Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mohl by někdo přidat pár názorů?Už jsem byla rozhodnutá pro Cybex a nastudovala jsem o něm diskuzi,ale teď mě oslovily ty Jané Cross…Akorát o nich nikde nic není,nemá je někdo?Líbí se mi otočná sedačka a před nedávnem jsem chvilku jezdila se starými Jané Carrera a byly moc fajn.Nejsou ty Cross moc úzké?Musím to co nejdříve definitivně rozmyslet…
Díky.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cybex Callisto?
Přidejte zkušenost s Cybex CallistoTaké scháním recenzi a nikde nic ![]()
Jediné co jsem našla jsou videa http://www.youtube.com/watch?…
a recenze přeložené přes Google http://translate.google.cz/translate?… a tam píšou že je dost tvrdý podvozek, že je tak do města, což já bych ho potřebovala i na terén - vyjímečně (se Slalomem ho zvládám supr). Ale holčičku mám docela velikou a bojím se, aby se tam za chvíli vešla.
Já jsem pokročila o krůček
,sehnala jsem paní,co s ním už přes rok jezdí a poprosila jsem ji,jestli by mi mohla pravdivě vylíčit své dojmy
-ale kočár jsem naživo neviděla .Hlavně jsem chtěla vědět,jestli kočár není úzký a to prý vůbec,že jsou to opravdu prostorné golfky.....Žádné závady neměly,ani kola se moc nesjíždí.Na tvrdost jízdy jsem se teda neptala.Já teda ten kočár chci hlavně do města,na terény mám Quinny Speedi a ten si určitě nechám.Myslím si,že do toho půjdu
a koupím si je.Ještě k tomu potřebuju pár dní dozrát…
Přemýšlím,kam se vypravit na osobní prohlídku,kupovat chci přes net.
Děkuji za info
nad kočárky bádám už několik měsíců
a pořád jsem nic nevymyslela. Obávám se, že mi dva kočárky doma neprojdou (z důvodu místa), tak proto to tak řeším. Budu s ním muset odjezdit i příští zimu (dcerce bude přes rok a půl) a tak si říkám jestli si raději nenechat ten vyšisovaný Slalom
Zase na druhou stranu, když jsem viděla kamarádku, jak s obyč. golfkama přejela se spící dcerkou zorané pole, tak si říkám že Cross musejí nějaký ten trávník občas také zvládnout ![]()
Jinak já Cross nikde v Hradci na vlastní oči neviděla (jen Unlimit), také bych kupovala na netu (Aukru).
Jasně,cena na Aukru je super a hlavně je to prodejce s dobrými referencemi…Proto nad nimi uvažuju,deset a šest je vážně rozdíl…Já myslím,že vyšisovanej Slalom si žádá změnu
![]()
Tak Slalom nakonec snad i zůstane na pole
Cross objednán
už se na něj těším!
Ahoj,tak jsem psychicky nevydržela a mám ho taky objednaný…Těším se,až dorazí.Pak si sdělíme dojmy!
![]()
Ahoj, tak já ho už mám doma od pátka, byla to rychlost
V pátek jsem Cross vyzkoušela v obchoďáku a dnes v terénu.
Moje dojmy: na golfky jsou super, v obchoďáku bezva jezdí, akorát mi chviličku trvalo dostat do ruky 4 kola narozdíl od Slalomu, který má 3.
Rukojeť mi přijde dost široká, kočárek také není nějak úzký … nacpala jsem tam svoji 9kg holčičku i s dvouma fusakama ![]()
Krásně se složí do kufru auta a ještě se tam k němu něco i vejde ![]()
V terénu je také v pohodě … na kostkách trošku zvuky, ale rozhodně to není na vymlácení zubů, odpružení obstálo
na trávě bych řekla, že naprosto super. Rozhodně se mi vedl lépe než Slalom na trávníku (polní cestě), který je ve svahu, potože má 4 kola, takže netáhne na jednu stranu. I když přítel se Slalomem v tomhle nemá problém a moje mamča mi říkala, že jí táhl i ve městě - takže je to o pocitu, ostatně jako vše.
Malinko nezvyk jsou ty pěnová kola, jak „šustí“ s těmi nabalenými kamínky (což se na nafukovací pneu Slalomu nestane)… ale uvidíme, třeba až nebude -10 stupnů tak to bude v poho ![]()
Ale celkově pocit z „golfek“ supr, jsou něco mezi sporťákem a golfkama - budu rozhodně uvažovat o prodeji Slalomu do budoucna (stále potřebuji autosedačku a korbičku).
Jinak šířka kočárku je: v části pod horním trupem 23cm, pod zadečkem 30,5cm a délka celého potahu je 86cm.
Krásně mi na něj pasuje nánožník Emitex.
Nevím co bych ještě dodala, snad že jsem si lepší golfky nemohla vybrat
(když srovnám s těmi všemi hrkátkami co jsem je zkoušela na prodejně).
Těším se na Tvůj názor Zoretko! ![]()
No tak to jsou skvělé zprávy!My ho v pátek teprv zaplatili,tak ještě musím počkat…Ale těším se moc.I barva se mi líbí,přestože nebylo na výběr-ještě bych uvažovala nad tou Iris-fialovou,ale nebyla bez korby a co s ní,že.Oranž a žlutý bych asi stejně nechtěla.
A nepasuje ti korba a sedačka ze Slalomu i na ten Cross?
Jsem ráda,že už jsi to prověřila v různých terénech,jsem také zvědavá.Hlavně když je to cross,tak to nějakou trávu zdolat musí
…A za tu (původní) cenu by to nemělo být úplné chrastidlo… ![]()
Je docela možné,že ti Slalom trochu táhne ke straně,já měla Patron trojkolku a ta táhla doprava,vadilo mi to dost.Pak jsem koupila Speedi a ten teda netáhne do strany vůbec,což je fajn,protože s ním hodně bruslím-i 3× týdně,když bylo teplé počasí…máme blízko krásnou dráhu.
Tak pěkně jezděte a dám pak také vědět.. ![]()
Ahoj Markét,tak dnes mi kočár dorazil,slavnostně jsem ho rozbalila…no a zase zabalila a zítra jim ho posílám zpět
.Hned jak jsem ho rozkládala,zjistila jsem,že ta pojistka na rozložení na pravé rukojeti nefunguje-nejde s ní ani pohnout,takže když kočár rozložíš,zaklapne jen levá strana,pravá ne a rukojeť je i trochu skloněná doprava,pravé přední kolo tím pádem je ve vzduchu…Hned jsem tam volala,paní mi řekla,že posoudí reklamaci a kočár mi opraví!! a do tří týdnů pošlou!
Tak jsem teda tvrdila,že chci buď nový kus,nebo vrátit peníze-na to mám nárok.No,pořád se vymlouvala,že ona to neposuzuje…tak doufám,že to rychle vyřeší,jinak budu chtít ty peníze,nic jsem z něj nesundavala,má visačky a nikde jsme nejezdily.Jestli nedají jiný,využiju vrácení ve lhůtě 14dní-docela mě zaskočili a rozladili,my sami máme e-shop a rozhodně bychom zákazníkovi dali jiné zboží.Ale kočár vypadá nádherně a chtěla bych ho!!Je velký,to se mi líbí,nemám ráda mrňavý chrastítka.Napíšu,jak to dopadlo.
Ahoj, no to je mi teda líto
já se těšila na kladnou recenzi!
Jsem moc zvědavá, jak to dopadne, páč jinak jejich komunikace mi přišla velmi dobrá … tak snad dají nový kus a nebudou to zdržovat!!
Ahoj,tak už konečně jezdíme,kočár nám obratem poslali nový,ten už fungoval ok,ale zase na jedné straně pořád svítilo to světýlko,takže jsme byli pořád jak cyklisti v šeru…takže jsme ještě vymontovali světýlko a teď čekám na nové,které jde vypnout…
Pokud jde o jízdu,tak jsem moc spokojená,až budu mít náladu,napíšu do recenzí
.Kočár se mi dobře skládá,krásně hladce jezdí a ovládá se.Zkoušeli jsme jízdu se sedačku po i protisměru,je to obojí v pohodě,jediné,co mi trochu vadí-když sedí dítě čelem ke mně,tak na kočárku nemůže být madlo-to mě zaskočilo…polohování je jednoduché,kočár je pěkně vysoký.Líbí se mi polohování nohou,dá se zvednout i výš než do roviny,což mi teď,dokud je dítě malé vyhovuje,pěkně zapadne do sedačky.Boudička se dá krásně stáhnout dopředu,už jsme otestovali,když začlo pršet.
Nechtělo se mi kupovat Jané fusak za 2000,–,tak jsem na Aukru koupila za dvě stovky fusak Mutsy Spider,který má úplně stejnou barvu a navíc tam tvarově perfektně sedí.Takže na veškeré potřebné městské ježdění jsem moc spokojená,do terénu mám jiný kočár.
markéto,jak se jezdí vám?určitě už máte něco odježděno ![]()
Ahojky, no tak hurá hurá kočárek máte nový
akorát až na to světýlko …
Ten váš fusáček vypadá dobře, my máme jeden obyčejný a na to hodím nánožník Emitex (má stejný materiál látky, akorát je černý, jako je látka na madle kočárku).
Jinak my jezdíme polem nepolem, lesem nelesem
ale i ve městě ![]()
a jsem moc spokojená. Ráda s ním jezdím a stále uvažuju proč není u nás moc rozšířený ![]()
Otáčet proti směru jsme ho ještě nezkoušeli.
Stříška super (také sme už použili pláštěnku)… líbí se mi, jak jde ta šedivá část „podhrnout“ dovnitř a dítko pak vidí lépe ven ![]()
Je,vidíš,hned jsem chytřejší-vůbec mě nenapadlo ten šedý kšilt podhrnout
a přitom je to šikovný…
já myslím,že jich moc nejezdí,protože přes deset tisíc za golfky je ukrutná cena…a ta sleva je jen na Aukru a ne moc dlouho.Já ho našla prodávat použitý za šest a něco,majitelka o té nové ceně evidentně nevěděla.
Ten fusak je opravdu fajn,vrchní část se dá celá odepnout,takže pak zbyde jen podložka a zaplý je pěkně vysoký,zipy jsou na obou stranách.Já na něj přišla náhodou,zalíbil se mi a jen jsem se modlila,aby ten odstín byl podobný-balík jsem rozbalovala napnutá
a náhodou to vyšlo.Nánožník mám taky,sedí mi tam ten od Quinny,ale já jsem nenánožníkový typ,u žádného kočáru ho navyužívám,to má každý jinak.
tak to je super,že jezdíte i terénem a osvědčil se,je vidět,že ten „cross“ v názvu nemá nadarmo ![]()
Tak pěkně jezděte a žádné závady!!!
Zdravím ![]()
Včera jsem si na Aukru objednala Jané Cross Reverse. Zítra dorazí, tak jsem hrozně zvědavá, jestli budu spokojená jako vy. Strašně se těším, že na svého chlapečka v kočárku konečně uvidím
Teď mám Jané Slalom Pro. Odvozila jsem v něm už prvního syna, ale s jedním je to tak nějak jednodužší, tak snad zmizí problém se sluníčkem a foukáním do nosu.
![]()