Golfky, které se dají složit do lehkého terénu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14535
22.1.12 22:17

Golfky pro větší dítě

Ahoj,
stále nemůžu najít ty pravé golfky. Malá má už teď skoro 12 kg a 78 cm v roce, golfky bych chtěla používat nejdřív až po zimě. Chtěla bych takové, které se dají dobře složit a nezaberou celej kufr jako náš X- lander XA ( na který si jinak nestěžuji). Nejlépe se spojenou rukojetí, žádné rachtačky. Mohly by také zvládat lehký terén. Nebudu s nima nikdy jezdit v MHD, ale zase nemusí být úplně těžké, budou používány v kombinaci s XA. Pár se mi jich už líbilo, ale vždycky mě někdo od nich odradil. Jo a taky a by mě nezruinovaly ;) .
Díky za všechny doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
22.1.12 22:21

co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.1.12 22:23

Zapp se mi líbil, ale dost lidí mě od něj odrazuje, takže jsem od něj upustila. Pak se mi líbí i cybex callisto, ale pořád čtu, že je dost úzkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.1.12 22:23
rybkabezvody píše:
co koupit ojetého Zappa? Ten má hodně místa na sezení, boudu také tak nějak normálně vysokou a jdou složit do úžasného balíčku. Kdyby jsi chtěla do toho vrazit víc, tak bych šla do Maclarena.

taky mě hned napadly Maclaren Techno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.12 22:26

mám Bumbleride Flyer - a jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.1.12 22:26
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:

Ty vůbec neznám :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.1.12 22:28
Terrad píše:
Black_Orchids píše:
rybkabezvody píše:
Ty vůbec neznám :nevim: .

tady odkaz. nevím odkud jsi, ale teď jsem je viděla v Praze v Mothercare s 50% slevou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 22:30

Ono ale asi neseženeš ojeté za dobrou cenu, ne?

Zapp je pěknej, ale osobně bych do něj nešla kvůli tomu že je to tříkolka. Já mám Nunu, malá má teď v roce a půl 12 kilo a 87 cm, do kočárku se mi vejde krásně i s fusakem v kombinéze, ale asi bych se bála, když je to takovej kus ženské ;)

Calisto - no, on to také není úplně golfáč, kamarádka ho má a do kufru ho nedá ( nevím co máte za auto - oni krátkou feldu ) mě se blbě ovládá, jak je vysoký tak je takový těžkopádný ) Úzký mi až zas tak nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.12 22:30

babyjogger city mini. spojená rukojeť, úžasná skladnost, veliká zádová opěrka. do terénního elite od BJ se mi vlezl v pohodě 4leťák a nevypadal jako přerostlý dítě ..:)
na jaře by měl přijít nový BJ city mini GT, který bude mít nafukovací kola!!
BJ city mini je i ve 4kolové verzi.

cybex callisto, mám ho, úzký mi nepřijde. viz foto, Vojta ve 3.5letech, toho času velikost 98/104, ve 3letech 100cm. sedne si i dneska, 110cm, 20kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 22:31

na MMB je dost Maclarenů za docela dobré ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.12 22:32

jinak callisto se vejde do kufříčku toyoty yaris. unesu ho s 10kg dítětem sama 2 patra. ovladatlený jedním prstem..
ovládá se mi btw lépe, než zapp (měla jsem 2.5roku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 22:33

Natašo jak ho tam bože narveš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.1.12 22:35

Takhle ten cybex vážně není úzkej, tak nevím proč se to o něm tak často píše. Auto máme Citroen Picasso, takže kufr je dost prostornej. Já mám 160 cm a manžel skoro 190 cm, takže tak aby jsme ho byli schopný vozit oba.
Jdu omrknout ty vše kočárky. Zatím děkuji :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
22.1.12 22:40
rybkabezvody píše:

když to nejde náslilím, použije ještě větší násilí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.1.12 22:46
rybkabezvody píše:

musí se vyndat krytka kufru. a zabere celý kufřík. :mrgreen: ale nemusí se nic sundavat, mám v něm fusak, takže není ani celý složený, na pojistku..

ale měla jsem to auto půjčené od mámy. a vozila jsem sedačku pallas (o které všichni tvrdí, jak potřebuje dlouhé pásy a jak se nehodí do malých aut,..)a v kufru callisto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí