Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7114
13.1.12 13:01

Nuna pepp 2012

Ahojky maminky:)
Chtela buch se zeptat na Vas naroz a zkusenosti s Nuna pepp 2011?
Mam posledni dobou zalusk na nuna pepp 2012. Oproti kolekci 2011 je tam navic sitka na strisce a polohovani operky nozicek.
Chci se zeptat jak se vozi? Mam deti 21mesicu a 3 mesice a starsi bude vedle me pesky…takze ho budu drzet za ruku a druhou budu potrebovat tlacit kocar.
Dekuji za odpoved s Vasimi zkusenostmi s Nunou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
13.1.12 13:03

Je tu dost rozsahla diskuze https://www.emimino.cz/…nkovani/178/

Pro trimesicni dite si to teda nedokazu predstavit, videla jsi to polohovani nohou?

• Citovat
  • Upravit
7114
13.1.12 13:09

Ja ho tedy chci pro malou na leto…ted tak jakoze premyslim…stejne jeste nejsou naskladnene a na zacatou bych do nej dala sem tam starsiho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 13:24
iijonka píše:
Ja ho tedy chci pro malou na leto…ted tak jakoze premyslim…stejne jeste nejsou naskladnene a na zacatou bych do nej dala sem tam starsiho:)

Jasne :) maji byt snad od unora.. vedle se to resilo.. ovladatelna je krasne, mame psa, tak jsem potrebovala kocarek, co zvladnu jednou rukou.

• Citovat
  • Upravit
5468
13.1.12 13:49

Někde jsem četla (asi v té dlouhatánské diskuzi, na kterou teď nějak nemám sílu a čas), že má tendence se převracet, kyž se třeba pověsí taška na rukojeť? Je to tak pořád?
Tak o něm vážně uvažuju, ale tohle by mi asi dost vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 13:55
bumbinka píše:
Někde jsem četla (asi v té dlouhatánské diskuzi, na kterou teď nějak nemám sílu a čas), že má tendence se převracet, kyž se třeba pověsí taška na rukojeť? Je to tak pořád?
Tak o něm vážně uvažuju, ale tohle by mi asi dost vadilo…

u noveho typu to jeste nikdo nerekne, protoze ho nikdo jeste nema.. a ano 2011 to dela.

• Citovat
  • Upravit
7114
13.1.12 14:15

Prave ta diskuze je tak strasne dlouha ze na ni nemam vubec cas ji celou precist abych se dostala k tomu co potrebuji.
A jak jak tezka taska se tam muze dat? nebo vubec zadna??? to by me tedy docela stvalo potrebuji do nake kabelky dat aspon dulezite veci k prebaleni a napapani.
A nekde jsem cetla ze po boku je naky uchyt na tasky treba z nakupu??? ja to mam na concordu a je to fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 14:20

Tak staci par poslednich stran a nebo se zeptat tam… vic nazoru.

Zadny uchyt tam nemam, mam tam prichycenou tasku z DMka… preklapi se jen, kdyz je kocar v lehu.. ne vylozene, ale moc stabilni to neni.

• Citovat
  • Upravit
7114
13.1.12 21:52

Super dekuji za odpoved i foto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.1.12 19:20

Ahojík právě řeším stejný problém golfky,tu dlouhou diskuzi jsem četla. Nuna se mi moc líbí a taky jsem nadšená,že konečně přidali polohování nožiček. Jen mě štve,že je k dostání až od konce února =( teď mě ješte nahlodal Cybex Topaz. Takže docela tápu =/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Top For Baby
4.2.12 18:25

Nuna Pepp 2012

Vážené maminky,

ráda bych zde konstatovala, že na většinu golfek si tašku nepověsíte. Nuna Pepp k tomu možná svádí tím, že má spojenou rukojeť, nicméně v manuálu je jasně napsáno, že se na rukojeť nemá nic věšet. Od toho je kočárek opatřen nákupním košíkem, do kterého lze pohodlně uložit všechny potřebné věci, např. i přebalovací tašku apod. Co se tedy týče převracení kočárku Nuna Pepp: není možné, pokud jej nepoužíváte v rozporu s návodem k použití. Nuna Pepp prošla nejstriktnějšími bezpečnostími testy na jedničku, takže si hrdě troufáme říct, že žádné převracení nehrozí.

Krásný den

Top For Baby,
výhradní dovozce

• Citovat
  • Upravit
5277
16.2.12 21:20

Já mám doma Nunu 2011 a jsem s ní spokojena. Projela i zimní terén na vesnici :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.2.12 21:23

Libzi, nafot to madlo a dej ho k nám do diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
16.2.12 21:27
tinkal píše:
Libzi, nafot to madlo a dej ho k nám do diskuze

Máš ho tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
20.2.12 12:13

Ahoj holky,já si objednala novou nunu :mrgreen: sice už mi psala paní,že naskladněná bude až 15.března,ale tak snad to vydržím.já si objednala červenou a našla jsem si k ní tyhle vychytávky,tak třeba o tom nevíte a já to sem dám jako novinku pro vás :mrgreen:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a madlo

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport