Náhrada za kočárek Bumbleride Flyera

3802
16.1.12 09:16

Nahrada za Bumbleride flyera

Ahojky,

mela jsem pocit, ze jsem obevila naprosto dokonaly kocarek- bumbleride flyer, splnuje naprosto vsechny me pozadavky. Jenze, v CR se uz novy neprodava, bazarovy se mi nedari sehnat. :,( Existuje tady v CR neco, co by flyerovi bylo podobne? I kdyz bych asi nejradeji byla, kdyby se mezi vami nasla nejaka, ktera by flyera prodavala, nebo o nekom takovem vedela.
Predem dekuji za typy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
16.1.12 11:51

Tak jsem se musela podívat, jak vypadá ten zázrak :mrgreen: A přiznávám, že teda jsem čekala něco jiného, zkrátka golfáče, no :andel:
Ale našla jsem 9dnů starý inzerát na Bazos.cz, tak tam mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
16.1.12 17:17
Gladys píše:
Tak jsem se musela podívat, jak vypadá ten zázrak :mrgreen: A přiznávám, že teda jsem čekala něco jiného, zkrátka golfáče, no :andel:
Ale našla jsem 9dnů starý inzerát na Bazos.cz, tak tam mrkni ;)

Gladys, neni to zazrak, to ne, ale mym poradavkum vyhovuje ve vsech smerech. :palec:
Ten inzerat me rozpaluje do bela, domluvily jsme se s pani, ze mi ho posle, nic neprislo, nekomunikuje. Moc jsem to nepobrala. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.1.12 19:10

Aha, jsem si říkala, že na takto specifické zboží to asi budeš mít projeté křížem krážem, ale tak člověk nikdy neví. :D Tak třeba se paní ještě ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
16.1.12 19:38
Gladys píše:
Aha, jsem si říkala, že na takto specifické zboží to asi budeš mít projeté křížem krážem, ale tak člověk nikdy neví. :D Tak třeba se paní ještě ozve

Jj, mam projete skrz na skrz. Momentalne jsou 3 inzeraty, ten co nedopadl, druhy je prodany a treti kocar je ruzovy a mi mame kluka. Ch jo, ja ten kocar chci, jsem jak male dite v obchodu s hrackama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 12:28

cernus ja som ho mala a vydrzal u nas tri mesiace a predala som ho, zdání klame, pre mňa mal tiež všetko čo som po golfkách chcela, ale bola som veľmi sklamaná..Má síce polohovatelnú rukojeť, ale uplne strašne sa ovláda..hlavne keď máš malého otočeného k sebe, písala som si potom aj s pani, čo som jej to predala a po dvoch vychádzkach vonku už mi písala či mi nenapísalo viac záujemcov, že ho chce predať, práve skrz to ovládanie :-(. Výhody mal- krásny ľah, prostorný..ale k čomu to je, keď sa sním tak strašne ťažko jazdí..Mám pocit že za to hodne mohla aj rukojeť, dosť vysoko a ďaleko vzdialená od sedačky, navyše sa jemne pohybovala hore dole. Veľmi ma to mrzelo, mali sme limitovanú edíciu, bol krásnyl Mám od bumbleride ešte sporťák s velkými natáčacími koly Oueen B a ten je uplne parádny ale tento flyer sa im fakt nepodaril. Nechcem ťa nejak odradzovať, ale musela som napísať svoju skúsenosť

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.12 12:29

ale inak, ak by si ho velmi chcela, ja som ho kupovala nový cez paní na slovenskom mimibazare, s dopravou do ČR nebol problém

• Citovat
  • Upravit
3802
17.1.12 12:39
Anonymní píše:
cernus ja som ho mala a vydrzal u nas tri mesiace a predala som ho, zdání klame, pre mňa mal tiež všetko čo som po golfkách chcela, ale bola som veľmi sklamaná..Má síce polohovatelnú rukojeť, ale uplne strašne sa ovláda..hlavne keď máš malého otočeného k sebe, písala som si potom aj s pani, čo som jej to predala a po dvoch vychádzkach vonku už mi písala či mi nenapísalo viac záujemcov, že ho chce predať, práve skrz to ovládanie :-(. Výhody mal- krásny ľah, prostorný..ale k čomu to je, keď sa sním tak strašne ťažko jazdí..Mám pocit že za to hodne mohla aj rukojeť, dosť vysoko a ďaleko vzdialená od sedačky, navyše sa jemne pohybovala hore dole. Veľmi ma to mrzelo, mali sme limitovanú edíciu, bol krásnyl Mám od bumbleride ešte sporťák s velkými natáčacími koly Oueen B a ten je uplne parádny ale tento flyer sa im fakt nepodaril. Nechcem ťa nejak odradzovať, ale musela som napísať svoju skúsenosť

Moc dekuji za postreh. Ja cetla, ze se spatne ovlada, ale rikala jsem si, ze to nebude o moc horsi nez klasicke prumerne golfky. Jezis, ja ti ten queen B zavidim, chtela jsem ho i s hlubokou korbou, ale uz tu nebyl ke koupi.
Ja porad sedim denne na netu a hledam neco co by bylo podobne flyerovi, ale zatim jsem nic nenasla. Chtela bych lehky sportak/golfky, s prostornou sedackou(na č.mesicich mel 8,300) a chtela bych na maleho koukat. Nejhorsi je, ze spousta kocaru je strasne malejch. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 12:43

Řekla bych, že se mu dost podobá Jané Solo. Spojená rukojeť, otočná sedačka, zdvojená kolečka,… My máme předchůdce tedy Jané Carrera bez otočné sedačky. Ale i tak maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
17.1.12 12:57
MisaHanuska píše: Řekla bych, že se mu dost podobá Jané Solo. Spojená rukojeť, otočná sedačka, zdvojená kolečka,… My máme předchůdce tedy Jané Carrera bez otočné sedačky. Ale i tak maximální spokojenost.

Na ten koukala, je pekny, ale myslim, ze je docela maly. Musim omrknout nekde na zivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
17.1.12 13:06

a čo tak http://www.detskydum.cz/…e-ot-530501/, ale je dosť drahý..alebo chipolino pooky, len neviem či už nie je velmi ťažký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
17.1.12 13:12
keliska píše:
a čo tak http://www.detskydum.cz/…e-ot-530501/, ale je dosť drahý..alebo chipolino pooky, len neviem či už nie je velmi ťažký

Ja bych prave jeste rada neco do 5000kc. Na tohle peg prego jsem koukala a nepodarilo se mi najit nejaky bazarovy. Mi totiz sportak doma mame po prvnim synkovi, ale nejde otocit tak, abych na nej videla. Tak musim koukat na neco cenove prijatelneho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
17.1.12 13:13
cernus píše:
MisaHanuska píše: Řekla bych, že se mu dost podobá Jané Solo. Spojená rukojeť, otočná sedačka, zdvojená kolečka,… My máme předchůdce tedy Jané Carrera bez otočné sedačky. Ale i tak maximální spokojenost.
Na ten koukala, je pekny, ale myslim, ze je docela maly. Musim omrknout nekde na zivo.

Jak malý? My v něm vozíme občas i Mišáka a tomu budou v dubnu 3 roky a vejde se v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
17.1.12 13:20
MisaHanuska píše:
cernus píše:
Na ten koukala, je pekny, ale myslim, ze je docela maly. Musim omrknout nekde na zivo.
Jak malý? My v něm vozíme občas i Mišáka a tomu budou v dubnu 3 roky a vejde se v pohodě.

Koukala jsem na youtube na video a ta holcicka co v nem sedela mi prisla stejne velka jako nas Matyas ted v 5mesicich. :lol: Ve 4 mel 8,300 a 68,5cm, tak aby mi z neho v roce nevyrostl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.12 13:34

Ahoj, ja mam flyera, som s nim maximalne spokojna, splnil vsetky moje ocakavania. Maly v nom bol od 6 mesiacov. Vyhoda je, ze u flyera miminko lezi uplne v lehu. Mam ho v plnej vybave farba cervena. Cervena je dost tmava, nie ako na vacsine obrazkov. Uvazujem o predaji, nakolko maly mal v prosinci 2 roky a vozit sa uz moc nechce. Je fakt dost velky a lahucky, do tych 3 rokov veku dietata urcite vydrzi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí