Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
stále nemůžu najít ty pravé golfky. Malá má už teď skoro 12 kg a 78 cm v roce, golfky bych chtěla používat nejdřív až po zimě. Chtěla bych takové, které se dají dobře složit a nezaberou celej kufr jako náš X- lander XA ( na který si jinak nestěžuji). Nejlépe se spojenou rukojetí, žádné rachtačky. Mohly by také zvládat lehký terén. Nebudu s nima nikdy jezdit v MHD, ale zase nemusí být úplně těžké, budou používány v kombinaci s XA. Pár se mi jich už líbilo, ale vždycky mě někdo od nich odradil. Jo a taky a by mě nezruinovaly
.
Díky za všechny doporučení.
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.
Zapp se mi líbil, ale dost lidí mě od něj odrazuje, takže jsem od něj upustila. Pak se mi líbí i cybex callisto, ale pořád čtu, že je dost úzkej.
rybkabezvody píše:
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.
taky mě hned napadly Maclaren Techno…
Black_Orchids píše:rybkabezvody píše:taky mě hned napadly Maclaren Techno…
Ty vůbec neznám
.
Terrad píše:Black_Orchids píše:Ty vůbec neznámrybkabezvody píše:taky mě hned napadly Maclaren Techno…
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena..
tady odkaz. nevím odkud jsi, ale teď jsem je viděla v Praze v Mothercare s 50% slevou..
Ono ale asi neseženeš ojeté za dobrou cenu, ne?
Zapp je pěknej, ale osobně bych do něj nešla kvůli tomu že je to tříkolka. Já mám Nunu, malá má teď v roce a půl 12 kilo a 87 cm, do kočárku se mi vejde krásně i s fusakem v kombinéze, ale asi bych se bála, když je to takovej kus ženské ![]()
Calisto - no, on to také není úplně golfáč, kamarádka ho má a do kufru ho nedá ( nevím co máte za auto - oni krátkou feldu ) mě se blbě ovládá, jak je vysoký tak je takový těžkopádný ) Úzký mi až zas tak nepřijde ![]()
babyjogger city mini. spojená rukojeť, úžasná skladnost, veliká zádová opěrka. do terénního elite od BJ se mi vlezl v pohodě 4leťák a nevypadal jako přerostlý dítě ..:)
na jaře by měl přijít nový BJ city mini GT, který bude mít nafukovací kola!!
BJ city mini je i ve 4kolové verzi.
cybex callisto, mám ho, úzký mi nepřijde. viz foto, Vojta ve 3.5letech, toho času velikost 98/104, ve 3letech 100cm. sedne si i dneska, 110cm, 20kg
jinak callisto se vejde do kufříčku toyoty yaris. unesu ho s 10kg dítětem sama 2 patra. ovladatlený jedním prstem..
ovládá se mi btw lépe, než zapp (měla jsem 2.5roku)
Takhle ten cybex vážně není úzkej, tak nevím proč se to o něm tak často píše. Auto máme Citroen Picasso, takže kufr je dost prostornej. Já mám 160 cm a manžel skoro 190 cm, takže tak aby jsme ho byli schopný vozit oba.
Jdu omrknout ty vše kočárky. Zatím děkuji
.
rybkabezvody píše:
Natašo jak ho tam bože narveš?
když to nejde náslilím, použije ještě větší násilí… ![]()
rybkabezvody píše:
Natašo jak ho tam bože narveš?
musí se vyndat krytka kufru. a zabere celý kufřík.
ale nemusí se nic sundavat, mám v něm fusak, takže není ani celý složený, na pojistku..
ale měla jsem to auto půjčené od mámy. a vozila jsem sedačku pallas (o které všichni tvrdí, jak potřebuje dlouhé pásy a jak se nehodí do malých aut,..)a v kufru callisto..