Golfový kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
19.6.13 13:10

Fortunu budu kupovat já, není to golfka ale sporťák, je dost bytelná oproti jiným golfkám ale docela lehká :-)

• Citovat
  • Upravit
26
19.6.13 13:14
@Bella193 píše:
Potřebuji poradit potřebovala bych do města pro svou 2,5 letou dceru golfový kočárek… líbí se mi Giro ABC Design 2012, ale je do hmotnosti do 15 kg, dcera má již 14 kg, nevíte zda jsou na trhu i jiné golfky pro větší hmotnosti dítěte? Napište mi zkušenost zda vydrží i větší hmotnost a jak jste s golfkami spokojené? díky za odpovědi

Pre mna ostanu vzdy najlepsie golface nas Maclaren XT. Sice cena vyssia ale ma vsetko. Lahky necelych 7 kg, nosnost 30 kg /to nema iny/ a dozivotna zaruka, uplny lah, obrovska strecha s UV filtrom 50 co mi prekryje cele dieta, tichy chod, sla som aj po terene, aj v zime v snehu /mam usity super nanoznik z mimibazaru/. Maju odpruzene vsetky 4 kolesa, lahucko sa ovlada jednou rukou. Ja by som ho nemenila za nic. Nema madlo ale da sa dokupit, nam ho netreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
19.6.13 13:22

@Liliena My máme taky Maclaren, ale podle těch tří kočárků, co sem zakl. dávala si myslím, že asi hledá jinou cenovou skupinu :-D Přeci jen je rozdíl 3.000 nebo 8.000…i když teda já jsem s ním taky hrozně spokojená. Já mám teda Twin techno, ale neměnila bych. Děti se i teď do něj pohodlně vejdou a můžu je krásně schovat před sluníčkem :) A jízdní vlastnosti taky super. Ale z těch tří se mi vizuelně asi nejvíc líbí x-lander. Ale neznám ani jeden z nich, takže těžko poradím, který z nich je nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.6.13 13:26
@griet01 píše:
@Liliena My máme taky Maclaren, ale podle těch tří kočárků, co sem zakl. dávala si myslím, že asi hledá jinou cenovou skupinu :-D Přeci jen je rozdíl 3.000 nebo 8.000…i když teda já jsem s ním taky hrozně spokojená. Já mám teda Twin techno, ale neměnila bych. Děti se i teď do něj pohodlně vejdou a můžu je krásně schovat před sluníčkem :) A jízdní vlastnosti taky super. Ale z těch tří se mi vizuelně asi nejvíc líbí x-lander. Ale neznám ani jeden z nich, takže těžko poradím, který z nich je nejlepší :nevim:

no to ano…ale ja som minule v nasom sekaci videla maclaren v super stave za 4000 tis po jednom dietati. Cize najst sa da, len je to asi skor nahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 14:46

Fortuna se mi libi a i xlander, ale x lander jsem nevidela na vlastni oci…

• Citovat
  • Upravit
17013
19.6.13 16:41
@Anonymní píše:
Ahojky, potrebovala bych radu. Vybiram kocarek. Uz mi z toho jde hlava kolem. Chci kocarek polohovatelny, lehky, aby byl spon trochu do terenu, pokud mozno aby byl dobre udrzovatelny…
Rozhoduji se mezi tremi a opravdu bych uvitala radu.
http://kocarky.heureka.cz/…ported-2013/
http://kocarky.heureka.cz/…ervena-2013/
http://www.kocarky.cz/…-lander.htmlPredem moc dekuji.

Zase anonym, achjo.. :roll: Ten prostřední nebrat, u většiny padá brzda :zed: :zed: :zed: Měla jsem ho, mě nevyhovoval, je strašně vysoko rukojeť, po složení je docela obr a hlavně ta brzda :zed: Potkala jsem ještě 3 stejné u nás v městě a všechny měly brzdu přivázanou, tudíž všem padala. Zatím jsem neviděla žádnej s nepřivázanou brzdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 17:29

@araw aaa tak to je mrzute, byl to tak trochu favorit, ale to co pises o te brzde je docela zasadni, velikost pri slozeni pro me neni az takovy problem…

• Citovat
  • Upravit
17013
19.6.13 17:53
@Anonymní píše:
@araw aaa tak to je mrzute, byl to tak trochu favorit, ale to co pises o te brzde je docela zasadni, velikost pri slozeni pro me neni az takovy problem…

No a fakt je pro vysoké rodičče. ale ta brzda, to je problém, kdybych neviděla další, bych si myslela, že jsme měli šmejd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.13 19:59

A je tu i nekdo, kdo by mel zkusenosti s temi dalsimi kocarky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4