Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coto Baby Blues?
Přidejte zkušenost s Coto Baby BluesTo me mrzi, ale dekuji, ze jste se podelila s vasi zkusenosti.
@Ajunamusil píše:
To me mrzi, ale dekuji, ze jste se podelila s vasi zkusenosti.
vy už máte koupeno? Dnes mi výrobce pošle ty díly a nový pultík, ale i tak je ten kočárek hrozně krátký. Napište sem nějaké maminky co v tom vozíte děti. Jak steré se vám tam vejde? Mně to přijde, že détě 1,5 roku tam nemá šanci se vejít. Ne kvůli nohám, ale to polohování je hrozně krátké.
Zatim se rozhoduji, potrebovala bych lehky, skladny sportak, do terenu a za rozumnou cenu.
Dobrý den tocu pokukuji po techto golfkách ale prosím maminky které ho máte at mi poradí mam dcerku 19 měs a kočárek se mi zdá krátký zadová opěrka pouze 40cm my ted mame 45 a má ji malinko delší dcera ted měří 86cma proto i delka spací plochy 72 cm me malinko zaraží tak prosím poradte myslíte že i pro nás je kočárek vhodný? díky za rady:)) ![]()
Dobrý den, zasílám fotku, kočárek malá použivá ve dvou a půl letech, ale je malinká, má 86 cm. Stále v něm v pohodě jezdí, takže u nás zatím vyhovuje, akorát mi přijde kratší sed, tohle má zvednuté nahoru, aby nesjížděla. Kočárek nám posloužil, ale pokud máte větší děti, tak to nemá cenu brát.
Zdravim prosím vás chtěla bYch se zeptat jak se dají polohovat záda? Je to na.tu snurku a nebo na packu?? Dík. moc
Já mám záda kovová tyč…ale mám starší typ nevím zda to neměnili.
Ahoj maminky, obnovuji diskuzi. Nemáte někdo coto baby blues 2016? Uvažujeme o koupi, tak mě zajímají zkušenosti. Díky ![]()
@kočička8 prosim jak ste spokojena z kocarkem? Dekuji za odpoved
@michlačíková dobry den. Omlouvám se moc sem nechodím. Nakonec máme golfky walker sport, takže vám neporadím.
Přidávám zkušenost s tímto kočárkem. Máme ho od září 2016 a budeme kupovat nový a hlavně jiný. Po roce se rozbil zip na přidělání pláštěnky. Povypadávaly nám postupně krytky na kolech a před týdnem nám dokonce vypadla někde venku při jízdě matka která drží kolo, takže kolo vypadává ( momentálně řešíme se servisem ) Vzadu na kolech drží brzda na takových zoubkách, které se dva ulomily, tím i při zabrždění kočárek popojíždí, jelikož se nezachytne ta brzda. A taky se nám pod 12Kg dcerou roztrhl zdespod na sedátku potah. Z boku je sedátko v šroubu utažen matkou, originál se ztratila a teď ikdyž sebevíc utáhneme jinou, tak po 14 dnech dáváme jinou, jelikož asi těmi otřesy při jízdě se vždy postupně uvolní. Takže to chce pravidelně utahovat. Jako takový je kočarek fajn, ty půjtíky jsou super, ale kvalita výdrže materiálu hrůza.