Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ja mam Gesslein ale sportak, tenhle mi prijde uplne jak ABC Design, ktery mam taky doma. Od Gessleinu se mi moc moc libi golfky buggy F4
jinak kocarek je to paradni, nemam k nemu jedinou vyhradu ![]()
Ahoj, já jsem to nakonec riskla a objednala S1, bez zkoušení… však se to dá vrátit. Nic moc jsem k tomu nesehnala, recenze na ostatní gessleiny veskrze pozitivní… ono je to těžko, každý kočárek má nějaké plus a nějaké mínus. Jsem napjatá, co to bude, až mi to přijde, a kdyžtak potom poreferuju. Uvažovala jsem ještě silver cross pop, ale ten gesslein mi přišel bytelnější. Beru jsem to z plzně, taky kvůli servisu apod.
Také bych ráda znala nějaké zkušenosti, mám vyhlídnutý golfáč Gesslein S2, jenže není nikde tady k vidění na živo, ale připadá mi celkem prostorný,tak snad když to risknu rovnou přes net, tak nešlápnu vedle. Také se mi u toho líbí, že si můžu vybrat jakou chci tu loop vložku dovnitř a hezky to tím oživit. ![]()
Ahoj holky, tak nakonec jsem po konzultaci vzala F4 Buggy, jelikož tu moji S1 už neměli a S2 mě nezaujala. S recenzí tak bohužel nemůžu moc sloužit. Včera jsme prvně vyjeli a super, je to skvělý kočárek, jezdí to skoro samo. Hlavně se mi líbí, že má dost vysoko rukojeť a že nemusím mít ruce natažené směrem dolů, jak často ostatní kočárkující maminky vídávám jezdit. A to ji nemám ani v té nejkrajnější horní poloze.
Takže tak. Jsem zatím nadšená, je to obrovský rozdíl oproti tomu starému a těžkému kočáru, který jsem měla předtím. Snad se neobjeví nějaká závada.
Anonymko ať nakonec dobře pořídíš:-)
Jé, tak to je super, že někdo reaguje. No já ho nakonec vemu také ten F4 buggy, akorát vemu tu kol. 2011 Snoopy, protože ta moje S2 má být u nás na trhu nejdříve červen - červenec a tak dlouho se mi fakt na golfáč čekat nechce. Takže vemu ten, který je už vyrobený a hotovo. Jen mám strach, jestli nebude rukojeť moc vysoká i při té nejnižší poloze, já měřím totiž jen 158cm, tak ať se mi to dobře ovládá.
Limutka: co myslíš? bude vhodný výškově i pro mě? ![]()
holky a ty F4 buggy jsou teda jako golfky? Nevidela jsem ho jeste nazivo a strasne se mi libi
Změřila jsem to a nejnižší výška rukojeti je 92 cm po horní okraj. Přikládám ilustrační foto kočárku se zimní výbavou i s jezdcem ![]()
jo a výška okraje natažené boudičky je něco málo přes metr (asi 102 cm odhaduju), pro představu, jak je kočárek vysoký ![]()
Limutka píše:
Změřila jsem to a nejnižší výška rukojeti je 92 cm po horní okraj. Přikládám ilustrační foto kočárku se zimní výbavou i s jezdcemjo a výška okraje natažené boudičky je něco málo přes metr (asi 102 cm odhaduju), pro představu, jak je kočárek vysoký
Jééé, moc děkuju, hned si jdu změřit, jak mám nastavenou výšku rukojeťi na sporťáku, ale myslím, že je těch 92cm v pohodě.
Kočárek je moc pěkný a vypadá i hooodně prostorný. ![]()
Ahojte,
nemáte některá zkušenosti s golfáčem Gesslein buggy S2? Rozhoduji se mezi ním a PP. PP se mi ale nelíbí barva - chtěla jsem černý, ale jsou na něm nějaké puntíky
a materiál mě také nenadchnul.
Obnovuji diskuzi. Máte někdo kočárek gesslein S2? Vypadá jako lepší golfky. Jste s ním spokojené? Zvažuji jejich koupi nebo event. gesslein S1 swift? Nejvíc bych chtěla gesslein S4 buggy, ale ta cena už je hooodně vysoká.
Ahojte
hladala som nejaku alternativu k pp p3 (pouzivany golfac pri dvoch detoch, velmi dobra skusenost) s lepsie riesenou konstrukciou, ktory by zvladal mesto, aj mierne tereny do kopcov v horach…lesne cesty a pritom by bol lahucky a dobre ovladatelny
takze mam gesslein s2, uz druhy tyzden, uplne prvy den som bola rozpacita, lebo rucky golfky su urobene dost zvlastne, zospodu som citila prve dni akoby spoj, co na pp p3 je uplne super detajly porobene, lenze s2 vyhral nad p3, lebo:
uplne urcite, konstrukcne je robeny tento kocik kvalitnejsie ako p3, ma lepsie tazisko a lepsiu ovladatelnost, co sa paky a obrubniky a nerovnosti v terenoch tyka, velmi dobre sa s nim manipuluje, ma skvelu striesku, aj v lahu dietatka sa da super sklopit takmer na madlo, vyborne urobene odvetravanie, uz som vyskusala vsetko a co ma velmi prijemne prekvapilo je polohovanie nozicke, ktore sa daju dat az mierne dohora, co je uplne skvele pri mensom
dietatku pri spani
manipulacia je skvela, otocis sa s nim lahucku aj na mieste
uplne v pohode ho tlacim aj jednou rukou, kedze tie rucky su polhovatelne do stran, da sa spravit lepsia paka na otocenie jednou rokou
na kamennej dlazbe trosku pocujem kolieska, ale urcite to nie je hrkotalka, su pekne odpruzene
velmi lahucko sa skladaju, ale este som nepotrebovala, len som to skusala…lebo my vela chodime peso po vonku, denne cez dve hodiny a tereny naozaj vsetky mozne
do mhd lavou zadnou aj s devatkilovym synom, je len o pol kila tazsi prazdny, ako p3, co mi vyhovuje
vnutro je dostatocne priestranne na spanie pre dieta, moze spat kludne aj na boku
kocik sa mi velmi paci, som spokojna s vyberom, nemenila by som a predpokladam, ze bude dobry aj na dovolenky letecke…v malych primorskych mesteckach jedna basen
Ahoj, prosím máte někdo zkušenost s S2 na kočičích hlavách a štěrku? Na první dítě jsem měla F4,a zvládli jsme bez golfek, ikdyz byl docela tezky. Na druhé mám bgb bee+, a kočičí hlavy mě ničí, mám chuť do něj kopnout.. Zvažuji ještě s4 (f4 má naprd strisku), ale raději bych něco lehčího.. Jinak dceři jsou dva roky, a rada bych, aby se mi veslá i s fusakem.. Moc děkuji za jakékoliv postřehy. ![]()
Prosím, nemáte niekto skúsenosť s golfkami Gesslein S1? Objavila som novú kolekciu, ktorá je taká istá, ale má názov S2 a krajšiu, guľatú striešku, tu je odkaz http://www.eshopbaby.cz/…12-gesslein/.
Zaujíma ma, ako ste s ním spokojné, ako sa ovláda, keďže nemá spojenú rukojeť, či nie je príliš ťažký..Mne sa na ňom páči že má skoro všetko čo požadujem, polohovanie nožičiek a chrbátika do ľahu, rozopínaciu velkú striešku-predpokladám že ako S1 aj so sieťkou a odvetrávaním, krásnu fialovú farbu, madielko, vpredu jednoduhé kolečká a vyzerá pohodlne, plus k nemu dávajú vložku, v krásnych farbách podľa vlastného výberu..Ale ve)la o týchto kočíkoch neviem, ani som ich nevidela.