Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@Libza píše:
@Petto Jde polohovat stisknutím tlačítka úplně dole jakoby u toho uchycení na kočárek a jde nahoru a dolů, do stran ne, ale to ani není třeba, skryje celou šířku kočárkuČert ví, zda to bude děti zajímat, jestli za něj budou casat
![]()
u nas to prcka zajima kdyz mu to dam dolu zatahne za to:-))))
@jandulka22 píše:
ja jsem nekde cetla ze pry dovozce to ma zdrazit a maji snad stat 5230 nebo tak nejak okolo 5200kc [/
kolekce 2011 by mela byt levnejsi.uz nevedi na cem nas natahnou:-)
No pán říkal, že bude snad k dodání příští týden, už se tššíme
původně jsem chtěla 2011, ale ta cena je takřka stejná, takže už je to jedno, že
mám ho fakt na přejezdy, na cesty, jinak máme x-lander.. pláštěnku k tomu kupovat zatím nechci, prý se tam docela špatně dává a lepší nějáká od emitexu, ale tím, že to mám na cesty, tak to nevyužiji..ale nechápu, že by to chtěli ještě zdražit, i tak mi přijde teda 4500 za to dost..
ale když je tak krááááááásný děvčata
ještě přemýšlím o tom madle s těmi zábavnými štítky, myslím, že to je dobrý nápad…
@wikinka píše:
No pán říkal, že bude snad k dodání příští týden, už se tššímepůvodně jsem chtěla 2011, ale ta cena je takřka stejná, takže už je to jedno, že
![]()
![]()
mám ho fakt na přejezdy, na cesty, jinak máme x-lander.. pláštěnku k tomu kupovat zatím nechci, prý se tam docela špatně dává a lepší nějáká od emitexu, ale tím, že to mám na cesty, tak to nevyužiji..ale nechápu, že by to chtěli ještě zdražit, i tak mi přijde teda 4500 za to dost..
ale když je tak krááááááásný děvčata
ještě přemýšlím o tom madle s těmi zábavnými štítky, myslím, že to je dobrý nápad…
ta plastenka neni to zas tak spatny nevim teda jak vypada od toho emitexu ale tahle je fakt i kdyz bude foukat vitr tak zkratka neulitne je tam pridelana na suchace kdyz se vi jak na to tak je to pak sranda
Ahoj holky, kde jste si nechaly ušít vložku do Nuny ? Děkuji za tipy,mam žlutou barvu .
@Tinkapletinka píše:
Ahoj holky, kde jste si nechaly ušít vložku do Nuny ? Děkuji za tipy,mam žlutou barvu .
jeste nikde ale @Libza dela jeji maminka a pak jeste na fcb lilianka doufam ze jsem to napsala spravne
@jandulka22 píše:
jeste nikde ale @Libza dela jeji maminka a pak jeste na fcb lilianka doufam ze jsem to napsala spravne
tak samozrejme spatne tady mas odkaz na ten fcb http://www.facebook.com/…503973189351
Holky, je k mání tahle fialovo-bílá vložka do nuny, kdybyste některá měla zájem, písněte SZ:
Holky, tak nuňáček bude zítra doma
jsem děsně natěšená, snad mě nezklame
![]()
nekdo tady psal o vrzani nuny
me to taky malinko zacina vrzat:-) je to normalni?
Ahojte všici,my jezdíme s nuna 2011,jen jsem vám chtěla napsat,že jsem sní hrozně spokojená,jezdíme sní už půl roku,loni chvíli na podzim a teď jsme ji vytáhli.Mám jen dvě výhrady-kolečka teda rachtají dost a začaly hned po druhé jízdě a připevnění pláštěnky,vcelku maturita.O tom vrzání konstrukce,vrže,,no co plasty.
.Ale jinak super..Měj te se… ![]()
já myslím, že to prostě vrzat bude občas, vrzal mi i standardní kočár, prostě se tomu člověk neubrání a rachtání koleček taktéž, je to plast, že
ale přesto je nádherný si myslím!
@čečka111 píše:
Ahojte všici,my jezdíme s nuna 2011,jen jsem vám chtěla napsat,že jsem sní hrozně spokojená,jezdíme sní už půl roku,loni chvíli na podzim a teď jsme ji vytáhli.Mám jen dvě výhrady-kolečka teda rachtají dost a začaly hned po druhé jízdě a připevnění pláštěnky,vcelku maturita.O tom vrzání konstrukce,vrže,,no co plasty..Ale jinak super..Měj te se…
No na to připevňování pláštěnky jsem se taky dívala, ještě jsem to nezkoušela, jak nebylo třeba, zatím s nunou jezdím jen když je hezky..schválně to dneska zkusím, jestli mi to půjde ![]()
ano,ano,my měli x-lander 2011,tam taky chrastila zase rukojeť.Myslím si,že není žádný ideální vozítko..Každý bude mít vady,,ale co se tak dívám po venku,na ostatní golfky, tak musím,říct,že bych si jinej,než nunu nevybrala,Super manipulace,dá se vést jednou rukou,když např.telefonuju.V celku jezdíme vlakem na chalupu,takže sbalím kočár do jedné ruky do druhé malou a jedem,,super.. ![]()
Holky, s tím rachtáním koleček…teď jsem potkala kámošku, má golfky Quinny zapp http://www.zbozi.cz/…cking-black/ a kolečka chčí jak blázen, to nuna je na tom mnohem líp ![]()