Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Peppjj - kvůli novému kočárku -ale tak nějak jsme si zvykli - ono je to za týden přejde
.
Já jsem zase velký kočárek vyndala z kufru auta a nastěhovala tam malý! To byste nevěřily - kolik je tam teď místa
. Velký máme na ježdění v terénu a pro babičku ![]()
takže já jsem z kočárku nadšená,protože se mi prostě líbí,ale když vidím toho našeho drobka jak je v tom taktak,tak jsem se rozhodla že náše golfky Solar Coneco prodávat nebudu.Jsou v zádech delší,takže má i opěrku hlavy a jsou i trošku širší a nepůsobí aspoň dojmem,že ho vozím v kočárku pro panenky.Já ovšem radost mám.Pořídím o víkendu foto a ukážu Vám jak v tom opravdu vypadá a posoudíte.Tak zatím,zdravím všechny NUNAČKY
Ahoj všem! Hoky mám dotaz, Nunu máme asi tři dny a včera jsem si všimla, že v kolečkách jsou zapíchané kamínky a když jsem ho vyloupla, je tam dost hluboká dírka a široká tak 4mm…Je to normální? Aby nám z těch kol třeba po roce něco vůbec zbylo…Jinak jsem spokojená, ale malej fakt je…
Holky prosím Vás…máme nunu asi tři dny, jeli jsme s ní dvakrát a začala nám vrzat konstrukce na pravé straně. je to u těchto kočárků běžné?
Co se týče kamínků v kolečkách, to prý tak je, ale dají se dokoupit nové
kdybychom je sjely na dranc…
@věruš píše:
Holky prosím Vás…máme nunu asi tři dny, jeli jsme s ní dvakrát a začala nám vrzat konstrukce na pravé straně. je to u těchto kočárků běžné?
Co se týče kamínků v kolečkách, to prý tak je, ale dají se dokoupit novékdybychom je sjely na dranc…
Nám nevrže, a to s ní jezdím už tak měsíc skoro obden ![]()
No mně to právě přijde divné. Tááák jsem se na něj těšila, jsem z něj nadšená a on začne vrzat jak stará hajtra ![]()
Psala jsem paní co je dováží, že jí ho devezeme ukázat, co ona na to, tak jsem zvědavá…
@věruš píše:
No mně to právě přijde divné. Tááák jsem se na něj těšila, jsem z něj nadšená a on začne vrzat jak stará hajtra
Psala jsem paní co je dováží, že jí ho devezeme ukázat, co ona na to, tak jsem zvědavá…
Taky bych s tím zašla do obchodu, ať se na to podívají.
Ahoj, nám taky nevrže, jen maličko kolečka, ale opravdu jen někdy a trošku…
Takže já jsem holky s kočárkem naprosto spokojená
Vikinka v tom kouká jako blázen ještě mi v tom ani nespala.Takže u mě má zatím Jedičku.
jo a nevrže !
Máte někdo reálnou fotku v barvě emerald nebo ten růžový? Nebo aspoň neviděli jste je ve skutečnosti, jak moc se liší od reklamních fotek? A asi se u tohohle kočárku nedá přehazovat rukojeť, že?
Ahoj holky - i já jsem naprosto spokojená - jen jsem si musela zvyknout na nový zvuk
. Jinak nám také kolečka nevržou a včera v něm malá poprvé i spinkala! Rukojeť se přehazovat nedá - je to přece golfáč
.
Tak já mám Nunu v té růžové barvě a podle obrázku barva odpovídá, možná ve skutečnosti je i hezčí ![]()
Holky, asi tyden mam ruzovou nunu, je bezvadna. Uvazuji o koupi madla, uz jste si ho nektera poridila. Jak madlo na kocarku vypada a jde dobre slozit i s madlem? diky moc
jj taky si chci koupit madlo na MMB, prý jde dobře složit i s madlem a vypadá to dobře a je to hlavně praktické ![]()
To mně spíše chybí nějaké ty úložné prostory…přece jen jsem byla ze sporťáku zvyklá na koš pod kočárkem a také připnutou taškou přes madlo. Jak to řešíte vy?