Jané Carrera Pro a typově stejné golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
668
8.1.12 12:34

JANÉ CARRERA PRO a typově stejné, poraďte ?

Chtěla bych koupit Jane Carrera Pro nové, ale ty se už bohužel nevyrábějí. Proto tedy chci alternativu, stejné jako tyto, klidně jinou značku, ale nové, poradíte?
A nebo je má někdo schované ve sklepě nebo na půdě a jako nové? Ozvěte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
veronikamayerova
8.1.12 12:39

Dobrý den,
já za sebe bych volila Chicco multiway.Teda pokud sháníte dobré a praktické golfky.Mají poměrně velká kola a jsou u maminek dost oblíbené.Já mám teda syna už velkého(chodí už pěšky) ale shánět teď golfky,neváhala bych. :)

• Citovat
  • Upravit
668
8.1.12 12:42

Multiway jsou těžké, kopu do nich dole, jsem vysoká, nevyhovují mi, pro jiné určitě super,diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
8.1.12 13:18

Ještě mě napadlo,pokud jste vysoká,co Peg Perego Sí? Ten si oblíbili hlavně vysoké maminky.Krásně se skládá,je lehký a má fajn košík..

• Citovat
  • Upravit
46669
8.1.12 13:20

Multiway jsou fakt těžký a já do nich taky kopu, a to extra vysoká nejsem (171cm). Tak kola jsou krajně nepraktická, dost se sekají…

Já mám Cybex Callisto a neměnila bych. Ty jsou pro vyšší maminky, mají i vysouvací rukojeť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.1.12 13:41

Ale Carrery jsem ještě viděla na e-shopech,teď nevím kde,ale najdeš…Prostě tam psali-kolekce 2008,doprodej,cenu už nevím,zkus hledat.Já mám doma staré na uspávání a jezdí se s nimi krásně,proto jsem uvažovala nad novými.Chicco Mult.jsem zrovna včera testovala kamarádce a blbý,jsem jí je sice pochválila,ale nechtěla bych,strašně tvrdé proti Carrera.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 14:10

pro:zoretka
Já nenašla nový na netu, můžeu poprosit o odkaz, kde jsi je viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 14:14

Pro:KPKristy
A do Kybexu se nekope? Taky mi to právě vadí u sposty golfáčů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 14:16

Pro Veroniku:
Ten Perego Sízase píší, že nemá odpružená koelčka, já potřebuji asi i něco s mírným odpružením, nemáme tu zrovna jen asfaltky,ale i dlažební kostky. Ale za rozumnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
8.1.12 14:20

no ty carerry vyrábějí akorát se jmenují jané solo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.12 14:24
Ivana_xxx píše:
Pro:KPKristy
A do Kybexu se nekope? Taky mi to právě vadí u sposty golfáčů
Mě se to za třičtvrtě roku stalo snad dvakrát. Ty golfky jsou všechny nízko tím, jak mají malá kolečka. Tak se to může stávat. Ale jak píšu u Cybexu se mi to stalo minimálně. Tato například u Multiway snad při každém kroku :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
8.1.12 14:39

PRO: Zuzka.mamka
a v čem se tedy liší jane carrera a jane solo, když se jinak jmenují? Asi se ptám hloupě, ale nechci udělat botu při koupi.,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
8.1.12 14:43
Ivana_xxx píše:
Pro Veroniku:
Ten Perego Sízase píší, že nemá odpružená koelčka, já potřebuji asi i něco s mírným odpružením, nemáme tu zrovna jen asfaltky,ale i dlažební kostky. Ale za rozumnou cenu

Já je teda vyzkoušené nemám ale na youtube je video ,kde ukazují že odpružené jsou,tak nevím…
 http://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 08.01.12 v 14:44

• Citovat
  • Upravit
3076
8.1.12 14:43

Jak pise Zuzka, jmenuji se ted solo. My mame tyto
http://www.babymania.cz/…lo-urban-h62 a max spokojenost. Jsou stejne jako carrera. Ale pozor, pak delaji nove tyto solo reverse http://www.handypraha.cz/…-detail.html a ty jsou trochu jine. S tim zkusenost nemam. Koukam, ze se tam da otocit sportak. Ja mam i jane slalom 09 a ten je super velky . V 10 se taky otocit sportak, ale je zase mensi a uzsi. Tak je to asi neco za neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
8.1.12 14:47

Ivi carrera pro a solo ty klasicke jsou opravdu stejne. Mela jsem pouzite carrera pro , ale bylo tam neco porouchane, tak jsem si koupila nove solo a jsou stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí