Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Budem zanedlouho kupovat kočárek gofáček..a moc se mí líbí tyto dva ale nevím pro který se rozhodnout .Prosím pradte.Děkuji ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicZáleží kde s ním budeš jezdit. Jestli potřebuješ jet po kostkách nebo nějaký horší cestě, tak jdi určitě do Espira. Já mám Liru 4 - ta je stejná, jenom nemá spojenou rukojeť a projela i 10cm sněhu.
Pokud to máš jenom do nákupních center a udržovaný cesty, tak jdi do Nuny. Ale já bych osobně brala Espiro.
no my mame nunnu , chceli sme ju povodne len do obchodakov a na prechod, auto byt a tak ale da sa s nou celkom fajn chodit aj po meste , teraz budeme kupovat novu nunnu ako podvozok pod autosedacku
takze ja na nu nedam dopustit, ale porovnat moc neviem, druhy kocar nepoznam ![]()
mo já mám sperták peg perego GT3 takže do horších terénů a na zimu si nechám tento a na jaro/léto /podzim..golfák…syšela jsem že u nun hrkají kolečka..je to pravda?ještě sem je na živo neviděla
Nemůžu moc porovnat,ale mám espiro magic 4 ten nejnovější a jsem maximálně spokojená! Má možná trošku kratší opěrátko (což má spousta „golfek“) a hůř přístupný košík. Ale úžasně se s ním jezdí,nádherně pruží,má „tvrdé“ sedátko,ne jak u klasických golfek a perfektně se skládá do auta a zabere mnohem méně místa než klasické golfky co se skládají do tzv.deštníku. Ono to taky nejsou golfky,ale malý sportovní kočárek. Jinak se nám vešel do malého seata ibiza,který má v kufru bombu na LPG a ještě jsem ho obložila taškama…
martina01 píše:
mo já mám sperták peg perego GT3 takže do horších terénů a na zimu si nechám tento a na jaro/léto /podzim..golfák…syšela jsem že u nun hrkají kolečka..je to pravda?ještě sem je na živo neviděla
mne teda kolecka nehrkaju, mame ten starsi model, pouzivame uz rok a nic som nezaznamenala ![]()
no já si myslím že je to blbost a by ty kolečka hrkaly..no vydím chválu na oba dva ,,tak to bude velkej boj při rozhodování ![]()
Ahoj,
jsou golfky- espiro magic vhodné pro větší holčičku? Kočárek používáme už minimálně, takže hledám něco do obchodů a na občasné vození. Malé je 15 měsíců, má 13 kg a něco přes 80cm. Bohužel je nemám kde vyzkoušet a pořád nemůžu najít něco levného, skladného, lehkého, co by se mi i líbilo a malá se tam vešla .
Malý má cca 85cm a 11kg a vejde se v pohodě…Akorát opěrka je trochu nižší - když v něm leží tak to má tak pár cm nad hlavou…Ale to už teď moc neřeším,protože mi v kočáru usne minimálně…