Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppNo jestli můžu poradit,tak si přidělání plášťenky natrénujte,
Protože když příjde slejvák,tak už ani nebude potřeba,páč než ho nasadím tak jsme mokré jak kaně… ![]()
my máme také x-lander teď a k tomu nově ode dneška nunu
manžel jí do hoďky doveze
x-lander teda super, nemůžu si stěžovat, ale první kočár jsme měly danny sport dorjan a teda hrozný křáp, manipulace, vrzání, skládání, no děs…takže jsem přešla na ten x-lander a jsem teda maximálně spokojená a na cesty jsme pořídili tyto golfáčky. Ale prostě to je určitě taky kus od kusu si myslím ![]()
Příspěvek upraven 12.04.12 v 14:15
To by se musely začít vyrábět nafukovací a to nevím jak by vypadalo.. ![]()
My jsme měli první bolder implast,hrůza,pradali jsme hned jak malá začala sedět.Pak koupili x-lander,jen sporťák.Spokojenost,taky má nedostatky,ale musím říct,že vydrží všechno.A teď cestovní nuna.. ![]()
@Libza píše:
No na to připevňování pláštěnky jsem se taky dívala, ještě jsem to nezkoušela, jak nebylo třeba, zatím s nunou jezdím jen když je hezky..schválně to dneska zkusím, jestli mi to půjde
ja mam plastenku pujcenou od zname me jeste nedorazila a nastesti mi to ukazala takze vim ![]()
@wikinka píše:
tak holky, je doma a je krásný![]()
![]()
ja chci holcickuuuu
![]()
jinak teda co mi malinko vadi jsou ty kolecka ze jsou videt stopy dirky od kaminku .
Holky, neviděli jste některá na živo barvu emerald? Chci ji koupit, máme chlapečka, ale nevím jestli není moc tmavá
. A je to opravdu modrá nebo je spíš do zelena? Taky přemýšlím nad tím krémovým ale nevím, jestli by nebyl pořád špinavý. Kdybych měla holčičku tak jdu jednoznačně do té malinové ta je taaak nádherná ![]()
@ZZuziK píše:
Holky, neviděli jste některá na živo barvu emerald? Chci ji koupit, máme chlapečka, ale nevím jestli není moc tmavá. A je to opravdu modrá nebo je spíš do zelena? Taky přemýšlím nad tím krémovým ale nevím, jestli by nebyl pořád špinavý. Kdybych měla holčičku tak jdu jednoznačně do té malinové ta je taaak nádherná
kamaradka ma emerald a spis mi prijde ze je do zelena je to spis takova smutnejsi barva dle meho nazoru mam chlapecka a mame scarlet
kdybych mela holcicku tak jdu taky do te uzasne barvy co ma @wikinka
holky, je pravda, že ty barvy vypadají všechny ve skutečnosti jinak!! já jsem teda moc spokojená, na fotce je více růžová, ve skutečnosti tmavá do vínova
jsem měla strach, abych nesvítila..ale právě jsem si říkala, že když emerald je úplně jiná (jako že fakt je), tak to bude podobné a paráda.
Zuzi, fakt je hodně do zelena, modrá vůbec, je dost smutná dle mě také, souhlas.
Nechala jsem si Emerald objednat na prodejnu, tak teď jsem zvědavá, jak bude teda vypadat ve skutečnosti, musím říct, že jste mě teď dost vyděsili
![]()
Ale mám to nezávazně, tak jim ji tam kdyžtak nechám. No já mám taky problém s barvou pro chlapečka já teda červenou ani růžovou nechci, to mi přijde blbý, šedý taky ne, to jsem měla korbu a sporťák, a chtěla jsem 2012 (s polohováním atd ikdy ja jsem to viděla, je to celkem na prd)tak buď teda černý nebo ten krémový
Ten krémový jste neviděli?