Golfky Mamas and Papas Ora

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1580
13.1.12 10:58

golfky mamas and papas ora

Ahoj holky, ráda bych se zeptala na všechny názory ohledně golfek mamas and papas ora. Hrozně se mi líbí a čekám až se mi ozve paní že je pro mě má.
Vím že se nedá sehnat tady u nás ale přiváží ho ze zahraničí.

Děkuji moc za vaše zkušenosti s tímto kočárkem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Mamas & papas Ora?

Přidejte zkušenost s Mamas & papas Ora
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
328
13.1.12 12:09

Taky jsem na něj na eBay koukala, ale pořád si nejsem jistá, jestli ho koupit. :think: Našla jsem jednu českou diskuzi, kde je popis toho kočárku a jestli jsem četla dobře, Ora nemá polohovací nožičky a ani nejde nastavit výška rukojeti ( :?: ), což mi celkem dost vadí… http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… jinak moc věrohodné recenze ani na zahraničních webech nejsou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.1.12 12:21

to je divný protože polohovací nožičky má :-D a výška rukojeti to většinou u golfek nejde :-(
koukej:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.1.12 12:28

No právě mi bylo divný, že by neměl polohování nožiček, na fotky jsem koukala a přišlo mi, že by to mělo jít :lol: A některé golfky právě mají i nastavitelnou rukojeť, třeba Cybex Callisto, ten se mi hodně líbí, ale zase je jednou tak drahý jak Ora :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.1.12 12:33

je to tam i dole v popisu co ora má, no mě padl do oka hned jak jsem ho viděla :oops: :oops:
nebo je i na youtube.com :lol: tam ho dokonce předvádí jedna paní…
je božíííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.1.12 12:42

Mám doma LUNU. Budu ji asi už prodávat, jinak jsem byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.1.12 12:51

a to je podobné té Oře že?? nebo v čem je jiná Luna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.1.12 13:17

Má polohovací madlo to co držíš v ruce. A jinak nevím já to nějak nezkoumala. Je to skoro to samé.http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1345050 Přesně tento mám, jen to není moje foto, omlouvám se že jsem si ho půjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.1.12 13:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.1.12 14:34

Přesně takhle v růžové? To je bomba!! :potlesk: Mě se tedy jen moc nelíbí tohle polohování rukojeti, mám radši tu vysunovací, mám to tak u Quinny Buzze, co teď používám… A jak je to s rozměry Luny nebo Ory? Je to jako klasický golfáč a dá se pohodlně složit do malých rozměrů, nebo je to spíše jako sporťák-kočárek? Já už bych právě chtěla spíš golfky, malé, skladné, ale prostorné pro dítě… a podle fotek se mi zdá, že Luna i Ora jsou větší, spíš jako ten sporťák… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.1.12 15:04

Je to spíš sporťák, složí se na placku, ale já mám ještě i golfky silver cross. Luna je hodně prostorná a dlouhá i na spaní pro větší dítě. Ano v této růžové je mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.1.12 16:06

aha já tedy spíše myslela že jsou to golfky, já mám právě sporták x lander xa a chtěla jsem něco lehčího a jen na popojíždky když malej nechce chodit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.1.12 18:29

Tak to jsi mě alanis moc nepotěšila :think: lulinko jsme na tom úplně stejně, taky už právě sporťák mám, toho Buzze a chtěla bych ještě i něco skladnějšího… na fotkách Luna i Ora vypadají docela malé :nevim: Takže jsem asi zpátky u své původní volby - Callisto… jen na to ještě našetřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.1.12 19:37

třeba to zase takové velké nebude, rozhodně to váží mín než sporták od x landru, takže furt je to lehčí a právě mě přišla ta ora taková bytelná než nějaké chrastítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.1.12 21:08

Holky je to něco mezi, ale je opravdu lehoučkej. A má větší kolečka a dobrej košík dole :mavam: A mám k němu i nánožník :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí