Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poradte mi jaké golfky se vám nejlépe osvědčili. Synovi ja 16 měsícu a ještě sám nechodí,takže jezdíme denně a potřebuju aby se dali dobře složit do auta,byli i spaní a né moc těžké.
dari74 píše:
Prosím poradte mi jaké golfky se vám nejlépe osvědčili. Synovi ja 16 měsícu a ještě sám nechodí,takže jezdíme denně a potřebuju aby se dali dobře složit do auta,byli i spaní a né moc těžké.
quinny zapp xtra:-)
Makáš02 píše:dari74 píše:quinny zapp xtra:-)
Já bych radši 4 kola,a přijde mi u něj malá sedačka ![]()
catie píše:
I'Coo Pluto, krasne se s nim jezdi a je velmi prostorny
Tak ten se mi líbí moc ![]()
dari74 píše:catie píše:Tak ten se mi líbí moc
I'Coo Pluto, krasne se s nim jezdi a je velmi prostorny
Take do neho jdu na jare ![]()
No já chci právě zimu dojezdit se sportákem a od jara golfky. Jen vybrat ty pravé ![]()
taky cybex callisto, trvala jsem a trvám na spojené rukojeti.
A vejde se do callista i 3leté dítě? Přijdou mi dost uzké a my máme obříka.
Inglesina Zippy (my máme verzi Inglesina Zippy Free ).
![]()
Nemůžu si vynachválit. Potřebovala jsem něco mezi sporťákem a golfkami. V podstatě jsem potřebovala sporťák, který je odpružený, snadno složitelný a ukrutně skladný.
A to Inglesina Zippy naprosto splňuje. ![]()
Abych nezapomněla jde do úplného lehu a na mimi nesvítí sluníčko, má totiž takovou fantastickou sluneční clonu. Má bezva zateplený nánožník, který když se dá na golfky, tak na mimi ani nefouká a má pláštěnku, která je skladná do takového malého pytlíčku a dá se na golfky v pohodě (celkem rychle) dát. .
Já jsem tedy na 100% spokojená..
Jediné co by se ti nemuselo na Inglesině líbit je váha. Upřímně řečeno, složené golfky nikam netahám. Váži cca skoro 9kg (na www.malvik.cz uvádějí 8,5kg).
Vzhledem k tomu, že to je v podstatě sporťák skřížený s golfkami tak mi ta váha nevadí..
Mimochodem krosíme i sníh a sice to nejde jako s velkými nafukovacími koly, ale nejezdí se zas tak špatně. ![]()
Ovšem nevím co přesně hledáš..
Každopádně pokud se zalekneš pořizovací ceny, nedivím se ti.
Dá se pořídit z druhé ruky za mnohem menší cenu.
Jsou to fakt kvalitní golfky, i z druhé ruky se dají pořídit ve stavu jako nové. ![]()