Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme od graca kočárek a ještě další věci a jsem s nima nadmíru spokojená ![]()
Máte někdo vyzkoušený tento kočárek? Nenašla jsem žádnou recenzi na něj a chtěla bych vědět, jestli za to stojí, dřív, než se na něj pojedu podívat, abych nejela zbytečně. Tak jestli ho někdo máte, prosím o hodnocení ![]()
Ja cetla recenze jen na webech v zahranici, tady ta znacka neni moc znama a tam byl vicemene az na par drobnosti chvalen, my ho koupili nedavno pres polsky web a pres zname z polska dovezli a vysel nas o tri tisice lepe jak zde v eshopech, tak si rikam za ty penize.. jezdila jsem s nim zatim jen doma na zkousku
neb ceka na jaro..jako jeden z mala splnoval vse co potrebuji i se mi libi, tak uvidime jak se osvedci..u prveho ditka jsem mela golfky obycejne chicco liteway, coz jsou oproti tomuto hadraky a udelaly super sluzbu, navic jsme je pak kvuli mistu darovali a slouzi porad..takze kolikrat neco predci ma ocekavani…tak doufam, ze graco nezklame,,,uvidime, napisu az bude po zime a snehu a vyrazime ![]()
@jez děkuji za reakci
a na kolik Tě vyšel? A které jsou ty parametry, které ty potřebuješ? Nevybavuješ si stránky, kde jsi četla ty recenze? ![]()
Ivan: ja si to hodila do googlu a vyjeli nejake recenze predevsim z britskych stranek..moje pozadavky ne moc tezky, jednodcuhe skladani, pak hlavne oba smery jizdy a do uplneho lehu..no jeste mi tam vysel dobre jane solo reverse ale cena byla o dost vyssi..
Zdravím, prosim uz jsi vyzkousela ty golfky, Graco Fusio venku? Hledam golfky a vaham mezi Cam pretty cross a Graco fusio Bicuit. Cam maji dvojite kolecka a nevim, zda nejsou zbytecne mohutne. ( nezalezi mi vsak az moc na skladnosti, vse je lepsi nez se tahat s velikym tezkym sportakem). A pak jsem objevila Graco a ty se mi velice libi.Ale maj jen jedny kolecka. Nevim co je lepsi.Oba kocarky maji otocnou sedacku, coz je pro me nejdulezitejsi pozadavek. Ovsem nikde nemaji Graco na prodejne, abych se fyzicky podivala. Jsem z Ostravy a nikde ho nemaji. Druhy pozadavek, je hole spis nizzsi ( merim 155cm a vetsina golfek rukojeti jsou na me nepohodlne vyssi) nekde udavaji u Graco, ze jde regulovat rukojet. Normalne ma na vysku 106cm, ale 106cm je na me priiiilis vysoke. Cam maji 103..coz se jeste da. zatim cauky.
Holky, nepoznáte niektorá tento kočík http://www.babyhit.cz/…011/d-73113/ Nikde som o ňom nič nenašla, (recenzie), ale má otočnú sedačku, páčia sa mi aj koliečka, nepáči sa mi cena .