Quinny Zapp Xtra a schody

3221
3.1.12 15:36

quinny zapp xtra a schody

Ahoj holky, jaké máte,prosím zkušenosti se zapíkem xtra a schody? Já si ho dnes přivezla domů celá nadšená, ale ze schodů jsem rozpačitá-připadá mi, že se rukojeti nějak vrklají,ale asi je to normální, nevím…Dřív jsem byla zvyklá tahat kočár normálně pozadu do schodů i ze schodů, tak nevím, jak se k tomuhle kočáru mám chovat, aby se mi nerozpadl-)))))Jinak zatím spokojenost, dcera si lebedí, tak snad bude dobrý-)

Děkuji za Vaše postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?

Přidejte zkušenost s Quinny Zapp Xtra
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
918
3.1.12 16:09

ahojky,
taky ho mam a z vrtkavych rukojeti jsem dost rozpacita. Byli jsme se na to kouknout i v obchode a maji to vsichni zappici. Schody jsem jeste nezkousela, zatim jen patniky a i to je celkem orisek oproti „normalnimu“ kocarku. Zrejme to bude chtit hodne cviku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.1.12 16:37

No ja prave taky-( Ted jsem si udelala zkusebni test do obchodu vedle nas a docela peklo-dokonce se mi pri sjizdeni kazdeho schodu zasekla brzda…-( tak se nademnou jeden pan smiloval a pomohl mi…to teda nevim,jak to zvladnu do tramvaje,nebo schody do metra…ale asi je to o cviku-zazila jsem to i s chicco multiway,nez jsem prisla, jak na to, a pak uz dobry-ale tam se rukojeti taky takhle kinklaly…Jen mam strach,aby se neurvaly-))) Ale doufam,ze s tim je pocitano od vyrobce a proste je to normalni…To je jedine,na co jsem pri nakupu nemyslela-( A jinak jsi spokojena?Ja je mam teprve ode dneska a jen vcera jsem je s dcerou asi dve hodiny zkousela v obchode a hrozne me nadchly.Koupila jsem uz ty 2012,prijde mi,ze maji lepsi zapinani popruhu.Koukala jsem i na vsechna mozna videa na youtube a tam s nimi i nekdo drnadil po lese a v pohode…tak doufam,ze neco vydrzi!-))

Příspěvek upraven 03.01.12 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.1.12 16:38

Jeeeee omlouvam se za kvanta chyb!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.1.12 17:44

já jsem s nima moc spokojená. Ale zatím jsme je používali jenom příležitostně na výlety atd. Naplno ho zapřáhnu až v létě :-)
Já mám ten model 2011 a pěkně mě vytočilo, že to madlo co se ted dá dokoupit jde jenom na model 2012, nepochopila jsem proč, když mi přijdou stejné :twisted:
Byli jsme s ním i na výletě v Českém krumlově, kde mají všude kostky. Sice to byl trošku tankodrom, ale malá celou dobu spinkala, takže si troufám řict, že je vhodný i do terénu :D
Nevím no, myslím, že schody s ním budou obtížné. S normálním kočárem je jakoby zdrncám, ale s tímhle? Asi to bude oříšek, jestli třeba nebude jednodušší ho snést :lol:
Tak já mám problém v metru i s normálním kočárem, takže radši jezdím autem nebo když je nutná MHD tak tramvají. :mrgreen: A to se většinou nějaký dobrovolník najde, kdo pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.1.12 17:49

To je pravda-madlo jde jen k 2012,ale já si ho nekupovala. Pokud bude holka připoutaná, nevidím důvod, proč by ho měla mít-to jen pro Tvůj klid…-)Myslím, že není potřeba a nemusí Ti být líto, že k 2011 nejde.-)

Tak to mám radost, že máš zatím zkušenost dobrou i s terénem-) Dcera si v něm také lebedí a kostky jsme zkoušeli zatím jen chvilku, tak uvidíme jak to bude dál…Každopádně schody průšvih…My máme 6 schodů v baráku k výtahu,takže je nemohu nijak obejít, kočár i s děckem nemám šanci vzít do tlapy a schody seběhnout, natož ho vynést…tak se na to budu muset asi zaměřit! :lol:

Jojo, v létě to bude prímovní, jezdí fakt skvěle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.1.12 19:45

jo a ještě mě napadlo nákupní koš. Ten je uplně super. Vypadá, že je malý, ale to co já jsem do něj narvala :lol: 3× 1,5l flašku, celou přebalovací tašku i s hračkama a nic jsem cestou neztratila :lol:

Přijde mi, že oproti jiným golfáčům je hodně prostorný, tak asi proto se jí tam tak líbí.
No s těma shcodama je to fakt blbé. Ale věřím, že nějak se musí dát zdolat :) Přinejhorším dítko po svých a kočár pod paží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
3.1.12 19:53

ted tak na to koukám. Jaký je vlastně rozdíl mezi 2011 a 2012? Já v tom žádný nevidím :?

Já jsem to madlo chtěla z toho duvodu, že mám doma berana. Ona nesnáší byt připoutaná, takže nevim jak to budu dělat. Zatím jsem ji když to bylo nutné zapásala jenom kolem pasu, neměla kšíry přes ramínka, ale bylo to ještě jištěno i madlem (u velkého kočáru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
3.1.12 23:31

Asi to tak dopadne-dítko bude ťapat a já se budu vláčet s kočárem-i když to tedy také není úplně pírko…-)

Děkuju za hodnocení košíku-vypadá opravdu malý,ale asi se tam ve finále vejde opravdu hodně!super!

No jediný rozdíl, co jsem zatím zpozorovala je v barevných variantách-já si koupila graphic purple a pak v zapínání popruhů-u 2011 je to podlouhlá spona, kde se musí ze stran zmáčknout dvě šedá tlačítka a u 2012 je na sponě zepředu kulatý čudlík, který to rozepne-to se mi na tom líbilo, u 2011 jsem se v obchodě s rozepínáním docela prala…ale jinak jsou asi úplně stejné…Mrkni na www.quinny.com a je tam ke shlednutí video jak se kočárek ovládá apod…třeba tam najdeš ještě další rozdíl…No a pak je rozdíl samozřejmě cena, kdy 2012 je o cca 400kč dražší…Jinak opravdu nevím…

Hezký večer! Já jdu hledat na youtube, jestli nenajdu video jak na ty schody… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacovka
4.1.12 13:04

Qunny Zapp- pásy

Dobrý den, vybírám si golfky na jaro a zatím je mi zdá nejlepší tento model, chtěla jsem se jen zeptat na pásy. Jdou dítěti zapnout i jen kolem pasu??? Nevím jestli by byl náš malý spokojený v kočárku, kde by musel být upásán i kolem ramen. Dále jsem se chtěla zeptat zda při poloze spánku jde dát korbička do polohy, aby mělo dítě natažené nožičky… Děkuji moc za pomoc…

Alena

• Citovat
  • Upravit
3221
4.1.12 13:38

Dobrý den,tak já jsem třeba v zimním concordu vždycky pásala jen kolem pasu, protože jsou tam ty pásy nějaké divné, jakoby krátké…-) Takže by to dle mého mělo jít u všech kočárků-možná, že si jen nerozumíme-) Myslela jste, že prostě ty pásy zapnete kolem prcka, ale nedáte mu je na ramínka, že? Tak to by jít mělo. Možné je lepší to vyzkoušet na živo v obchodě.Moje dcera pásy taky nemusí, ale u tohohle kočárku s tím (zatím) problém nemá-navíc tento kočárek nemá madlo,takže pásy určitě potřeba jsou…(madlo jde dokoupit zvlášť jen k modelům 2012)

Co se týče natažení nožiček, tak v podstatě nejde, tak jak sedí v kočárku,tak ho jen naklopíte do polohy na spání, tak jak v něm sedí, jedíné, co se dá, je vypoulit místo pro nožičky/nánožník a tím pádem je má vlastně natažené, ale jakoby je měl na polštaří, takže trochu zvednuté…No hrozně těžko se to popisuje :mrgreen:

Zkuste mrknout na videa na youtube, když zadáte quinny zapp xtra, tak Vám vyjede spoustu vydeí, kde můžete najít odpovědi na své otázky, ohledně tohoto kočárku, hlavně to nejsou jen proma prodejce, ale normální videa rodičů, kteří kočárek mají doma…Jen ta moje odpověď na ty zatracené schody nikde…-)))

Nebo mrkněte na instruktážní video na stránkách výrobce, třeba tam najdete k těm nožičkám víc:
www.quinny.com
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kerol
4.1.12 14:23

kočárek quinny zapp xtra

Dobrý den…
Chtěla jsem se zeptat jak moc jste spokojení s tímto kočárkem? Naše Ellie bude mít v únoru 1rok a chtěli bychom jí ho koupit, ale stále se nemůžeme rozhodnout. Děkuji za info… :)

Karolína

• Citovat
  • Upravit
kerol
4.1.12 14:25

Také jsem zapomněla jaký je na složení do auta? Hodně jezdíme pryč takže bych potřebovala nějaký snadno skladný…
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3221
4.1.12 18:08

Dobrý den,Kerol,já mám tento kočárek teprve od včerejška,ale hodně jsem si o něm zjišťovala a koukala na diskuze, youtube atd…Vlastně mi trvalo rok, než jsem ho koupila, ale teď jsem velice spokojená. Dcera si v něm lebedí, dnes v tom vichru to bylo také bezva, protože má velikou stříšku a na holku vůbec nefoukalo-a kór, když jela proti směru jízdy. Skladný je perfektně-dnes jsme měli v autě složený chicco multiway i zappa a zap je tak poloviční (teda podotýkám, že sedák se dává zvlášť a podvozek také zvlášť, ale sedák je jen taková placka, takže moc místa nezabere)…A skládá se rychle, na to, že ho mám krátce, tak mi stačí chvilka a je složený…Já chtěla také nějaký hodně skladný a tento kočárek mi to splňuje…Jak už jsem psala nahoře, jediné, s čím bojuji, jsou schody-ale manžel si s ním dnes schody zkusil a říkal „to je v pohodě“… :mrgreen: Takže asi jen plaším, nebo nemám sílu-) Za mě tedy mohu vřele doporučit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
4.1.12 18:55

ja jsem pasy pasala jenom kolem pasu, mala taky nema rada nic na raminkach. Jenze v te dobe se jeste moc nevzpouzela, uvidime jak to bude na jare, kdy bude mit rok

kerol jak uz psala leninka, slozeni do auta je uplne super. Trosku je nevyhodj,ze se sklada zvast sedacka, ale kompenzuje to to,ze se posklada do tak malych rozmeru, ze pomalu nevim, ze ho v kufru mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí