Poraďte super golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
12.1.12 00:09

cybex calisto. mně se tam vejde i 4letý, který si občas do kočáru sedne u garaáže - ne že bych ho vozila :D má skoro 20kg :)
složené se vejdou i do kufru toyoty yaris (když se vyndá krytka kufru)
a super na jízdu jsou jednoduchá kolečka..

jezdím rok, měla jsem ho i s taškou, od září ho skládám min.2× denně (do školky, ze školky) a pořád je super :palec:

jinak Quinny zapp xtra není špatný, měla jsem klasického zappa a vezla jsem i tehdy 5letou neteř jednou ze školky, Syn capkal a ona se vezla :)
teď na něj je od kol 2012 i madlo :palec:

z těch levnějších není špatně hodnocené Espiro magic, ale neměla jsem ho.

peg perego Sí taky nění špatná volba.

Peg perego pliko/inglesina zippy, to už je zas jiné ježdění, je to spíš golfkosporťák, ale dobře se skládají, jsou opravdu pohodlné pro dítě. já bych ale dnes už nechtěla rozpojené rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
12.1.12 08:08

Díky moc za rady, pliko jsem měla na staršího a byla jsem moc spokojená,ale ted se budu rozhodovat tedy mezi plutem a callistem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.1.12 08:46

Ahoj, mám tyto a nedám na ně dopustit :palec:
http://www.babypark.cz/…n-techno-xlr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.1.12 08:55

A co Nuna Buggy? To je můj hlavní favorit… :think:

PP Pliko jsme měli půjčené na staršího, přišel mi hrozně neskladný a těžký, a navíc teď nutně potřebuju spojenou rukojeť. Ale jinak byl fajn, pro dítě asi pohodlný, ale mně už přišlo, že je fuk, jestli tahám tohle nebo sporťák :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
12.1.12 09:04

Tak zrovna Nuna se mi nelíbí,přijde mi taková jen do nákupního centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.1.12 09:19

Nuna je moc hezká. Je potřeba si ale i rozmyslet, jaké chcete skládání, jestli do deštníku nebo na placku. Třeba zrovna Nuna se skládá na placku. Ale myslím si, že na trhu jsou i propracovanější golfáče. Viz zmiňovaná stříška, hloubka lehu, větrání ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.1.12 09:47

Skládání je mi fuk, chci s kočárkem jezdit :lol:

Ale nahlodaly jste mě, rozhodně bych chtěla něco, co jde i do lehčího terénu, kočičí hlavy, lepší polní cesta… a přišlo mi, že nezdvojená kolečka budou lepší :think: A zase dát za golfky 6tis a víc fakt nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
12.1.12 11:06

Já za ně taky nechci moc utrácet,ale zase chci aby něco vydrželi a pak se dají zase prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.1.12 12:28

Cybex callisto set

Nataša: Natašo, prosím o radu. Mám teda ještě čas, ale patřím mezi ty, kdo mají rádi jasno. Mimčo se mi narodí koncem června. Pořád jsem řešila sporťák, autosedačku, po Honzíkovi mám Hoco (asi Diamond), úplně jako nový (kterým ale hodlám odjezdit max. zimu, na kterou je dobrý, jinak je to kráva těžká neskladná.)Takže jsem měla v merku buď Jané sl.reverse nebo x-lander xq (šlo mi o otočnou korbu) s tím, že ho pak prodám a pořídím golfky. A teď mi padl do oka právě Cybex callisto, a říkám si, zabiju dvě mouchy jednou ranou - léto odjezdím v hluboké korbě (jak dlouho se tam dítko vejde?), třeba od listopadu bych jezdila v Hocu a na jaře bych už nasadila golfky - ideální plán. Ale když koukám na tu konstrukci cybexu, tak mi přijde taková jakoby fórová, abych golfky už na jaře při používání hluboké korby neměla „rozvrzané“.. Děkuji za tvůj názor, na který hodně dám, protože už jsem pár tvých příspěvků četla a zdáš se mi jako kočárková expertka :D P.S.: Je ke golfkám nějaký nánožník??? Děkuju a prima den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.1.12 13:42

Já doporučuji Peg-Pérego Pliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.1.12 18:04

Já jsem asi už definivně zamilovaná do CC Coffee 2011 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.1.12 20:09

happyBirds

tak já sama jsem vlastně CC takhle používala.
koupila jsem si 09 kolekci s vložnou taškou, která je ještě menší, než korbičky a používala jsem jí 5měsíců, do nějakých 70cm délky Martina. pak jsem ho dala do golfek, a v pohodě, on je hodně do lehu - ale není to úplný leh, 180°, ale to nemá skoro žádný kočár!!
a nemohla jsem si to vynachválit!!
(měla jsem Quinny speedi po starším a nové calisto). a defakto jsem s Quinny jezdila pouze o víkendu, když jsme jeli někam na výlet do terénu, jinak po městě mi stačil cybex.
jinak cybex u nás jezdí už 12 měsíců a nevypadá, že by byl nějak rozvrzaný, a to ho velmi často skládám, teď, když jezdím do školky, tak skládám 2×denně.

nánožník - je k tomu fusak, který je vlastně nánožníkem spíš, je moc teplý, fajn. pak krátký nánožník, ten nedoporučuju. aje otázkou, co přinese nová kolekce, vzhledem k tomu, že mají být nově i tašky.. fotky mají být (nový fusak, tašky) zítra..

já bych do toho šla :palec:
Hoco na zimu a terén a calisto do města - ideální kombinace!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.1.12 20:19

NatašaDěkuju moc, jdu do něj na stopro!!! Maj ho na dětském ráji na Žižkově, takže ho tam příští měsíc půjdu omrknout a případně ho objednám. Chci stihnout ještě tu 2011, hnědá v kolekci 2012 se mi až tak moc nelíbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.1.12 20:33

Cybexy jsou výborná volba, spojená rukojeť, jednoduchý a odpružený kolečka, tichá jízda, co víc si člověk může přát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
15.1.12 22:31
HappyBirds píše:
NatašaDěkuju moc, jdu do něj na stopro!!! Maj ho na dětském ráji na Žižkově, takže ho tam příští měsíc půjdu omrknout a případně ho objednám. Chci stihnout ještě tu 2011, hnědá v kolekci 2012 se mi až tak moc nelíbí :)

není zač..
dětský ráj je ale na vysočanské.. že by na žižkově něco zbylo? myslela jsem, že se přestěhovali úplně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí