Seed Pli nebo Bugaboo Bee Plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.1.12 07:47

Seed pli nebo bugaboo bee plus

Chci se zeptat který z těchto kočárků je vhodný jak pro miminko tak naší starší dceru je veliká 117cm.Líbí se mi tyto dva ale nevím který.Ještě musí být skladný na cestování MHD a vlaky.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plus
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
8.1.12 09:14

taky jsem si vybírala z těchto dvou, nakonec máme jiný- mnohem levnější . Seed pli je podle prodejce vhodný pro miminka, pro větší děti si ho maminky nekupují. Bugabo bee plus mě osobně zklamalo :-( za tolik peněz jsem očekávala mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.12 09:22

my máme stokke evo je bombový pro obě princezny ale ráda bych změnu.Ale nevím jaký mám ráda desing ale i aby děti měli pohodlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
8.1.12 10:14

Za mě Bee. Jezdí s ním švagrová, má tedy verzi plus a je moc spokojená. Je prostorný, polohovatelný, velký košík, lehoučký, skvěle se ovládá… super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.1.12 13:05

Já jsem si nedávno nadělila Bee z x-té ruky a jsem nadšenááááá! Konstrukčně dokonalý, lehký, výborné jízdní vlastnosti, skladný. Pro druhé ho určitě taky využiju jenom si koupím novější. Starší typ Bee jde polohovat téměř do lehu a dá se do něj dokoupit něco jako vložný fusak pro nejmenší miminka. Teď se prodává Bee+. Jsou tam nějaké drobné rozdíly, prý je širší a taky jsem slyšela, že nejde polohovat tak do lehu, jak předchozí Bee.
Je pravda, že to jsou strašně drahé kočárky, ale kvalitni. Ale z druhé ruky ho seženeš i ve velice dobrém stavu a za jakž, takž slušné prachy. Každopádně doporučuju si ho zajet někam prohlídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.12 13:11

podívat nemám kam.Mám možnost bee za 6 tisíc a bee plus za 11 tisíc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
8.1.12 17:41

Tak neváhej a jdi do něj.

suong píše:
podívat nemám kam.Mám možnost bee za 6 tisíc a bee plus za 11 tisíc. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.1.12 19:13

Bee za 6 je super cena. Zkus si na diskuzích zjisti, jaký je rozdíl mezi Bee normál a plus, ale já myslím, že je to víceméně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí