Jaké golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5724
28.1.12 17:55

Jaké golfky?

Ahoj maminky.
Vím, že je tu vícero těchto diskuzí, ale cítím se ztracená, protože mám zase své požadavky. Chtěla bych golfky polohovatelné (použitelné od 8m), ale aby byly do 7kg váhy, do 2000,–Kč, a zvládly cestu dejme tomu mezi poli, aniž by byl malej vyklepanej - tj. né kostitřasy. Existuje vůbec něco takového? :roll: Brala bych i lehčí. Potřebuju ujít kus pěšky po silnici s Manducou, a pak přendat do golfek. Děkuji za každou radu a podobnou zkušenost s použitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
28.1.12 18:15

Tohle mi přijde malinko jako utopie :-) ale pokud někdo něco poradí, tak se ráda přiučím… Já si nemůžu stěžovat na PegPerego Pliko, zatím zvládly hodně terénů, ale rozhodně se nevejdou do požadované cenové kategorie, to by musely být hodně jeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.1.12 18:21

Já si to taky myslím, neboj. :? Ale koupila bych i bazarové.
A co vzít malého do Mandy, a vézt 70m po silnici jen sporťák před sebou, když pojede auto, škarpa to jistí. Bydlíme prostě u silnice, a já už nevím, co vymyslet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.1.12 18:24

Jinak sporťák máme suprovej, tak budu ráda, když ho ještě využiju. A malýmu v něm bude taky líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
28.1.12 18:26

Tak tomuhle by mohly odpovídat chicco ct4, jsou to starší golfáče, ale mají větší kola. Takovej menší sporťáček, ale skládá se jako golfky do tyče. Akorát ta váha, tu nevim, to už si nepamatuju. Měla jsme je na staršího. Na netu se jetý určitě seženou do 2000,– úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
28.1.12 18:27

A jaký je problém jet těch 70m po silnici se sporťákem? Když se tam vyhnou 2 auta, tak se ti vyhnou taky a nepředpokládám, že budeš courat na procházky po nocích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
28.1.12 18:47

Je to tu nebezpečný, auta, kamiony jezdí rychle, a smetli tu už dva cyklisty. :nevim: Tak se s malým v kočáru neodvážím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.1.12 19:28

http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…redni-cechy/

našla jsem ty pegperego baazarové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
28.1.12 19:35

Já byla s plikem taky spokojená,syna jsem vozila od 8 měsíců jen v něm,ale má přes 8 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 11:03

lehké golfky

X - LANDER XS je super! A je fakt ultralehký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí