Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chci se zeptat který z těchto kočárků je vhodný jak pro miminko tak naší starší dceru je veliká 117cm.Líbí se mi tyto dva ale nevím který.Ještě musí být skladný na cestování MHD a vlaky.Děkuji
Máte zkušenost s Bugaboo Bee Plus?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee Plustaky jsem si vybírala z těchto dvou, nakonec máme jiný- mnohem levnější . Seed pli je podle prodejce vhodný pro miminka, pro větší děti si ho maminky nekupují. Bugabo bee plus mě osobně zklamalo
za tolik peněz jsem očekávala mnohem víc.
my máme stokke evo je bombový pro obě princezny ale ráda bych změnu.Ale nevím jaký mám ráda desing ale i aby děti měli pohodlí.
Za mě Bee. Jezdí s ním švagrová, má tedy verzi plus a je moc spokojená. Je prostorný, polohovatelný, velký košík, lehoučký, skvěle se ovládá… super.
Já jsem si nedávno nadělila Bee z x-té ruky a jsem nadšenááááá! Konstrukčně dokonalý, lehký, výborné jízdní vlastnosti, skladný. Pro druhé ho určitě taky využiju jenom si koupím novější. Starší typ Bee jde polohovat téměř do lehu a dá se do něj dokoupit něco jako vložný fusak pro nejmenší miminka. Teď se prodává Bee+. Jsou tam nějaké drobné rozdíly, prý je širší a taky jsem slyšela, že nejde polohovat tak do lehu, jak předchozí Bee.
Je pravda, že to jsou strašně drahé kočárky, ale kvalitni. Ale z druhé ruky ho seženeš i ve velice dobrém stavu a za jakž, takž slušné prachy. Každopádně doporučuju si ho zajet někam prohlídnout.
podívat nemám kam.Mám možnost bee za 6 tisíc a bee plus za 11 tisíc. ![]()
Tak neváhej a jdi do něj.
suong píše:
podívat nemám kam.Mám možnost bee za 6 tisíc a bee plus za 11 tisíc.
Bee za 6 je super cena. Zkus si na diskuzích zjisti, jaký je rozdíl mezi Bee normál a plus, ale já myslím, že je to víceméně jedno.