Golfky Coto Baby Blues

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
811
26.1.12 11:36

Golfky Coto Baby Blues

Ahoj holky,chci malé koupit tyhle golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsou pěkné a za rozumnou cenu,jen jsem nikde nenašla recenze.Máte prosím některá zkušenosti? předem děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Coto Baby Blues?

Přidejte zkušenost s Coto Baby Blues
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
26.1.12 11:56

Ahoj,mi ho máme,kupovala jsem ho loni v létě a jsem s nim spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.1.12 12:31

je hezký, ale na golfáček docela těžký..

• Citovat
  • Upravit
811
26.1.12 13:37

Děkuji,no my ho budem hlavně potřebovat na převoz do auta a někam na procházky…tak snad se nějak neporouchá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.1.12 14:04

tak nám se s ním jezdi dobře.A na to,že už ho mám třičtvrtě roku se nám ještě neporouchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivča 1984
1.5.12 15:26

Bohďule, koupila jsi nakonec zmiňované golfky..?Docela po nich pomrkávám, jen m ě trošku odrazuje váha, jinak mi přijdou super..:)Budu ráda, když se ozveš, jak jsi s nimi spokojená..Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
811
2.5.12 21:52

Ahojky,tak golfky jsme koupili,zatím jsme spokojení…jen než váha mi trošku vadí brzda o kterou při větším kroku špičkou zavadím,ale nijak to na funkci neva…a skládá se jen na plocho,nejde k sobě jak golfky…jinak spokojená jsem,je prostorný a hodně lidí ho chválí,že je pěkný.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.5.12 19:51
@Bohďula píše:
Ahojky,tak golfky jsme koupili,zatím jsme spokojení…jen než váha mi trošku vadí brzda o kterou při větším kroku špičkou zavadím,ale nijak to na funkci neva…a skládá se jen na plocho,nejde k sobě jak golfky…jinak spokojená jsem,je prostorný a hodně lidí ho chválí,že je pěkný.. ;)

Ahoj přemýšlím o tomto kočáru taky.Prosím tě jde až do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelinka20
12.6.12 10:12

Dobrý den, máme taky tenhle kočárek, ale chci se zeptat, nevíte, zda se místo toho pultíku dá sehnat to madlo?

• Citovat
  • Upravit
811
12.6.12 10:27
@Adelinka20 píše:
Dobrý den, máme taky tenhle kočárek, ale chci se zeptat, nevíte, zda se místo toho pultíku dá sehnat to madlo?

Dobrý den..No to jsem nezkoušela shánět,ale zkuste se potat kde jste kupovala kočárek,třeba budou vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adelinka20
12.6.12 12:29

sháním, ale nemůžu sehnat :,(

• Citovat
  • Upravit
11
2.1.13 12:45

Dobrý den, maminky, jaká je prosím nosnost kočárku? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
13.1.13 12:25

Ahoj taky chci koupit tento kočárek, ta nosnost mě taky zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
13.1.13 21:53

Ahojte, popravdě řečeno sama už nevím :oops: ale typuji do těch 20 kg, mám ho přes rok a malá má cca 11 kg, takže ten rok jistě vydříme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
19.1.13 09:32

Ahoj, psala jsem tady, že kočárek chci koupit, bohužel jsem to i udělala a velice lituji. Objednala jsem přes internet u firmy, na které byly jen samé kladné recenze.
Kočárek mi došel s vadným pultíkem pro dítě-totální zmetek a bez blokád zadních koleček.
Reklamuji, ale je to složité přes internet.
Co se týká kočárku, je docela hezký, ale opěrka na záda je tak nízká, že dítě ve věku 1 rok dosahuje až nahoru, nevím jak se tam má vejít dítě třeba 2,5leté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí