyto typy se do 1.500,– krásně seženou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.3.13 16:23

Já si nakonec tenkrát koupila Zopa Viper, byla jsem s ním spokojená. Malý skladný, malá se v něm tenkrát v pohodě prospala. Taky jsem měla malý rozpočet a nakonec jsem si vybrala právě ten :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
3.3.13 19:07
@kotyk píše:

Taky se přimlouvám za Pliko. KOupila jsem bazarové za 2500,– a jsem spokojená. Akorát si musím ušít novej koš, ten je prodřenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
30.4.13 22:19

Giro ABC Design 2012 golfový kočárek - názor

Potřebuji poradit potřebovala bych do města pro svou 2,5 letou dceru golfový kočárek… líbí se mi Giro ABC Design 2012, ale je do hmotnosti do 15 kg, dcera má již 14 kg, nevíte zda jsou na trhu i jiné golfky pro větší hmotnosti dítěte? Napište mi zkušenost zda vydrží i větší hmotnost a jak jste s golfkami spokojené? díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.4.13 23:28

Jasně, že jsou. Například Baby Jogger, Maclaren, Cybex, TFK a Valco. Akorát teda tyhle značky jsou už cenově krapet jinde než ABC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 12:59

Ahojky, potrebovala bych radu. Vybiram kocarek. Uz mi z toho jde hlava kolem. Chci kocarek polohovatelny, lehky, aby byl spon trochu do terenu, pokud mozno aby byl dobre udrzovatelny…
Rozhoduji se mezi tremi a opravdu bych uvitala radu.
http://kocarky.heureka.cz/…ported-2013/
http://kocarky.heureka.cz/…ervena-2013/
 http://www.kocarky.cz/…-lander.html

Predem moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport