Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych koupit Jane Carrera Pro nové, ale ty se už bohužel nevyrábějí. Proto tedy chci alternativu, stejné jako tyto, klidně jinou značku, ale nové, poradíte?
A nebo je má někdo schované ve sklepě nebo na půdě a jako nové? Ozvěte se.
Dobrý den,
já za sebe bych volila Chicco multiway.Teda pokud sháníte dobré a praktické golfky.Mají poměrně velká kola a jsou u maminek dost oblíbené.Já mám teda syna už velkého(chodí už pěšky) ale shánět teď golfky,neváhala bych. ![]()
Multiway jsou těžké, kopu do nich dole, jsem vysoká, nevyhovují mi, pro jiné určitě super,diky.
Ještě mě napadlo,pokud jste vysoká,co Peg Perego Sí? Ten si oblíbili hlavně vysoké maminky.Krásně se skládá,je lehký a má fajn košík..
Multiway jsou fakt těžký a já do nich taky kopu, a to extra vysoká nejsem (171cm). Tak kola jsou krajně nepraktická, dost se sekají…
Já mám Cybex Callisto a neměnila bych. Ty jsou pro vyšší maminky, mají i vysouvací rukojeť…
Ale Carrery jsem ještě viděla na e-shopech,teď nevím kde,ale najdeš…Prostě tam psali-kolekce 2008,doprodej,cenu už nevím,zkus hledat.Já mám doma staré na uspávání a jezdí se s nimi krásně,proto jsem uvažovala nad novými.Chicco Mult.jsem zrovna včera testovala kamarádce a blbý,jsem jí je sice pochválila,ale nechtěla bych,strašně tvrdé proti Carrera.....
pro:zoretka
Já nenašla nový na netu, můžeu poprosit o odkaz, kde jsi je viděla?
Pro:KPKristy
A do Kybexu se nekope? Taky mi to právě vadí u sposty golfáčů
Pro Veroniku:
Ten Perego Sízase píší, že nemá odpružená koelčka, já potřebuji asi i něco s mírným odpružením, nemáme tu zrovna jen asfaltky,ale i dlažební kostky. Ale za rozumnou cenu
Ivana_xxx píše:Mě se to za třičtvrtě roku stalo snad dvakrát. Ty golfky jsou všechny nízko tím, jak mají malá kolečka. Tak se to může stávat. Ale jak píšu u Cybexu se mi to stalo minimálně. Tato například u Multiway snad při každém kroku
Pro:KPKristy
A do Kybexu se nekope? Taky mi to právě vadí u sposty golfáčů
PRO: Zuzka.mamka
a v čem se tedy liší jane carrera a jane solo, když se jinak jmenují? Asi se ptám hloupě, ale nechci udělat botu při koupi.,díky.
Ivana_xxx píše:
Pro Veroniku:
Ten Perego Sízase píší, že nemá odpružená koelčka, já potřebuji asi i něco s mírným odpružením, nemáme tu zrovna jen asfaltky,ale i dlažební kostky. Ale za rozumnou cenu
Já je teda vyzkoušené nemám ale na youtube je video ,kde ukazují že odpružené jsou,tak nevím…
http://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 08.01.12 v 14:44
Jak pise Zuzka, jmenuji se ted solo. My mame tyto
http://www.babymania.cz/…lo-urban-h62 a max spokojenost. Jsou stejne jako carrera. Ale pozor, pak delaji nove tyto solo reverse http://www.handypraha.cz/…-detail.html a ty jsou trochu jine. S tim zkusenost nemam. Koukam, ze se tam da otocit sportak. Ja mam i jane slalom 09 a ten je super velky . V 10 se taky otocit sportak, ale je zase mensi a uzsi. Tak je to asi neco za neco.
Ivi carrera pro a solo ty klasicke jsou opravdu stejne. Mela jsem pouzite carrera pro , ale bylo tam neco porouchane, tak jsem si koupila nove solo a jsou stejne.