Golfky Mamas and Papas Ora

Máte zkušenost s Mamas & papas Ora?

Přidejte zkušenost s Mamas & papas Ora
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
13.1.12 21:45

Ahoj,taky uvažuju o koupi Ory,mám sporták,ale ten bych zkusila prodat a používala jen Oru. Ale bohužel jsem jí neviděla naživo,tak váhám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.1.12 22:25

Alanis ty mě ale pokoušíš :cert: :lol: Mě se zrovna ta růžová tak strašně líbí a s tím nánožníkem, hmmm :palec: Ale asi budu vybírat dál, když koukám na rozměry Ory, je fakt větší, než golfáče. A taky je těžší… to jsem srovnávala s Callistem (to má skoro o 2 kila míň než Ora), což jsou trošku větší golfky, než ty běžné hole… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.1.12 09:17

já mám ještě na rozmyšlenou bud golfky x lander ale ne ty XS nebo tu ORU co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.1.12 09:34

My jsme lunu používali asi rok a vždycky jsem sáhle raději po ní než po golfkách. Když jsem s ní byla po roce v obchodě kde jsem ji kupovala tak ta paní čuměla, že ji máme tak pěknou. Mám k ní nánožník i kabelu na rukojeť a takovou supr oboustranou podložku, tu jsem prala a není to na ní poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.1.12 09:46

lulinko těžko říct… mě se právě u té Ory/Luny líbí, že má stejně jako Callisto (co mám vyhlídnuté) plnou tu rukojeť… ale i podle toho, co jsi psala a co tu o Oře (Luně) padlo, bych asi šla do těch golfek, pokud tedy opravdu chceš jenom něco skladného… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.1.12 10:14

Pokud máte sporťák a chcete golfky, tak asi raději ty golfky. To callisto se mi moc líbilo, ale připadalo mi takové chrastítko, nejvíc se mi líbila ta kola, to madlo je divné ale jinak jsou moc pěkné. A doplnky jsou dost drahé nánožník atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.1.12 10:41

holky a jaké by j :palec: ste doporučili golfky ale ne něco drahého , děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.1.12 12:17

Já jsem se právě zamilovala do toho Callista, splňuje všechny moje požadavky a co jsem četla v diskuzích, jsou to prý docela bytelné golfky se kterými se báječně jezdí, protože mají odpružená kolečka… no nevím, na živo jsem ho ještě neviděla :nevim: :D
alanis máš pravdu, že na to Callisto jsou drahé doplňky, ono je drahé samo o sobě :lol: 6 tisíc za nové golfky, bez doplňků, to je fakt dost, to jediné mě od toho trošku odrazuje… :think:
lulinko s tím ti asi neporadím, záleží co všechno od těch golfek očekáváš a taky co se ti líbí… ono ale záleží na každé mamince, zkus si najít pár golfek, které tě zaujaly a pak si projdi diskuze ;) Já jsem si třeba takhle prohlížela golfky na Malvíku, našla jsem si pár favoritů a pak jsem hledala názory ostatních maminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.1.12 12:53

tak zaujali mě ještě tyhle golfky nemám foto, ale jsou stejné jako casualplay downtown ,ale od x landeru.Četla jsem recenze na ten casualplay protože ten x-go nikde není a jako nic moc tak nevím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.2.12 16:07

mamas luna

Alanis - luna se mi moc líbí, máme doma sporťák v trojkombinaci a ráda bych to všechno prodala a koupila si něco mezi golfkama a sporťákem…máme 9měs. holčičku a není to žádný drobek, tak aby měla prostor… Budeš ji prodávat? A jak zvládá lehký terén? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.2.12 19:15

Ahoj napsala jsem ti soukromou zprávu pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.3.12 09:10

LUNA

alanis píše:
Ahoj napsala jsem ti soukromou zprávu pa pa :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
1.3.12 09:33

Já si koupila tu ORU a koukám,že jediný rozdíl mezi Lunou je ta polohovací rukojět,jinak mi přijdou úplně stejné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
1.3.12 10:53

jj já mám taky Oru a opravdu je tam jen ta polohovací rukojeť, jsou to moc pěkné kočárky, jsem s ním spokojena :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.3.12 14:52

Lulinko, prosím tě ty jsi chtěla golfky a právě mám stejný problém jako ty… Mám Peg perego gt3 a chtěla bych pro malou něco menšího, skladnějšího a lehčího a tak jsem uvažovala o koupi golfek… jenže jsem uviděla oru a úplně jsem se zamilovala :lol: … napiš jaká tedy je, když jsi také chtěla golfky. Naše malá bude mít 9 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí