Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolinka_99
28.3.12 19:57

Ja si objednala tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• Citovat
  • Upravit
31
28.3.12 20:09

jj já si to taky objednávala páč normální taška tam nedrží…a tohle je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.3.12 20:13
@Petto píše:
To mně spíše chybí nějaké ty úložné prostory…přece jen jsem byla ze sporťáku zvyklá na koš pod kočárkem a také připnutou taškou přes madlo. Jak to řešíte vy?

Mě mamka ušila tašku na madlo, připne se za ucho a cvoky k madlu a pěkně drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.3.12 20:17

to vypadá taky dobře a možná že je tam více úložného prostoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
28.3.12 20:21
@maka29 píše:
to vypadá taky dobře a možná že je tam více úložného prostoru…

Ono by se nemělo na to madlo dávat moc těžké věci, takže do té tašky si dám pár plen, malé balení vlhč ubrousků, lahvičku s pitím, peněženku a mobil. Případný nákup si dám do košíku pod kočárkem. U téhle tašky je super, že ji odepnu a hodím přes rameno jako kabelku a nemusím se u obchodu bát, že mi ji někdo vykrade :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.3.12 11:36

@Libza děkuji za inspiraci, ještě se rozmyslím, jak to vyřeším - zatím používám košík pod kočárkem, ale je to nepraktické :,( ..lovím a neustále lovím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inspira
30.3.12 14:42

NUNA

nuna je super já jí mám už rok a jsem velice spokojená.zvládá i terén v parku…jezdím po trávě atd.Jen si dej pozor na to polohování nohou to tam není já to taky takhle u té 2011 pochopila,ale nic takového.A jak jsem koukala na net tak jsem se dočetla dvě polohy nohou,ale myslím že to bude takové překlenutí,které tam je .Tak si to raději pořádně zjisti,ale já bych neváhala je to opravdu super kočárek :-)
:)

• Citovat
  • Upravit
Helena Švandová
1.4.12 20:26

Má prosím někdo Nunu 2012 v černé? Jsem z toho zmatená…v prodejně mi řekli, že nestíhají šít nové kočárky, takže barvy, které nejsou nové, nemají polohovaní nožiček. Znamená to, že třeba ta černá je v podstatě starý model, bez okénka, stejný koš, stejná kolečka atď? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
31
1.4.12 21:38

no v podstatě černá barva je jak ve staré kolekci tak v nové. Ale třeba na slunatko.cz je mají skladem…mám ho taky odtud.
Jinak to polohování nohou je k ničemu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena Švandová
1.4.12 22:03

a má ta černá z nové kolekce taky okénko?

• Citovat
  • Upravit
31
2.4.12 10:22

no píšou že je vyroben 2012 ale beze změn oproti kolekci 2011, takže ani okénko asi nebude mít…ale raději se na něj zajdi podívat někam do obchodu nebo si tam jen zavolej. Já mám tu růžovou a ta je nová takže ta ho má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
2.4.12 12:42

Holky, kupovaly jste si některá k nuně ten slunečník? Chtěla bych si ho koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.4.12 14:02

@Libza Také o tom přemýšlím.....uvidíme, jestli se někdo ozve.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
2.4.12 14:03
@Helena Švandová píše:
a má ta černá z nové kolekce taky okénko?

Já mám sice Scarlet s okýnkem, ale to v podstatě nic neřeší - je tam spíše na ozdobu, protože na dítě skrz ně stejne nevidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka_99
2.4.12 17:08

presne, okynku i stupatko jsou na nic. Nad slunecnikem taky premyslim, ale prijde mi nehorazne drahy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4