Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky:)
Chtela buch se zeptat na Vas naroz a zkusenosti s Nuna pepp 2011?
Mam posledni dobou zalusk na nuna pepp 2012. Oproti kolekci 2011 je tam navic sitka na strisce a polohovani operky nozicek.
Chci se zeptat jak se vozi? Mam deti 21mesicu a 3 mesice a starsi bude vedle me pesky…takze ho budu drzet za ruku a druhou budu potrebovat tlacit kocar.
Dekuji za odpoved s Vasimi zkusenostmi s Nunou:)
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppJe tu dost rozsahla diskuze https://www.emimino.cz/…nkovani/178/
Pro trimesicni dite si to teda nedokazu predstavit, videla jsi to polohovani nohou?
Ja ho tedy chci pro malou na leto…ted tak jakoze premyslim…stejne jeste nejsou naskladnene a na zacatou bych do nej dala sem tam starsiho:)
iijonka píše:
Ja ho tedy chci pro malou na leto…ted tak jakoze premyslim…stejne jeste nejsou naskladnene a na zacatou bych do nej dala sem tam starsiho:)
Jasne
maji byt snad od unora.. vedle se to resilo.. ovladatelna je krasne, mame psa, tak jsem potrebovala kocarek, co zvladnu jednou rukou.
Někde jsem četla (asi v té dlouhatánské diskuzi, na kterou teď nějak nemám sílu a čas), že má tendence se převracet, kyž se třeba pověsí taška na rukojeť? Je to tak pořád?
Tak o něm vážně uvažuju, ale tohle by mi asi dost vadilo…
bumbinka píše:
Někde jsem četla (asi v té dlouhatánské diskuzi, na kterou teď nějak nemám sílu a čas), že má tendence se převracet, kyž se třeba pověsí taška na rukojeť? Je to tak pořád?
Tak o něm vážně uvažuju, ale tohle by mi asi dost vadilo…
u noveho typu to jeste nikdo nerekne, protoze ho nikdo jeste nema.. a ano 2011 to dela.
Prave ta diskuze je tak strasne dlouha ze na ni nemam vubec cas ji celou precist abych se dostala k tomu co potrebuji.
A jak jak tezka taska se tam muze dat? nebo vubec zadna??? to by me tedy docela stvalo potrebuji do nake kabelky dat aspon dulezite veci k prebaleni a napapani.
A nekde jsem cetla ze po boku je naky uchyt na tasky treba z nakupu??? ja to mam na concordu a je to fajn:)
Tak staci par poslednich stran a nebo se zeptat tam… vic nazoru.
Zadny uchyt tam nemam, mam tam prichycenou tasku z DMka… preklapi se jen, kdyz je kocar v lehu.. ne vylozene, ale moc stabilni to neni.
Ahojík právě řeším stejný problém golfky,tu dlouhou diskuzi jsem četla. Nuna se mi moc líbí a taky jsem nadšená,že konečně přidali polohování nožiček. Jen mě štve,že je k dostání až od konce února =( teď mě ješte nahlodal Cybex Topaz. Takže docela tápu =/
Vážené maminky,
ráda bych zde konstatovala, že na většinu golfek si tašku nepověsíte. Nuna Pepp k tomu možná svádí tím, že má spojenou rukojeť, nicméně v manuálu je jasně napsáno, že se na rukojeť nemá nic věšet. Od toho je kočárek opatřen nákupním košíkem, do kterého lze pohodlně uložit všechny potřebné věci, např. i přebalovací tašku apod. Co se tedy týče převracení kočárku Nuna Pepp: není možné, pokud jej nepoužíváte v rozporu s návodem k použití. Nuna Pepp prošla nejstriktnějšími bezpečnostími testy na jedničku, takže si hrdě troufáme říct, že žádné převracení nehrozí.
Krásný den
Top For Baby,
výhradní dovozce
Já mám doma Nunu 2011 a jsem s ní spokojena. Projela i zimní terén na vesnici ![]()
tinkal píše:
Libzi, nafot to madlo a dej ho k nám do diskuze
Máš ho tam ![]()
Ahoj holky,já si objednala novou nunu
sice už mi psala paní,že naskladněná bude až 15.března,ale tak snad to vydržím.já si objednala červenou a našla jsem si k ní tyhle vychytávky,tak třeba o tom nevíte a já to sem dám jako novinku pro vás ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a madlo